Fiskális és monetáris politika

Képzelje el, hogy hallgat a rádió egész évben 1900 és nincs hír, hogy a gazdaság fog kötni a recesszió. Valószínu, hogy elobb-utóbb nem lesz munkája, és ott nem lesz közel annyi árut rendelkezésre bocsátják hiánya miatt a termelés. Az egyetlen dolog, minden érték a végén, hogy a pénzt az Ön ellenorzése és a megtakarítási számlák, így az egyetlen választása van, hogy futni a bankba, és megszerezni a pénz. A probléma: Minden más személy, aki csak hallotta, hogy bejelentés gondoltam, most is lesz e
Alaposabb megismerése céljából a monetáris és fiskális politika is fontos megvizsgálni a szerkezet mögött. Ezek alapján politikák származik a Federal Reserve. A "Fed" egy viszonylag egyszeru rendszer, hogy megértsék: van a központi bank az Egyesült Államok. Ez a központi bank oszlik kerület, az Igazgatótanács, hogy a legismertebb, hanem tartalmazza a Szövetségi Nyílt Piaci Bizottsága. Ma vezetoje elnöke az Igazgatótanács Benjamin Bernanke, és o felügyeli az összes intézkedések, amelyeket megtett.

A Federal Reserve az egyetlen bank a hatalom ellenorzése a futás a bankok vagy a bank pánik. Azon a pénz lehívható kisebb bankok, mint a végso rossz gazdasági alkalommal. Ezért, a Fed nagy szerepet játszik ellenorzése a pénzkínálat az USA-ban. Amikor a "Fed" hozták létre, ezért a monetáris politika volt. A könyvben Makroökonómia Glenn R. Hubbard és Anthony Patrick O'Brien a monetáris politika meghatározása: "az intézkedések a FED veszi kezelni a pénzmennyiség és a kamatok folytatott gazdasági céljait." These bizonyos célok közé tartozik fenntartása stabil gazdaság, a növekvo gazdasági növekedést, a munkanélküliség tartása kielégíto alacsony, és az árak alacsonyan tartásával az áruk és szolgáltatások stabil minimalizálása érdekében az esélye az infláció.

A Federal Reserve három különbözo eszközöket használ a monetáris politika fenntartása a pénzkínálat. Az eszközök közé tartozik nyíltpiaci muveletek - ellenorzi a Szövetségi Nyílt Piaci Bizottság - és a kedvezmény mértéke és tartalékképzési követelmények, melyek irányítása az Igazgatótanácsnak. Nyíltpiaci muveletek eszköz által használt FOMC növelni a pénzkínálat keresztül vétele és eladása kincstári értékpapírok. A kereskedelmi asztal a Federal Reserve Bank New York-jelölt vásárolni ezeket az értékpapírokat és az eladók helyezze el a bankok. Ezek a betétek növekedése a tartalék a banknak, ami viszont növeli a teljes pénzkínálat mert ott is megnövekedett hitelek és folyószámla betétek (Hubbard / O'Brian). A FOMC is fel van hatalmazva, hogy csökkentse a pénzkínálat megfordítását muveletek ugyanazon folyamat.

Ágban a "Fed" amely ellenorzést gyakorol a másik két eszközt monetáris politika az Igazgatótanács. Egy eszköz, a diszkontráta, a meghatározás szerint "a kamatot a Fed díjak kedvezményes hitelek (Hubbard / O'Brien). Ha egy bank növelni kell a rendelkezésre álló pénz a saját pince, más néven a tartalék, akkor fordulhat a "Fed" a pénz és a hitel az úgynevezett kedvezményes hitel. Ugyanakkor, ha a Federal Reserve vált a végso esetén a recesszió, kedvezményes hiteleket nem tipikusan a bankok.

Bizonyos esetekben, mint például az esetben, ha a fekete kedd a legrosszabb tozsdei összeomlást sújtotta az Amerikai Egyesült Államok, Kedvezményes hitelek sem menti meg a gazdaságot. Nem volt, amíg a nagy gazdasági válság, amikor a futó a bankok okozott súlyos bank pánik, hogy a Kongresszus létrehozott betétbiztosítási. Más szóval, mielott a Szövetségi Betétbiztosítási Corporation, a személy sem biztosítottak arról, hogy a pénz tartott a bank volt biztonságban sem azt, hogy képes lesz letölteni rá, ha a gazdaság is esik át a recesszió.

A harmadik eszköze a monetáris politika is ellenorzi az igazgatótanácsot, hogy segítsen kezelni a pénzkínálat a tartalékképzési kötelezettség. Ez egy ritka alkalom a Fed megváltoztatni a tartalékképzési kötelezettség ellenére. Lényegében megváltoztatja a tartalékolási kötelezettség magában foglalja a bankokat, hogy "jelentos változtatásokat gazdaságokban a hitelek és értékpapírok" (Hubbard / O'Brien). Bár ez nem egy közös cselekvési pálya, még mindig céltudatos. Amikor a Fed csökkenti a tartalékképzési kötelezettség, ez lehetové teszi a bankok számára, hogy felhasználhatják a fennmaradó pénzt kölcsön ki, szemben a gazdaság a boltozat. Ezzel szemben, ha a Fed úgy dönt, hogy növeli a kötelezo tartalék, a bankok kevesebb pénzt kell adniuk ki. Akárhogy is, bár a Fed is teszi a változás azon a feltételezésen alapul, hogy segíteni fog a gazdaság. Az említett eszközök a monetáris politika végig azzal a szándékkal, célkituzéseit korábban kifejezésre. Másrészt viszont a költségvetési politika is fontos szerepet játszik abban, fenntartani a stabil gazdaság.

A fiskális politika meghatározása: "A változások szövetségi adók és a vásárlások célja, hogy elérjék a makrogazdasági politika célkituzései" (Hubbard / O'Brien). Fiskális politika hasonló a monetáris politika szempontjából, hogy mit próbál elérni, de változó, mert az utat próbálja erre. Változások az adók és a kiadások ellenorzik csakis a szövetségi kormány.

A jobb megértése a fiskális politika magyarázható keresztül elképzeléseit John Maynard Keynes. Elmélete után állt be a gazdasági világválság, és azt mondta, ha a kormány is, hogy többet költsenek pénzt idején a gazdasági visszaesés, akkor hamarosan ösztönözni a gazdaságot. Azzal érvelt, hogy segítségével a túlzott államháztartási kiadások a jövedelmek emelkedne és így is beszerzett termékek és szolgáltatások. Végül is ez lenne a gazdaság stabilizálása és vegye az országot a visszalépéssel és egy állam a gazdasági növekedés. Elmélete bebizonyosodott, amikor elnöke Franklin D. Roosevelt pert a második világháború alatt és a kiégett túlzott pénzösszeg, amelyet véget a gazdasági növekedés, ahogy Keynes mondta volna (Mi az a költségvetési politika?).

A közelmúltban, mint az 1980-as években, a fo célja a költségvetési politika összpontosított csökkenti a költségvetési hiány, amely egekbe szökött a második világháború óta. Mert az olyan dolgok, mint az új technológiák és a külföldi kereskedelmi lehetoségeket a gazdasági növekedés történt, automatikusan, és a hiány csak tovább emelkedik (Mi költségvetési politika?). Az iraki háború is okozta a hiány folyamatosan no, és George Bush jelenleg nyomás alatt megtalálja a módját, hogy csökkentenék. Bár az általános célja a költségvetési politika elérése érdekében átfogó cél a gazdasági, ez most elsosorban a kisebb célokat is.

Végezetül, a monetáris és fiskális politika nagyon fontos tartja a gazdaság biztonságát. Mivel a korai tizenkilenc száz teljes idotartam gazdasági növekedése folyamatosan meghaladta a gazdasági recesszió idején. A nagy gazdasági világválság volt, olyan esemény, amely remélhetoleg nem ismétlodik meg, vagy legalábbis nem bármikor a közeljövoben. Azzal a tudással a kormánynak most már, a gazdaság valószínuleg javulni, vagy legalábbis tartani a stabilitást, ami megfelelo.

No comments:

Post a Comment