Kereskedési Támogatás és ellenállás

A piacok minden légzés, soha nem pihent. Markets maradhat még. Mindig van némi mozgás a piacon. Felfelé, lefelé vagy oldalirányban! Piacok felfelé, szállj le, majd ismét felfelé, gyere fel, vagy lehet fordítva. Ez a mozgás oka az sok. Ha nincs egyértelmu irány a piac mozgását, ez gyakran szinkronizált mint zaj a piacon. Trendek jönnek létre, ha a piacon alapveto változások. Az árak kezdenek menni felfelé vagy lefelé állandó módon, természetesen nem egy egyenes vonalat. A piacok nem szeret mozogn
Mint kereskedo, érdemes megismerik a támogatás és ellenállás szinteket. Ez a két szint széles körben használják szinte minden piacon. Minden nap, a piac folyamatosan a mozgó e két támogatás és ellenállás szinteket, amíg valamilyen kitörési történik, és az új támogatás és ellenállás szint jön létre. Mi okozza a piac között mozognak támogatás és ellenállás? Ez az alapveto közgazdasági, a kereslet és kínálat olyan állomány, a közbiztonságot vagy a devizapár teszi árát cselekvési oda-és visszautazást a két szint, amíg alapveto változások és az új egyensúly alakul ki a piacon.

A piacok csak az emberek vételi és eladási. Gondolj a gabonapiac néhány évszázaddal vissza. Ember áll a közepén a piac és az árverés zajlik. Ugyanez történik a tozsde, deviza-piacra, illetve, hogy az ügyet más piacon. Van egy ajánlat mértéke és egy ajánlati kamatlába. Ha mindkét mérkozés, a vásárolni és eladni történik. Minden tranzakció, van egy vevo az egyik oldalon, és az eladó a másik oldalon. Így a piacok csak a tömeg. Bármi legyen is a tömeg teszi, hogy a piacon csak tükrözi. Tehát végso soron ez a tömeg viselkedése, amit látni ár tükrözi keresetet. Csakúgy, mint a gabona árveréseinek évszázadokkal ezelott, ma is, a vevok és az eladók bizonyos árszint arról, hogy az elméjükben, amely körül fog vásárolni vagy eladni. Ha az árak fellépés eléri az ár, ahol a tömeg a dolgok, hogy ez egy vonzó vásárolni, elindul, és felvásárlási ár stops alá, és kezd újra mászni. Még egyszer amikor eléri a szintre, ahol a tömeg azt gondolja, hogy most már több mint árú, eladási elindul, és az árak ismét süllyedni kezd. Szóval ez elore-hátra ár a lehetoség továbbra is, amíg az alapveto adottságok a piaci változás. Amikor az alapveto változás, az új támogatás és ellenállás szinteket hoznak létre. Most támogatási szintet az az ár, amely körül a tömeg úgy gondolja a részvény-, devizapár, illetve a biztonság vonzó áron és ez jó vétel. Így vásárolni, mint az egész körül a támogatási szint.

Hasonlóképpen van egy árszint, ahol a tömeg úgy véli, hogy a részvény-, illetve biztonsági devizapár is túlértékelt. Tehát ha eléri az ár cselekvési szinten, a tömeg elindul értékesítési ezen a szinten. Ezen a szinten az úgynevezett ellenállási szint. Ár vissza pattog ezen a szinten. Ha képes áthatolni ezen a szinten, hogy ismert egy alkalom, és azt jelzi, hogy a piac megváltoztatja irányát egy új irányba.

Szóval, rezisztencia az a szint, amely a piac egyre overbought és a támogatás szintjét, ahol a piac oversold. Hogyan lehet megtalálni a piacon overbought and oversold? Használhatja a Relatív Erosség Index (RSI), hogy tudja, mikor a piac overbought és oversold. These overbought and oversold szintje csak egy tükrözi a tömeg mentalitás.

Az ár a lehetoség továbbra is a két szint között. Támogatás és ellenállás szintek jelentos eroket a piacon. Az általuk képviselt árszint, ahol a tömeg miatt a pénzügyi döntések nyereség és veszteség.

Támogatást és ellenállás alapját képezi számos sikeres kereskedelmi stratégiák szinte minden piacon készletek, kötvények, deviza, határidos, opciós, ETFs, áruk és a többiek. Vásárlás a támogatást, és eladni az ellenállás, amit sok kereskedo nem. A csatorna Trading is, támogatást és ellenállás a szint ahol a kereskedok vásárolni és eladni.

Támogatás és ellenállás kereskedelmi néven is ismert tartomány kereskedést. Az ár közötti különbség a támogatás és ellenállás ismert tartomány. Kiszámítása naponta tartományok fontos dolog, sok napra a kereskedok számára. Elengedhetetlen az, hogy megértsék a koncepciót támogató és az ellenállás, mivel ezek a két szint széles körben használják a kereskedok.

No comments:

Post a Comment