Egészségügyi személyi állomány finanszírozás - Hogyan lehet javítani a Cash Flow (Harmadik rész három)

Az én elozo cikkekben azt már kifejtette, hogy az orvosi személyzet a vállalatok lehetnek elonyösek eladásával a követelés, hogy a tényezot annak érdekében, hogy növeljék készpénz elérhetoségét. Ehelyett a várakozó hét vagy akár hónap bevételeket a szolgáltatások, az egészségügyi személyzet hivatalok tényezo, a számlákat és pénzt napokon belül.

Azt is megvitatták miért fontos, hogy körülnézzenek, és válassza a beérkezo tényezo, aki a legjobban megfelelnek a hivatal egészségügyi személyzet finan
Az utolsó részben e sorozat, én megvitatja eltéro feltételek szerzodéses megállapodásokat, és mit kell összehasonlítani, változások a számlázási folyamat, amely forgatókönyveket fog muködni a legjobb az Ön egészségügyi személyzet cég. Én is felülvizsgálja a különbözo jelentési képességeket tényezok kínálnak ügyfeleiknek.

Mivel a helyzet, amikor belép a jogi üzleti kapcsolat egy másik szervezet, faktoring cégek lesz szükség, hogy aláírja a szerzodést. Fontos, hogy olvassa végig, és ellenorizze, hogy kérdéseket tegyenek fel, ha nem értesz valamit, mert a szerzodés körvonalazza fogalmakat és díjak kapcsolódó különbözo helyzeteket. Az egyik nagy dolog keresni egy szerzodést arról, hogy a cég havi minimumot / maximumok. Például, néhány tényezo lesz szükség, hogy tényezot legalább $ 50,000 / hó, amely nem jelent problémát, ha számlázási több mint 100.000 $ minden hónapban. Tartsa észben, hogy legtöbb tényezo hajtja végre a büntetést díjat ha nem felel meg a minimális havi faktoring összeget. Másrészrol, a kisebb tényezo, nem lehet egy minimális összeget, azonban talán a maximális összeg helyett. Tehát ha egy tényezo, azt mondja, hogy ezek csak alap up to $ 500 ezer havonta, és tudja, hogy a cég nem több mint 1 millió dolláros értékesítés havonta, akkor meg kell tartani a keresést. Ismét, minden attól függ, a cég az egészségügyi személyzet a pénzügyi igényeket és megtalálja a szükséges tényezo, amely teljesíteni tudja ezeket a szükségleteket.

Egy másik igen fontos kérdés keresni a szerzodésben az idotartam, amely az Ön által igényelt maradnak a faktoring kapcsolatban. Egyes tényezok sokkal elhelyezésére ezen a területen, mint a többi, biztosítva van a rugalmasságot, hogy megválaszthatják, hogy milyen hosszú ideig szeretné tényezo. Mégis, más társaságok is szükséges, hogy aláírja a kifejezés-szerzodés 12-24 hónap. Ha ez az eset áll fenn, az a tényezo is felelos korán hívásvégzodtetési díj, ha a szerzodés hibás kifejezés elott a lejárta. Minden cég lép a finanszírozás egyenlet egy másik pontot. Például, ha egy vállalkozás csak szükség tényezo néhány hónapon belül kell kérni oket, egy kicsi cash flow lekvár, egy másik cég is használja faktoring évek óta. Ezért fontos, hogy rászánja az idot átgondolni, hogy mennyi ideig azt tervezi, hogy tényezo a követelések, és gyozodjön meg róla, hogy vegye fontolóra a típusú kötelezettségvállalás ön kényelmes teszik. Amelynek a becsült idot arra megkönnyíti megtalálni egy finanszírozási társaság, amelynek feltételei elosegítik az Ön üzleti igényeihez.

Is szerepel a szerzodésben kerül részleteket, hogy milyen típusú garanciát, hogy a tényezo lesz szükség mielott finanszírozás a számlákat. Bár van néhány tényezo, amely nem igényel, garanciát, a többségük akarnak majd, vagy egy személyes garanciát, amelynek során az eladó személyesen felelos minden kifizetetlen számlák, vagy egy érvényes garanciális, ahol az eladó garantálja, hogy a számlák értékesített a tényezo érvényesek, készültek követoen szolgáltatásokat nyújtott, és hogy a vevo vállalta, hogy fizet nekik.

Végül, ez szükséges, hogy megértsék, mi a számlázási folyamat, mint után döntött a társaság, akik segítenek az egészségügyi személyzet finanszírozása. A kérdés, hogy hallom gyakran a "Milyen hamar lehet finanszírozni? A választ erre a kérdésre is változik napok vagy hetek vagy esetleg hónap. Annak érdekében, hogy hozzanak létre egy társaságot a kezdeti finanszírozás, olyan tényezo van szükség, hogy töltse ki és küldje vissza a jogi papírmunkát, beleértve a kérelem, szerzodés, és egy adózási információk formájában. Ezen felül, szükség lehet küldeni a folyószámlák öregedo jelentés szövetségi adóbevallások, másolatát a kereskedelmi név bizonyítvány vagy fiktív név benyújtásával, az alapító okiratot Szakmai anyagok, vevolisták, másolatát a számlák másolatát, vezetoi engedély, a másolatát érvénytelenítik csekk, stb legtöbb esetben 5-7 munkanap az átlagos idot vesz majd igénybe kapja meg elso finanszírozást. Onnan, a finanszírozás folyamata valószínuleg felgyorsítja 2-3 munkanap után jelen számlát tényezo. Van néhány tényezo, hogy teljesíteni lehessen az azonos napon alapok révén vezetékes ügylet, csak tudatában kell lennie annak, hogy lesz díjak kapcsolatos idot vesz az Ön számára pénzeszközöket a fiókba. Például egy azonos napon vezetékes tranzakció gyakran költsége is nagyobb, mint az éjszakai EEH tranzakciót.

Egy másik témát érintett az egész finanszírozási folyamat, amit az úgynevezett "tartalék számla." Tartalék százaléka a számla összeg tényezo fog tartani, amíg rá kap fizetést az ügyfelek. Ez a tartalék összege végül mentesít vissza még egyszer a számlákat fizettek, és a faktor a beszedett díjakat. Például, mondjuk, hogy van egy 80 százalékos eloleg aránya 20 százalék alatt tartani a tartalékot. Nézzük is mondják, hogy a számlákat 30 napon belül teljesíteni, mely egyben a három százalékos kedvezményes díjat. A kezdeti 20 százalék mínusz három százalékos kedvezmény díj értéke 17 százalék, ami annak köszönheto, vissza hozzád. Néhány tényezo lesz automatikus tartalék kiadások hetente mintegy minden második héten, vagy néhány hónapos. Aztán van néhány tényezo, aki nem mentesít a tartalékot ha kifejezetten kérik, a kliens. Megállapítására, hogy amikor a tartalék felszabadítására hát-hoz ön van egy kituno kérdést feltenni olyan tényezo, mert ez határozza meg, milyen gyorsan tud hozzáférhet további pénz befektetni vissza az üzleti.

Ön is azt szeretné, hogy e vagy sem szeretne olyan tényezo kezelni csak az egészségügyi személyzet számla faktorálás, vagy az összes back office szolgáltatások, beleértve a számlázást, gyujtemények, kiállító bérszámfejtés, stb Egyes tényezok is csinál egy része a back office szolgáltatások, és néhány csak akkor jár a finanszírozói. Ne feledd, hogy ha úgy dönt, olyan tényezo, amely hajlandó az összes back office "szolgáltatások mellett finanszírozás, ott minden valószínuség szerint külön díjat kapcsolódó extra munkát. Lehetoség van viszont a teljes számlázási és beszedésére folyamatot olyan tényezo, így összpontosítani Ön erofeszítéseit más területein növekvo üzlet. Vagy érdemes dolgozni olyan tényezo, amely folyamat és küldje el a számlákat összegyujtése mellett, miközben továbbra is futtatja a vállalat munkáltatói in-house. Talán, akkor érzi leginkább a kontroll, ha továbbra is számlát gyujteni és nem a saját munkáltatói in-házban. Bármelyiket is választja, nem lesz olyan tényezo, hogy ott van a legjobban illeszkedo Önnek.

Végül, az utolsó dolog, amit meg kell keresni, amikor kiválasztják a tényezo, ha hozzá tud férni a pénzügyi jelentéseket érinto ügyfelei kifizetéseket. A legtöbb tényezok vezetnek részletesen beszámolt a vevok kifizetéseket. Csak azért, mert az a tényezo fut ezeknek a jelentéseknek az saját ismeretek nem szükségképpen jelenti azt, hogy megosztják Önnel. Néhány tényezo lesz az Ön számára heti / havi jelentések e-mailen vagy csiga mail és néhány tényezo lehet az Ön számára valós ideju jelentés. Ez azt jelenti, hogy amint a kifizetés kiküldött a fiókjába, tudod kilátás ez online, és látni ugyanazt a képernyot, a tényezot lát. Hozzáféro E jelentések egy jó út számodra hogy többet tudjon meg az ügyfelek. Például, ha azt észleli, hogy egy az ügyfél számlák közeledik 60 nap, és nem akar fizetni a díjakat azoknak extra nap, tudnál hívni az ügyfél és meg kell kérni a számlát kifizetett elobb. Vagy ha a faktoring cég kezeli a gyujteményeket, akkor is hívjuk oket, és kérheti, hogy dolgoznak a gyujtemények e különös figyelmet nehezebb. Bármelyik utat választott a helyzet megoldására teljesen ki Önnek, de tartsd észben, hogy tekintettel a választás-hoz kilátás a jelentéseket az elso helyen van az egyik legfontosabb.

Teljes egészében, ezek a cikkek foglalkozott többféle módon segítenek megtalálni a megfelelo tényezoje a faktoring egészségügyi személyzeti igényeit. Mint azt kijelentette elején ez a sorozat, rengeteg a tényezok ott, mindegyik a maga elonye és hátránya. Tehát rendkívül fontos, hogy nézd meg a mindent átfogó csomagját, amit az egyes tényezok kínál mielõtt a végso döntést. A legjobb dolog, kérni, amire szüksége van szempontjából az egészségügyi személyzet számla finanszírozása és hallgassa a választ, hogy a számára elonyös az üzlet a legfontosabb.

No comments:

Post a Comment