Szabad pénzt

Hallottál egy ilyen dolgot nevezett as, "Szabad pénzét?" Gondolod, hogy az ido, mint ezek, ami csak lehet valami úgynevezett "szabad Hiányzik pénzét?"

Vannak olyan dolgok hívják mint Szabad Hiányzó Pénz vagy szabad pénzét, és a legjobb része lehetett csak a tiéd! Szeretné tudni, hogyan? Minden amire szükséged van a bizonyíték arra, hogy ezt a pénzt a tiéd, vagy a családja valamilyen módon és mielott ezt te is tudod, az egyenleg a számlán csak növeli. Vannak milliárd dollárt, amely be nem jelent
Tény, hogy sok ember lehet igazi gondatlan esetenként a pénzüket, talán nem szándékosan. Sok esetben ha valaki csatlakozik egy adott vállalat, majd lépjünk egy másik helyre lehet, hogy nem tartja számon a korábbi bankszámlát etc vagy azok elhagyják pénzt a cég teljesen felejtsd el. Én ilyen esetben pénzt elveszik. És ez a jogi értelemben lehet, hívott mint elhagyott bankszámla, és a társaság is mondja a kormány, vagy hogy ez a pénz támogatásra be nem jelentett vagy ha van ingatlan, akkor megállapítható, hogy ez a tulajdonság egy gazdátlan tulajdon. Tehát ilyen esetben, akkor valóban sok a pénz és nem is tud róla.

Most mi történik, ha a kérdés eléri az tiszt? Miután megtudja, hogy van gazdátlan ingatlan, a pénz, vagy a részvények és kötvények. O megpróbálja megtalálni a jogos tulajdonosnak ahhoz, hogy adja vissza nekik, ami az övék. Addig minden a pénz vagy a vagyon, vagy bármi lehet marad az állami. Idonként, az állami tisztviselo eladhatja a kötvények vagy részvények és tartsd a pénzt, amíg meg tudja találni a tulajdonos.

Honnan tudod, ha saját pénzébol, hogy elveszik? Hogyan jut vissza a pénzét, a Szabad pénzét, ami nagyon jól jön?

Nos, mindössze annyit kell tennie, hogy nézed meg online a honlapon elérheto az Ön állapotát. És azt állítják, ez, és megállapítja a személyazonosságát és akkor tudja, hogy az alapba.

No comments:

Post a Comment