Wall Street Main Street: Hírek, Vélemények és kommentár: 25 ápr 2006

Ez kedd április 25, 2006, és a Kongresszus újra ülésezik, a érintse meg ezen a héten a Kongresszus is a bevándorlási törvényjavaslatot és az olaj. Szenátus többségi vezetoje Bill Frist és House Speaker Denny Hastert, mind a republikánus, szólított fel az olajipar szonda.

The NAMC Newswire a "Wall Street Main Street" szegmensben teljes egészében csak az elofizetok rendelkezésére áll, mint hétfon április 17, 2006. Ne hagyja ki, és Ne feledje, hogy az összes elofizetés ingyenes, és továbbra is így<. Mindazt, amit tennie kell, hogy menjen http://www.namcnewswire.com, és adjunk hozzá az e-mail címét, hogy a teljes szegmensben.

Akarunk hallani -ból/-bol olvasóinknak / zenehallgató így drop nekünk egy vonalat, talán van kérdésem egy bizonyos vállalatszerkezet vagy talán kívánt bevezetni bennünket egy társaságnak hogy mi kellene tudni .. Mindent meg kell tennie, hogy vagy lo ki minket egy e-mail segítségével a kapcsolatfelvételi urlapot weboldalunkon [http://www.namcnewsiwre.com] vagy hívjon minket díjmentesen a 888-463-9237 óra között 6 : 30pm and hétköznap 12:00 EST. Ön kérdést lehetne részét Wall Street Main Street rádiómusorában ez konzorciális naponta.

Ne feledje, hogy bármikor hallgathatja a NAMC Rádió Streetiq.com, a pénzügyi vezeto podcast. http://www.streetiq.com és is elérheto iTunes.

Elso politikai

Nepálban a feszültség már megkönnyebbültem legalábbis most Gyanendra király a televízióban bejelentette, hogy o újra a nemzetek parlament. Hogy a hírek a tömeges ünneplés tört ki Katmanduban.

A visszaszámlálás folytatódik, a Egyesült Nemzetek Biztonsági Tanács pofont szankciókat Irán ellen ha nem szunik a vállalat a nukleáris energia és a dúsított urán. India és Kína szorgalmazza a diplomáciai megközelítés, mint minden ero az Iránnal szembeni növekedhetnek egy nagyobb probléma. Irán kijelentette, hogy ha a szankciók ellen, az ország, hogy nem fogják azokat többé együtt az ENSZ nukleáris watchdog. Vezethet Irán lemorzsolódó a nukleáris Nonproliferation Szerzodés és hatással lehet az olajellátás jön ki Iránban.

Gyoztesek és shakers

Néhány nagy mozgatói a hétfoi kereskedési ülés közé Carpenter Technology (NYSE: CRS), amely kereskedelmi forgalomba akár 12,53 $-hoz zár a 123,55 $ az amerikai Airways (NYSE: LCC), amely kereskedelmi forgalomba akár $ $ 4,17-hoz zár a 41,90 $, Ipari szolgáltatások Amerikai (NASDAQ: IDSA) lépett közel kétszeres, a forgalmazott akár $ 4,02, több mint 80%-ról közel a 8,99 $, Nemzeti Szén (NASDAQ: NCOC) forgalmazott akár $ 2,06-hoz zár a 10,13 $, a Ballard Power Inc. (NASDAQ: BLDP) forgalmazott akár $ 2,24-hoz zár a 12,50 $, Alapítvány szén Holdings-ról (NYSE: FCL) forgalomban akár $ 4,10 becsukása 52,10 $ az Empire eroforrás (AMEX: ERS) forgalomban akár $ 4,21 becsukása 45,20 $ and TravelZoo (NASDAQ: TZOO) még egy ordító akár naponta mivel kereskednek akár $ 6,00 becsukása 50,35 $, most TravelZoo csak 8 nappal ezelott kereskedés a $ 20 tartományban és a rövid nyomja folyamatosan nyomja a készletek az új magasságra ..

Tid Bits

Caterpillar (NYSE: CAT) révén rip 1. negyedévben elorejelzések szerint a nehéz gépek cég bejelentette, hogy a profit nott 48%-ról $ 1,20 egy részét, ez verte az elemzo becslése szerint egy jó 20 centtel. A cég továbbra is a növekedés mind az Egyesült Államok és a tengerentúli mint Kína és India továbbra is növekszik és az USA újraépíti New Orleans és a többi része a nemzet.

TD Ameritrade (NASDAQ: AMTD) verte az elemzo becslést kell egy fillért ahogy bejelentette, nyeresége 22 cent fölött 29% ugyanakkor egy éve. De végre az ár szerkezetátalakítás csökkentette átalánydíj egy Buckot $ 9.99. Néhány elemzo úgy érzi, hogy ez lesz egy szép nagy darab ki a jövobeni bevételeit. A másik állomány folyamatosan kísérje füleket az online közvetítési aréna E-Trade (NYSE: ET), mivel beerosít 2006-ban.

Rambus (NASDAQ: RMBS) nagyítja fel, mert kap egy kedvezo döntés a szabadalmi peres ügy. A kaliforniai bíróság kimondta, hogy a koreai Hynix chipmaker megsértette több mint 10 szabadalom tulajdonában Rambus.

A Sun Microsystems (NASDAQ SUNW) vezérigazgatója, Scott McNealy bejelentette, hogy lemond a vállalat után 22 évet töltött. Ez zárja le, hogy egy fordulatot helyzetet, hogy a befektetoknek már keresnek és talán ez akarat létrehoz egy újdonsült energiát a társaság, hogy kétségbeesetten szüksége van. O helyébe Sun jelenlegi elnök Jonathan Schwartz, és McNealy folytatja a tanács elnöke. Egyes elemzok már felugrott a zenészek kocsija és korszerusített állomány egy tartanak a vásárolni, amelyet csak lehet, ezen a ponton.

Furious FIVE

Ez a második a mi "Furious Five" cégek látunk nagy jártassággal saját ipar 2006-ban. A második túl az e heti Furious Five is OmniVision Technologies (NASDAQ: OVTI) az kereskedik a Nasdaq szimbólum alatt OVTI.

Hoz kap-unk kitekintés szóló Furious Five és egyéb létfontosságú információk e társaság és mások, csak fizetnünk Wall Street Main Street Free at http://www.namcnewswire.com

Nem tudjuk hangsúlyozni eléggé, hogy a befektetok kell tennie, hogy kello gondossággal járt el, hívja a vállalatok, az információk beszerzése, konzultáljon a befektetési tanácsadó és ha nem egy úgy kezd egy. Tegye ugyanakkor a vizsgáló ezek a vállalatok, mint te, ha mész vásárolni egy új televíziós, ez csak a védelem. Amikor a vékony forgalmazott értékpapírok tántorog a megrendelések, vagy hogy egy limitáras elkerülése beindításának.

NAMC Newswire megjegyzés

Megy a NAMC Newswire a frissítéseket a http://www.namcnewswire.com és tudod hallgatni a Rádió NAMC az audió változat a "Wall Street a Fo utca" a http://www.namcnewswire.com/namcradio

Regisztrálni, hogy megkapja a Wall Street a Fo utca naponta megjeleno ingyenes Hírlevél Kattintson ide, vagy megy a honlapot, és kattintson a Hírlevél rész. http://www.namcnewswire.com/newsletter

CEO amit akar kapcsolatba lépni velünk, megteheti a haladó http://www.namcnewswire.com vagy hívjon minket a 888-463-9237.

Louis Victor

NAMC Newswire

888-463-9237

Jogi nyilatkozat:

Egyik szereplo információk a NAMC Newswire jelent ajánlást az NAMC Newswire, az újságíró, sem az anyavállalata, hogy olyan különleges biztonsági, értékpapír-, ügylet, vagy a befektetési stratégia alkalmas konkrét befektetok vagy személy. Minden egyes befektetonek kell tennie, hogy önálló döntéseket minden biztonsági, értékpapír-, ügylet, illetve a befektetési stratégiát szerepelt az NAMC Newswire or NAMC Rádió A korábbi eredmények nem feltétlenül irányadó a jövobeli teljesítményre. The NAMC Newswire, az újságírónak sem az anyavállalat nem garantálja semmilyen konkrét eredménnyel vagy nyereség, és minden befektetoknek tudatában kell lenniük a valós veszteségi kockázat követoen valamely stratégia vagy a beruházások jellegét a NAMC Newswire vagy NAMC Rádió. A stratégia, illetve a beruházások tárgyalt ingadozhat az ár vagy érték és a befektetok is kap vissza kevesebbet, mint amennyit befektetett. Elott eljáró bármely információ szerepelt az NAMC Newswire honlapján, vagy a NAMC Rádió szegmens, a befektetoknek mérlegelniük kell, hogy ez alkalmas a sajátos körülmények között, és erosen megfontolandó tanácsot kérjen saját pénzügyi vagy befektetési tanácsadó. Befektetok is arra ösztönzik, hogy ne a saját átvilágítási elott beruházó semmilyen biztonságot.

Minden véleményt szerepelt az NAMC Newswire or NAMC Radio információk alapján ez tekintheto megbízhatónak, de sem a NAMC Newswire, az újságíró, anyavállalata, leányvállalatai, sem ruházza garantálja annak teljességét és pontosságát, és azt nem lehet hivatkozni, mint olyat. A nyilatkozatok és vélemények jelennek meg a NAMC Newswire által újságíró alapulnak azok kilátásainak idején a nyilatkozat vagy vélemény, és a változtatás jogát fenntartjuk. NAMC idonként nem rendelkezik pozícióval a cégek, hogy jellegét, ezekben az esetekben megfelelo közzététel történik.

No comments:

Post a Comment