Wall Street Main Street: Hírek, Vélemények és kommentár: 24 ápr 2006

Ez hétfo 24 április, 2006, és a jövedelmek felvonulás folytatódik, hanem, hogy nem az államháztartási hír a kereskedok. A helyzet az iráni és az egyre növekvo feszültségek kényszerítette a koolaj a hit minden idok magasságra kereskedés több mint $ 75 a barrel útban a $ 80, most ez emelkedése függ a feszültség még Iránban és Nigériában, amely nem mutatja jeleit hagyta ki a közeljövoben annak érdekében, $ 80 a reális. A fém front Gold forgalmazott több mint 635 $ pénteken tették, így $ 800, ezüst
The NAMC Newswire a "Wall Street Main Street" szegmensben teljes egészében csak az elofizetok rendelkezésére áll, mint hétfon április 17, 2006. Ne hagyja ki, és Ne feledje, hogy az összes elofizetés ingyenes, és továbbra is így. Mindazt, amit tennie kell, hogy menjen http://www.namcnewswire.com, és adjunk hozzá az e-mail címét, hogy a teljes szegmensben.

Ne feledje, hogy bármikor hallgathatja a NAMC Rádió Streetiq.com, a pénzügyi vezeto podcast. http://www.streetiq.com

Elso politikai

Kína elnök Hu Jintao folytatja világkörüli turnéra ahogy már eltért az Amerikai Egyesült Államok és a fejét, hogy Szaúd-Arábiában. Ez része a Kína azon szándékát, hogy egy globális szereplové és a világ aggodalmát olajat.

Elkerülhetoek legyenek a további vérontás, Nepál Király beleegyezett, hogy megszüntet egy-man szabály, ez megnyugtassák a két a tüntetok és a világ vezetoit.

Az Egyesült Államok jelenleg nyomást Oroszországot, hogy ne árusítsanak fegyvereket Iránnak, amíg Teherán megszunik a nukleáris fejlesztések. Ez hozzá a szerelési feszültséget, és segít a koolaj kereskedelem magasabb, mint ahogy kinéz a $ 80 a barrel jel.

Most az olasz, a Romano Prodi kapta meg végleges gratulálok hívás után kapok a szót a bíróság, hogy valóban gyozött, a hívás érkezett elnökének Bush. Ezen a ponton Silvio Berlusconi miniszterelnök még elismerni, talán csinálok Prodi egy ajánlatot, hogy nem utasíthatja vissza.

Gyoztesek és shakers

Néhány nagy Movers a pénteki kereskedési ülésén is Titanium fémek (NYSE: TIE), amely kereskedelmi forgalomba akár 6,72 $-hoz zár a 63,96 $, Elso Köztársaság Bank San Fran (NYSE: FRC), amely kereskedelmi forgalomba akár 3,95 $-hoz zár a 43,46 $, Zarándokok Büszkeség (NYSE: PPC ) amelyek forgalmazott akár 2,13 $-hoz zár a 23,49 $.

Petroleum Geo Services (NYSE: PGS) által csaknem 10 százalékkal felmerül azt forgalmazott akár 5,14 $-hoz zár a 56,90 $ de vegye figyelembe, hogy ez a nagyon könnyu kötet van, ez egy példa gyéren forgalmazott biztonsági amelyek felfelé gyorsan A kevés mennyiség. Más vállalatok közé MRO Software (NASDAQ: MROI), amely forgalmazott akár közel 30 százalékos, ez forgalmazott akár 4,47 $-hoz zár a 20,68 $, TravelZoo (NASDAQ: TZOO) még egy ordító akár napi ez forgalmazott akár 7,66 $-hoz zár a 44,35 $ most TravelZoo április 17-én 2006-ban a kereskedelem a $ 20 tartományban, és egy rövid présel történt, mert miután bejelentette, hogy jövedelme az állomány a magasba, hogy az elkövetkezo hetekben kell érdekesek TZOO a rövidnadrág tunhet az állomány csúcs hamarosan. Housevalues (NASDAQ: ELKELT) forgalmazott csaknem 20 százalékkal, mert felment 1,45 $-hoz zár-on $ 9,45 pénteken.

Elemzo frissítések / minosítésének

Most, három vállalatból, amely már szerepelt a Wall Street a Main Street imént érkezett elemzoi lefedettség akár Lehman Brothers (NYSE: LEH), az állomány a módon kell a $ 190 200 $ a fúziók és felvásárlások egyre növekszik, már vissza vállalatok számára, hogy azok kezdeményezett fedezetet, ezek a következok:

Weight Watchers (NYSE: WTW) a kezdeményezo az egyenlo súlyúak, Herballife (NYSE: HLF) a kezdeményezo, mint a túlsúly, Nutri Systems (NASDAQ: NTRI) a kezdeményezo, mint Overwieght és a Life Time Fitness-ról (NYSE: LTM) azt kezdeményezte A túlsúllyal. Azt hittem, ez egy szójáték volt a célja a túlsúlyos állapotot étrend és a testmozgás cégek.

A koolaj mozgásban AG Edwards lökhárító fel irányár egy néhány cég. Általuk felvetett Occidental Petroleum (NYSE: oxi) a 118 $-ból $ 100, azt mondta, hogy ez alkalom, hogy 52 hetes nagy nemrégiben tette, $ 118. elérheto, de nem kap kapzsi, igazítsa meg a tetején, ha elkezdi lásd néhány gyengeség. Exxon Mobil (NYSE: XOM) emelték tól $ 69 és $ 72, Marathon Oil (NYSE: MRO) emelték tól $ 79 és $ 96 és BP plc (NYSE: BP) emelték a $ 78-88.

CIBC World Markets korszerusített Nemzetközi Game Technology (NYSE: IGT) egy ágazati Underperformer a szektor Szereplo. Most IGT volt egy szép vezetett és hátrahúzni átmenetileg és lehetoséget kínál hiszen létrehoz egy új kereskedelmi sor. Ez valami elgondolkodtató.

Furious FIVE

Ez az elso a mi "Furious Five" vállalkozásokat látjuk nagy jártassággal rendelkeznek, hogy az ipar 2006-ban. Az elso mellett az e heti Furious Five is Neoware Inc (NASDAQ: NWRE) az kereskedik a Nasdaq a szimbólum NWRE. Ebbe a kiadás a Wall Street a Fo utca a gazdasági társaság és a mi kilátások a társaság, ez áll az elofizetok csak ..

Feliratkozás a Wall Street a Fo utca ingyen: http://www.namcnewswire.com

Wall Street Corner Larry Oakley

Northgate Minerals Corp. (AMEX: NXG)

Mert a véleményem, hogy az arany ára eléri és meghaladja $ 1000/ounce vagyok nyomozó számos arany helyzetek. Northgate ásványok Corp egy ezek közül.

Zárásakor péntek 2006/04/21, NXG volt kereskedés 3,63 $-ig 0,23 $-tól csütörtökön. A délutáni kereskedés pénteken, hogy emelkedett $ 3,65. A 52-hetes sorozat $ 0,92 - $ 3,72, és az átlagos mennyisége az elmúlt három hónap volt, 2.795.000 részvény. A Q véget 2005/12/31 annak nettó jövedelem 30965000 $ a teljes bevétel 257.153.000 $.

Is szerepel Larry Oakley, s magyarázatot más statisztika és a kilátásokat a vállalat.

Iratkozz fel Wall Street Main Street ingyen: http://www.namcnewswire.com

Nem tudjuk hangsúlyozni eléggé, hogy a befektetok kell tennie, hogy kello gondossággal járt el, hívja a vállalatok, az információk beszerzése, konzultáljon a befektetési tanácsadó és ha nem egy úgy kezd egy. Tegye ugyanakkor a vizsgáló ezek a vállalatok, mint te, ha mész vásárolni egy új televíziós, ez csak a védelem. Amikor a vékony forgalmazott értékpapírok tántorog a megrendelések, vagy hogy egy limitáras elkerülése beindításának.

NAMC Newswire megjegyzés

Megy a NAMC Newswire a frissítéseket a http://www.namcnewswire.com és tudod hallgatni a Rádió NAMC az audió változat a "Wall Street a Fo utca" a http://www.namcnewswire.com/namcradio

Regisztrálni, hogy megkapja a Wall Street a Fo utca naponta megjeleno ingyenes Hírlevél Kattintson ide, vagy megy a honlapot, és kattintson a Hírlevél rész. http://www.namcnewswire.com/newsletter

CEO amit akar kapcsolatba lépni velünk, megteheti a haladó http://www.namcnewswire.com vagy hívjon minket a 888-463-9237.

Louis Victor

NAMC Newswire

888-463-9237

Jogi nyilatkozat:

Egyik szereplo információk a NAMC Newswire jelent ajánlást az NAMC Newswire, az újságíró, sem az anyavállalata, hogy olyan különleges biztonsági, értékpapír-, ügylet, vagy a befektetési stratégia alkalmas konkrét befektetok vagy személy. Minden egyes befektetonek kell tennie, hogy önálló döntéseket minden biztonsági, értékpapír-, ügylet, illetve a befektetési stratégiát szerepelt az NAMC Newswire or NAMC Rádió A korábbi eredmények nem feltétlenül irányadó a jövobeli teljesítményre. The NAMC Newswire, az újságírónak sem az anyavállalat nem garantálja semmilyen konkrét eredménnyel vagy nyereség, és minden befektetoknek tudatában kell lenniük a valós veszteségi kockázat követoen valamely stratégia vagy a beruházások jellegét a NAMC Newswire vagy NAMC Rádió. A stratégia, illetve a beruházások tárgyalt ingadozhat az ár vagy érték és a befektetok is kap vissza kevesebbet, mint amennyit befektetett. Elott eljáró bármely információ szerepelt az NAMC Newswire honlapján, vagy a NAMC Rádió szegmens, a befektetoknek mérlegelniük kell, hogy ez alkalmas a sajátos körülmények között, és erosen megfontolandó tanácsot kérjen saját pénzügyi vagy befektetési tanácsadó. Befektetok is arra ösztönzik, hogy ne a saját átvilágítási elott beruházó semmilyen biztonságot.

Minden véleményt szerepelt az NAMC Newswire or NAMC Radio információk alapján ez tekintheto megbízhatónak, de sem a NAMC Newswire, az újságíró, anyavállalata, leányvállalatai, sem ruházza garantálja annak teljességét és pontosságát, és azt nem lehet hivatkozni, mint olyat. A nyilatkozatok és vélemények jelennek meg a NAMC Newswire által újságíró alapulnak azok kilátásainak idején a nyilatkozat vagy vélemény, és a változtatás jogát fenntartjuk. NAMC idonként nem rendelkezik pozícióval a cégek, hogy jellegét, ezekben az esetekben megfelelo közzététel történik.

No comments:

Post a Comment