Hogyan kell a ballon jelzálog

Egy ballon jelzálog, a végso kifizetés minden esetben nagyobb, mint a rendszeres kifizetések. Után tervezett ideje, a fennmaradó esedékes teljes egészében. Tipikusan, egy léggömb jelzálog, függetlenül attól az elso, második, vagy harmadik, esetleg egy ideje semmit közötti 1-25 év.

Ha akart kérni a ballon jelzálog, vannak bizonyos lépéseket meg kell értened, és menjen át. Hoz vezeto ön minden, olvassa el a következo:

1. Érdeklodik a pénzügyi intézmény kínál a jelzálog. Kezeljük a ballon jelzálo
2. Mindig tudják mi a kamatláb. Egy léggömb jelzálog, a kamatláb szinte mindig fix egy bizonyos idoszakban. A legtöbb, akkor magánál alacsonyabb kamat az elso néhány évben a kölcsönt. Ez minden függ a szolgáltató. Az Ön felelossége, hogy tudja, mennyi kamatot meg kell fizetni.

3. Tudni, hogy az egyensúly esedékessé válik. Amint azt korábban, egy léggömb jelzálog, a fennmaradó esedékessé válik egy bizonyos ido. Fizetsz egy részét az összeg egyenlo részletekben kifejezés megadva. Amikor a lejárt a mandátuma, akkor köteles a teljes egyensúly. Tudván, mikor kell fizetni teszi Önnek készíteni, és lehetové teszi elore tervezni.

4. Tudni, ha van lehetoség refinanszírozására ha az esedékesség napján jön. Így nem kell fizetnie az egyenleg egy nagy összeget, kérheti a kölcsönzés intézménye, ha azok hajlandóak refinanszírozni az összeget. Ez egy jó lehetoség azoknak, akik esetleg nem nagy összeget egyszerre elegendo a mérleg.

5. Tudom, ha van lehetoség elveszíti a lehetoséget refinanszírozására. Bizonyos jelzáloghitel-társaságok adnak ki refinanszírozni lehetoség az ügyfelek, hanem egy sor olyan feltétel. A tagállamok eloírhatják, hogy azonnali mortgagers a fizetési. A refinanszírozni opció segíthet sokat. Tudnunk kell, az iránymutatásokat és emlékeznek rá.

6. Tudja, ha jogosult-e az refinanszírozási hitel. Refinanszírozási vált kiváltság és nem jog, az emberek szerint a ballon jelzálog. Néhány jelzáloggal megérzések volna újra a képesség, hogy fordítson. Ezért, ha kell alkalmazni a refinanszírozási kölcsön. Az intézmény finanszírozása is szükségessé tehetik át és aláírja a dokumentumot újból.

7. Felméri a fizetési képességét. Az összes ilyen azt mondta, van, hogy ellenorizze a pénzügyi helyzet és a képesség. A kamatláb, a rendszeres fizetés, és a refinanszírozási lehetoség, oszintén meg, ha megengedhet magának egy ballon jelzálog, vagy ha a szerzés egy megvalósítható. A rossz döntés lesz nagy hatással a pénzügyi helyzet.

8. Elemzi minden lehetséges legrosszabb forgatókönyveket. Címsor elott az, hogy a ballon jelzálog, vagy a jelzálog, hogy az ügyben, akkor el kell készíteni a váratlan dolgokat. Példa lehet vesztes a munka, a jövedelem lehetoség, vagy hasonló helyzetben. A túlzott valamennyi gazdasági állapota az ország szükség lehet elemezni is.

9. Konzultál a pártatlan szakérto. Egyes pénzügyi szakértok és a jelzáloghitel guruk több mint hajlandó kért tanácsot azoknak, akik rászorulnak. Néhány még csinálni ingyen. Próbálj meg keresni az embereket, akik segítenek a legtöbbet. És tanulj tolük.

10. Fájlt a kölcsönt. Után minden volt és a kicsi dolgokat kihúzta magát, meg kell tenni, hogy magabiztosan aláírja a jelentkezési lapot és folytassa azt. Csak gyozodjön meg arról, hogy minden részlet jól hozott gondozott az. Ez a legfontosabb dolog itt.

Ezek a 10 dolog, amit érdemes csinálni, ha jelentkezünk egy léggömb jelzálog. Minden egyes lépés ugyanolyan fontos, mint a többiek. Mindez szerepel úgy, hogy akkor fogják irányítani kell, valamint meghatározza, ha egy léggömb jelzálog joga van vagy nem.

No comments:

Post a Comment