Money Management párok

Között az elso ok, hogy a vezeto a házastársi viszály van a pénzügyi kérdések. A legtöbb pár nem tudja vagy úgy vélik, igen nehéz számára, hogy kitérjenek a téma nyíltan és oszintén. Bár az okok eltéroek lehetnek az egyes párok, hogy szervezetlen, és nem képes kommunikálni gyakoriak.

Annak érdekében, hogy elkerüljék a súlyos következményeket szükség van a párok végrehajtására muvészeti A költségvetés és a pénz kezelése. Párok kerüljék a konfliktus általi vásárlásra ki kell egymást, és megtanulj<ák tisztelni egymás véleményét.

Az elso lépés, hogy üljön le, és megvitatják a bevételek és kiadások. Ha hiányzik a kommunikáció, ami a legtöbb esetben így az ido, ez a vita is célból futött érv. Fontos, hogy dönteni stratégia elott viszont elkerülése csúnya helyzet. Például, kelj fel és egy pohár vizet, szánjon néhány mély lélegzetet, és menjen egy rövid séta, majd folytassa a párbeszédet, vagy hívja a barátját, hogy egy része a vitát.

Készíts egy listát az összes számla, hogy folyamatban van, és az összegek, kiemelve az idopontról, amikor azok meg kell fizetni. Hasonlítsa össze ezt a közös jövedelem esetén megfelelo pénzeszközök, megpróbál megoldást kell találni a kiadások csökkentéséhez, illetve bevételek növelése.

Dokumentum tényeket és adatokat, így azok könnyebben elérhetové az Ön partnere. Készíts egy külön fájl dokumentumok és iratok kapcsolódó biztosítási kifizetések, hitelkártya-kimutatások, autó részletben, havonta a jelzálog, a közüzemi számlák és kiadások. Távolítsa el oket a fájl csak akkor kifizetik oket. Dönthetnek a közös helyen hozzáférheto mindketto tartani checkbooks, bevételeket és minden vonatkozó pénzügyi információk. Akkor, ha olyan kivonások a közös számla minden partner kell legyen a másik tudja az okát.

Az ilyen megbeszélések kell ütemezni rendszeresen. Pénzügyi tervezés kell, hogy legyen lényeges része a megbeszélések. Pénzügyi kérdések vált stressful ha nem odafigyelést igényel. Készíts egy tervet, hogy mind a ketten felváltva fenntartani checkbooks, file adók és a pálya beruházások. Ez lehetové teszi minden partner tisztában a pénzügyi részleteket. Vitassa meg és hozzon létre egy költségvetést, hogy megfeleljen mind a ketten.

Próbálj meg elképzelni finanszírozza a következo öt-tíz év. Nagy mennyiségu pénz van szükség vásárol házat, vagy egy új autót. A különbözo módszereket, amelyek segítségével mentheti meg az ilyen beszerzéseket nyíltan meg kell vitatni.

Amikor megadja a célokat, dolgozzanak ki egy stratégiát célok elérése érdekében. A tervek elsosorban magában megszüntetésének adósság és felállítása egy megtakarítási tervet. Egy nagyszeru lehetoség az lenne, hogy megment egy bizonyos százaléka a havi jövedelem adó halasztott számla. Is menthet és a befektetok számára értékpapírok és kötvények.

A pénzügyi visszaélések ügyében általában a kulcstényezo a rombolás a boldog házasság. Annak érdekében, hogy finanszírozza a jó úton halad, a megfelelo kommunikáció elengedhetetlen. Rendszeres megbeszélések és a kölcsönös döntések a családi költségvetés és a megtakarítás biztos hogy megorizze a harmóniát párok körében.

No comments:

Post a Comment