Teremto-a Legacy-val Donor Ajánlott alapok

Rendkívül népszeru és hatékony eszközt a megszuno el közösség segítségével a donor Ajánlott alapok. Ez egy jótékonysági alap létrehozása révén a közösségi Alapítvány. Ez egy alternatívája Családsegíto Alapítvány számára, akik nem akarnak, hogy a felelosséget a közigazgatás, esetleges felelosségre, nyilvántartási és a magánélet hiánya. Mivel a donor Ajánlott alapok jönnek létre és kezeli révén a közösségi alapítványok, jó kiindulási hely ezen a poszton lenne meghatározása és megvitatása a közössé
Mi az a közösségi alapítvány?

A Közösségi Alapítvány egy nyilvános jótékonysági keretében szervezett az Internal Revenue Code. Ezek általában létre szolgál a meghatározott földrajzi területen. Közösségi alapítványoknak támogatást biztosít a számos különbözo jótékonysági saját szolgáltatási területén. Helyett a koncentráló egy jótékonysági okozhat, a Közösség Alapítvány szenteli magát szolgálva sokféle igényeinek a közösségben és az adományozók.

Közösségi alapítványok létre adottságok és a szubvenciók által jöjjön csak a jövedelem az említett adottságokkal. Számos közösségi Alapítványok összegét a támogatások tudnak adni minden évben egy adott százalékát az alapítvány fo. Ily módon, a dotációs stabil marad idején a piaci volatilitás.

Létrehozásában adományozó Ajánlott alap, akkor adományoz pénzösszeg vagy tulajdon a közösségi alapítvány tartósan felruházni alap. Minden évben a jövedelem-ból-a alap rendelkezésére állna, hogy hozzájáruljon a jótékonysági szervezetek, illetve okoz a közösségben. Ön és családja számára engedélyezett közvetlen vagy tanácsokkal hogyan támogatásokat osztják szét évente.

Összehasonlítás with Family alapjai.

1. Donor Control. Mind a családi alapítványok és segélyezési Ajánlott Alapok az adományozó különbözo szintu ellenorzési támogatások kedvezményezettjeinek kiválasztására. A segélyezési Tanácsadás Alap Ön és családja, mint a donor, tehet tanácsadói ajánlásokat a közösségi alapítvány akinek a végso hatóság válassza ki a címzetteket.

Teljes ellenorzése van kiválasztásánál támogatás kedvezményezettjei (téma, persze, hogy IRS követelményeket), ha létrehoz egy Family Foundation. Alapítók hozhatunk létre saját fedélzeti széles választéka beruházások és abszolút mérlegelési jogkörét címzettek. Családi alapítványok segítségével a teljes köru rugalmasság és ellenorzés.

2. Beállítás költségekrol. Ajánlott donor alapok sokkal kevésbé költséges, mint a családi alapítványok létrehozására. Családi Alapítványok szükség kialakulását egy gazdálkodó egység, vagy egy non-profit társaság vagy tröszt, minden a megfelelo jogi díjakat és költségeket benyújtása. Javasolt a segélyezési alap jön létre a Közösség területén Alapítvány és a legtöbb esetben lehet létrehozni egyszeru megállapodást.

3. Nyilvántartás és adminisztráció. Irányítási, nyilvántartási és adózási jelentés egy adományozói Ajánlott Alap által nyújtott közösségi alapítvány általában alacsony éves díj (1% alatti az alap egyensúlyát). A táblán egy családi alapítvány feladata a kezelo Családsegíto Alapítvány, bár megtartja külso szolgáltatások.

4. Jótékonysági Adó Levonások. A segélyezési Ajánlott Alap pénzbeli hozzájárulások levonható a teljes adókulcs (50%-áig a donor kiigazított bruttó jövedelem "AGI). Családi Alapítványok adókedvez korlátja legfeljebb 30%-a AGI. Hozzájárulások donor Ajánlott alapok forgalomképes értékpapírok és egyéb vagyontárgyak, mint például az ingatlan kap egy jótékonysági adó levonása a teljes piaci értékét. A családi alapítványok, levonás a forgalomképes értékpapírok alapján a teljes piaci értéke. Azonban más értékelni az ingatlanok, mint például az ingatlan, a levonás csak a donor költségek alapján az ingatlan.

5. Jövedéki adók. Családi Alapítványok kötelesek fizetni a 2%-os éves jövedéki adó nettó tokejövedelmek. Ajánlott donor alapok nem tartoznak e adót.

Személyek kisebb birtokok, illetve azok, amelyekhez nem szükséges az ellenorzést a támogatási folyamatban, a donorok Ajánlott Alap vonzó alternatívát.

Ajánlott donor Alapok sokkal magány. Szükségessége miatt az adó reszelék és jelentés a Family Foundation, hogy az emberek könnyebben találják meg a személyazonosságát az adományozók, és mennyi pénzt hozzájárulnak. Egyéni hozzájárulás összege a donor Ajánlott Alap nyilvánosan nem elérheto.

No comments:

Post a Comment