Azt kell tudni Red Flag betartása

E törvény jött létre, és átadta a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság és a Nemzeti Credit Union Administration. Ez az okmány hívja a Red Flag szabályokat, amelyek a pénzügyi intézmények és a hitelezok kialakítása és végrehajtása írásbeli személyazonossággal való visszaélés megelozését célzó programok részeként a korrekt és pontos Credit ügyletek (FACT) szóló törvény 2003. A programokat kell életbe november 1, 2008, és el kell látnia az azonosítását, kimutatását és a válasz szokások, gyakorlatok, i
A Vörös Lobogó szabályzat került sor, hogy megvédjük az információs és ugyancsak folyamatosan a személyazonossággal való visszaélés bekövetkeztét. Személyazonossággal való visszaélés megállapítását korábban, és figyelembe proaktív lépéseket állítani a károkat, ez csökkentheti a pénzügyi veszteségek e szervezetek és a fogyasztókat megvédjék essenek áldozatul. Is több helyen terhet az intézmények e program végrehajtására de megtérül hosszú távon. A cég boardmembers jóvá kell hagynia a személyazonossággal való visszaélés megelozésére programot és ezt követoen részt közvetlenül, vagy egy kijelölt felso vezetés alkalmazottja, a felügyelet, fejlesztése, végrehajtása és alkalmazása a programot. Ezen kívül a társaság köteles hozzárendelni konkrét végrehajtási felelosség, a vonat személyzete, ellenorizheti generálni, az éves jelentések és felügyelik bárki hozzáférhet az érintett számlák.

Akik a szabályok vonatkoznak?

Az FTC azt mondja, hogy a pénzügyi intézmények és a hitelezok az ajánlatra vagy fenntartása alá tartozó számlákat kell megvalósítaniuk, vörös zászló szabály program. Vörös zászló szabályokat kell alkalmazni a pénzügyi intézményekre és a hitelezok, mint a bankok, hitelszövetkezetek, auto kereskedok, jelzálog brókerek, közüzemi vállalatok és a távközlési társaságok. Hitelinformációs ügynökségeknek mentesülnek a vörös zászlót szabályokat, hanem legalább egy, Experian, egyre részt vesz valamilyen szinten. Experian adott otthont a piros zászló szabályok Web szeminárium februárjában vonzotta több mint 700 ügyfél.

A Red Flags veszik igénybe a mi védelem: Figyelmeztetések bejelentések vagy egyéb figyelmeztetéseket kapott fogyasztói tájékoztatási irodák hirdetményeket a fogyasztóktól, áldozatai a személyazonosság ellopása és rendvédelmi tisztek, gyanús dokumentumokat például hamisnak vagy fénykép leírás nem felel meg a személy, a gyanús személyes azonosítására alkalmas adatokat (például, következetlen vagy rosszul címek, társadalombiztosítási számok, stb) és egyéb eseményeket jelzik, hogy valószínuleg az esemény a személyazonosság-lopás.

A zászlók, amelyekrol ismert, a személyazonosság ellopása megelozési program: Határozza meg vörös zászlók szükséges felülvizsgálata típusú számlák ajánlott és karbantartani, azokat a módszereket, nyílt és hozzáférést biztosít a számlák, és minden korábbi tapasztalatok személyazonosság-lopás.

Kimutatására vörös zászlók tesz szükségessé, azonosító információkat, és ellenorzése kilétérol, személyek megnyitása hatálya alá tartozó számlák és miután a folyamat hitelesítésére ügyfelek figyelemmel kíséri a tranzakciók és érvényességének ellenorzése a változás-of-megkereséseit.

Reagál a vörös zászló van szükség, hogy megfelelo válaszokat lehessen megelozni és csökkenteni a személyazonossággal való visszaélés. Példák közé tartozó számlák ellenorzése utaló személyazonosság-lopás, felveszi a kapcsolatot a fogyasztó változó jelszó vagy biztonsági kódokat, tartózkodás nem gyujtheti össze egy számla vagy eladása egy adósság begyujto, vagy a bejelento a bunüldözés.

Abból, amit itt úgy látom vagyunk egyre védelem Identity lopás de fizet az árát miután minden vásárlási és hitelt vizsgálat nézett, elveszítjük néhány adatvédelmi annak érdekében, hogy védeni kell ezt a problémát. Minden Azt hiszem, ok próbálják megoldani a problémát, és tartsa a pénzügyi intézmények és nekünk fogyasztóként végül, attól, hogy az áldozatok ezen elterjedt probléma. Meg kell keresni a kis piros zászló kezdo 1. november 2008 és felhasználását azon cégek és intézmények, amelyek megfelelo e törvény.

Azon cégek számára, hogy szeretne több információt, mint például a jelzáloghitel-brókerek és bármely kis cég veszi hitel. Kérem, hívjon további információért.

No comments:

Post a Comment