Finanszírozás A Small Business

, Ha egyáltalán lehetséges, meg kell kezdeni az üzleti finanszírozás nélkül túl van elérheto. Ehhez kezdve lassan és együtt jelenleg a foglalkoztatás. Indítja el a vállalkozás által dolgozik esténként és hétvégeken, miközben a jelenlegi munkahelyek, amíg lehetséges. Ily módon, ha a vállalkozás nem felel meg az elvárásoknak, akkor nem keletkezett tartozás, és még a munka!

Azonban természetétol függoen a vállalkozás külso finanszírozás szükséges. Például, drága berendezéseket vagy induló készlet
° Az irodai berendezések (fax gép, számítógép)

° termelo berendezések (gyártási)

o Irodai eszközök

o jogi és a CPA díjak

o Biztosítás

o Üzleti engedélyeket

o Bérleti betétek

o Remodeling költségek

o Utility betétek (ez lehet elég nagy!)

° fizetések

o szállítás

Õ reklám és promóciós

o és a nagy egy ... készenléti!

Mit szeretne elkerülni, miután megtalálni kiegészíto finanszírozás során az indító fázisban. Ez általában könnyebb a finanszírozás megszerzése eloször körül!

Két fo formája az üzleti finanszírozás.

1. ADÓSSÁG finanszírozás. Ez egyszeruen azt jelenti, kapsz egy kölcsön valakinek, vagy valahol, és bemegy az adósság! Akkor köteles visszafizetni a pénzt.

2. Sajáttoke-finanszírozásához. Ez magában foglalja a "eladási" egy részét a vállalat külso befekteto. Ön nem köteles visszafizetni az összeget. Általában az ilyen típusú finanszírozás által nyújtott kockázatitoke-társaságok.

Az a tény is, 99,99%-át a kisvállalkozások hasznosítani fogja az adósság finanszírozása, mivel a legtöbb "saját toke hitelezok" (kockázati toketársaságok) érdeklik hitelezési nagy mennyiségu pénzt, általában egy millió dollárt, vagy többet. Ez a cikk csak úgy forrás áll tartozások finanszírozására szolgáló a vállalat.

Elhangzott az adósság FINANSZÍROZÁSA

1. Magad! (Megtakarítások) Ön saját legjobb "hitelezo" ha a megtakarítás. Ez a megközelítés lehet gyorsan és egyszeruen.

VIGYÁZAT: róla, hogy van megfelelo megtakarítást mind az üzleti élet és más elore nem látott.

2. Barátok és rokonok. Ha hisznek benned, és a gondolat, barátok és rokonok néha hajlandó finanszírozni Önnek. Válassza ki ezt az utat gondosan és megbizonyosodjon róla, hogy végre hivatalos hitelt tartalmazó dokumentum kölcsön feltételeit (kamat, visszafizetés feltételei).

VIGYÁZAT: Sok barát elveszett, és sok rokon elidegenedett mert egy kis üzleti kudarc.

3. Bankok és hitelezoi a szakszervezetek. Sok bank és hitel szakszervezetek (ellenorizze saját elso és magával a helyi Kereskedelmi Kamara alternatív lehetoségek) majd kölcsön pénz kezdve a kisvállalkozások. Ez a megközelítés megköveteli, hogy nyújtson be hivatalos tervet a bank mutató indoka az összeggel, amelyet hitelfelvétel.

4. A kisvállalkozói Administration (SBA). Nézd meg a honlapjukon (http://www.sba.gov). Ellentétben azzal, amit sokak szerint az SBA általában nem közvetlenül, hanem kölcsön pénz inkább garantálja a hitel (általában maximum 90%-os). Ez lehet, hogy ez egy sokkal könnyebb elérni a bankszámla kölcsönt, mivel a bank kockázata csökken jelentosen. A kivétel az, hogy az SBA nem nyújt közvetlen hitelek bizonyos csoportok, köztük a Vietnam-korszakban és a fogyatékkal élo veteránok és fogyatékkal élo személyek. Általánosságban elmondható, hogy az SBA nem nyújt segítséget, amíg nem fordult meg a kölcsönt kereskedelmi bank.

A legtöbb garantált hitelek révén SBA között van 25.000 $ and $ 750,000. Van azonban egy "Microloan" program összegek néhány száz dollár 25.000 dollárig.

5. ELADÓ finanszírozás. Ha a vállalkozás az, amely nagy mértékben támaszkodik a bizonyos szállítók, akkor lehetséges a finanszírozás megszerzése révén az eladó. Végül is, azt akarom, hogy használják fel a termék és ezért érdekükben áll, hogy segít a siker.

6. ÁLLAM. Egyes államok kisvállalkozások finanszírozási hatóságok ebben a kérdésben az adómentes fejlesztési olyan kötvények finanszírozására kell fordítani földterület, épületek és berendezések gyártását a vállalkozások számára. Lehetõségekrõl a helyi önkormányzati iroda részleteket.

7. HOME RÉSZVÉNYJELLEGU kölcsönt. Kamatlábak ilyen típusú hitel általában elég alacsony, és a kamat teljes mértékben levonható az elso $ 100,000 kölcsönzött.

FIGYELEM: Ön forgalomba otthoni vonalon!

8. Életbiztosítás. Bizonyos típusú életbiztosítási kötvények (az egész élet és az egyetemes) pénzbeli értéke van, amely lehet kölcsönözni rendkívül alacsony kamatlábak. Ön nem köteles fizetni, de ezt a pénzt vissza, ha nem, a politika kifizetés összegével csökkenteni kölcsönzött.

9. Nyugdíjrendszer. Néhány nyugdíjbiztosítás (401K például) lehetové teszi, hogy kölcsön szemben szerzett elonyöket. Általában, akár 50%-a kölcsönzött, amíg ez nem kevesebb, mint $ 50,000.

VIGYÁZAT: Ha kilép a foglalkoztatás, a kölcsönt vissza kell fizetni azonnal. Ha nem a kölcsön összegét úgy kell kezelni, mint a korai forgalmazási és adóköteles.

10. TÁMOGATÁSOK. Számos alapítvány finanszírozást biztosítani a támogatások formájában. Jelölje be az "Az Alapítvány Directory" az Ön helyi könyvtárban, vagy látogasson el a honlapján http://fdncenter.org hogy megtudd, mit alapítványok is érdekeltek lehetnek az Ön konkrét üzleti ötlete. Az alapítvány Center lehet elérni a (212) 620-4230.

11. Hitelkártyák. Ezeket kell használni óvatosan, mert a túlzottan magas kamatlábak többnyire felszámolásra.

FIGYELEM. Ne feledje, hogy sok ilyen kölcsön ötletek lesz szükség, hogy írjon személyes garanciát. Ez azt jelenti, hogy tekintet nélkül, hogy mi történik az üzleti tevékenységéhez, akkor személyes felelosséget a kölcsön törlesztésének összege. Gondold át, mielott aláírná.

No comments:

Post a Comment