Az innováció Pénzátutalási segítségével Technológiai

Átutalás az egyik legbiztonságosabb módja küldött pénzt egy másik számlára-val csak a használata a hitelkártya vagy ATM kártya. Ezt a kifejezést általában leírja a tevékenység adott készpénzt ne használják a fizetési mód a beszerzés valamit vagy adósság kifizetésére.

Különbözo típusai Money Transfer:

1. Wire Transfer - Ebben az üzemmódban a pénzeszközök áthelyezése egy nemzetközi bank-to-bank alap átutalás, ha a bank küld pénz elismert bank egy másik országban.

2. Elektronikus banki átutalás <- ezt a kifejezést használni készpénz nélküli fizetések alapul, mint a kártyák használatára történo termékek beszerzése a legközelebbi élelmiszerüzlettol. Ez igen gyakori a nagy hitelkártya-vállalatok bank.

3. E-mail Money Transfer - ez igen gyakori a kanadai bankok amely e-mail használt számlák át a másikba. Egy jó példa erre az online és mobil banki ami nagyon kényelmes többséget bankárok az Amerikai Egyesült Államokban.

4. Giro - ilyen átutalás keresztül történik online cash közvetlen betét. Ez a módszer is ismert hitel átadás.

Hogyan fejti ki online átutalással a munka?

Online banki átutalással az egyik legdivatosabb és leggyorsabb módja a pénz küldése a különbözo helyeken szerte a világon. A betétes sem kell költeni rengeteg idot és erofeszítést utaznak a bank csak a pénzfelvétel a vásárláshoz amikor tud csak fizetni alkalmazása nélkül a tényleges pénz segítségével a kártyájukat. Küldött pénzt, hogy rokonok más országokban fognak szóváltás ingyenes az online készpénzátutalási ahol pénzt lehet küldeni más országok egy villanás. Online átutalás egy innováció a postai készpénz-átutalás, ami nagyon kockázatos és sok idot vesz igénybe küldhet és fogadhat pénzt.

Online Pénzátutalási az internethasználat.

Az internet valójában az egyik leggyorsabb módon kommunikálni a különbözo embereket a világ minden tájáról. Az Internet is olcsón, ugyanakkor legbiztonságosabb módja annak, hogy pénzt vagy magatartási bank-to-bank átadja az összes szerte a világon. Küldött pénzt az Egyesült Államokban, hogy az európai lehet tenni egy perc alatt mindössze néhány kattintással a számítógép. Online átutalással másrészt lehet használni küldjön pénzt helyek, nagyon kevés bank mindaddig, amíg van átutalással központok a térségben.

Számos nemzetközi készpénz-átutalási átutalási központok számos ága az egész világon. Ez a másik viszont az egyik gyors módja annak, hogy küldjön pénzt a hozzátartozók a különbözo országokban. A legtöbb ember az Egyesült Államokban használják az online banki átutalás amelyben tudnak bejelentkezni a bank honlapján lehet tenni, hogy a pénzeszközök egyéb számlák. Vannak, akik még mindig a hagyományos magatartás módja annak, hogy készpénzátutalásokról, mivel attól tartanak, hogy az online készpénz-átutalási nem biztonságos, mivel a nagy online jelenléte hackerek.

No comments:

Post a Comment