Commercial Finance - Marketing az Afrikai Piac

Az Egyesült Államok-Import Export Bank elkötelezett amellett, hogy finanszírozást az amerikai export több ország Afrikába. Vannak jelentos lehetoségeket az amerikai vállalatok eladni a dél-afrikai országokat, hogy 2006-ban vásárolt több mint 12 milliárd dollárt az amerikai exportot.

A piaci lehetoségek afrikai ginormous. A teljes piac mérete több mint 400 milliárd dollárt és a népesség több mint 680.000.000 ember a kontinens éhes élelmiszer, lakhatási, energia, közlekedés termékek, egészségügyi< termékek és szolgáltatások, valamint a szennyvízelvezetés létesítményeket.

Az egészségügyi piac van óriási szükség minoségu gyógyszerek. Hamis gyógyszerek probléma Afrikában. Hasonlóképpen, a minoségi orvosi ellátáshoz hiányzik. A nagy-afrikai egészségügyi piacra van szüksége a vállalatok forgalmazására gyógyszerek és más egészségügyi kapcsolódó fogyasztói termékek és alapveto megelozési és kezelési termékek.

A távközlési piacon van nagy szükség a nagyobb mobiltelefon szolgáltatás. Is van szükség az elore fizetett vizsgálatot üzenetküldési szolgáltatásokat, esetleg Afrika felzárkóztatása az internetes és számítógépes forradalom.

A víz piaci mutatja be új lehetoségeket városok nonek gyorsabban, mint a víz infrastruktúra bovülését. Sürgosen szükség eszközök hozzanak által okozott szennyezés az iparosítás, a mezogazdasági lefolyás és nem a fertotlenítési szolgáltatásokat. Ezeken a területeken, high-tech találmányokra, amelyek viszonylag olcsón sanitize víz jön létre a szociális és egészségügyi ellátások emberek milliói számára.

A nemzeti energiapiacok Afrika egy évszázad elmaradt. Kerozin fo tüzeloanyag-forrásnak a világítás. Tuzifát az elsodleges tüzeloanyag-forrása a fozéshez a városi és a vidéki piacokon. Óriási szükség napenergiával muködo LED világítás, high-tech otthon fozni kályhák és az alternatív energiaforrások cleantech.

Export-Import Bank az Egyesült Államok hivatalos exporthitel hivatal az Egyesült Államok. Feladatuk az, hogy segítse a finanszírozást az export az Egyesült Államok áruk és szolgáltatások nemzetközi piacokon. Ok biztosítják a forgótoke garanciát amerikai vállalatok formájában elotti exportfinanszírozás. Azt is biztosítani exporthitel-biztosítás és hitelgaranciák ügyletek elosegítése. Ezek továbbá vevo finanszírozás. A kiválasztásához számos amerikai bankok partner az Ex-Im Bank, hogy forgóeszközhitelt, követelések finanszírozását, híd hitelek és a hosszú távú finanszírozásáról. További információ a Ex-Im bank látogasson el a honlapján.

Az alsó sorban: A kész amerikai eladó és hitel-afrikai méltó vevo, az Egyesült Államok Export-Import Bank aggódó könnyíto export túlnyomó Szaharától délre fekvo afrikai piacokon.

No comments:

Post a Comment