Finanszírozást a Rossz Bank azt jelentené Spermacsorgatás készpénz Kuka!

A közelmúltban tört köpött egy kerekasztal-beszélgetés a "Világgazdasági Fórum Davos", Svájc között a Nobel-díjas József Stiglitz és Angel Gurria, akik a feje a "Gazdasági Együttmuködési és Fejlesztési".

Stiglitz, aki professzora a Columbia Egyetemen, New York-i és egy volt tanácsadója elnök, Bill Clinton azt mondta, hogy bármilyen döntés elnök Barack Obama létrehozni egy úgynevezett "rossz bankot", hogy segítsen megszabadulni a pénzügyi vállalkozások a toxikus eszközök kockáztatták növelése a
"" Az összegek swapping adófizetok készpénzt szemetet és ne hajsza után jó pénzt a rossz. Beszélünk a nemzeti adósság, hogy nagyon nehéz kezelni ", mondta.

Angel Gurria, aki Mexikó egykori pénzügyminiszter válaszolta, hogy a "rossz bank" van szükség, ha a hitelezés folytatására, "Egyetértek azzal kapcsolatos erkölcsi, etikai csapadék, hanem neked kell szembenézni a zene és valakinek meg kell tennie a veszteséget. Ez az egyetlen módja annak, hogy eloremozdítja a gazdaság ".

Az Obama-adminisztráció ötlete felvásárlás az illikvid eszközök, amelyek jelenleg az eltömodés banki mérlegek, amelyek úgy gondolják, hogy mi akadályozza oket abban hitelek egyre egyre kritika, mint a globális türelmetlensége az Egyesült Államok költségvetési tétlenség.

Soros György egy interjúban elmondta, hogy "ez nem az intézkedést, amely viszont a helyzet a környéken, és hogy a bankok" kölcsön ".

John Monks, aki az általános titkára az "Európai Szakszervezetek Szövetségének mondta," a kormányok közeledik feszülten türelmét a köz-és a választók által többször is kiterjesztve mentoköteleket a bankok ".

Gloria Arroyo aki elnöke a Fülöp-szigetek Obama sürgette a gyors reagálásra "Szeretnénk amerikaiak csinálni valamit. Tudjuk megvitatni mit csinálni, de a legrosszabb dolog az, hogy ne tegyünk semmit ".

A jelentés is arra a Nemzetközi Valutaalap szerint "bank veszteségek világszerte mérgezo amerikai eredetu eszközök a kettos hogy $ 2200000000000".

No comments:

Post a Comment