Kölcsönszerzodéseket kötni család és a barátok a vállalkozás számára a Start-Up

Legtöbb induló meg sem hitelt felvenni vagy add fel résztulajdon különösen, ha azok nem minden a pénz van szükség. Az emberek többsége automatikus gondolnak kapok kölcsön a bankba. Azonban egyik lehetoség, hogy egyes vállalkozók nem gondolnak, vagy akár úgy, azt kérdezi kölcsön induló tokét a család és a barátok. Ez egy életképes ötlet, de meg kell nézni alaposan mind a pozitív és negatív pontokat mielõtt végleges döntést. Egy jó dolog a hitelfelvétel a család és a barátok is, hogy a végén egy n
Családja és barátai már most tudja, hogy megbízható, így nem kell aggódnia jogosult üzleti kölcsön. Ez a módszer a megállapítás induló toke nagyon gyors és lehetové teszi, hogy halad a terveket egy nagyon gyors módja. Van olyan is, hátrányai felmerülhetnek, ha a mérlegelése kölcsönt pénzt család és a barátok. Talán semmi sem törzs családi kapcsolatok és elpusztítani barátságok több pénzt kérdéseket. Az egyik legnagyobb aggálya az, ami történik, ha az üzleti sikertelen. Akkor szükség van egy terve, hogy az azzal foglalkozik, hogyan fogod visszafizetni a pénzt, amit kölcsön.

Ha kello pénzt fizetni vissza, meg kell tenni, hogy jó-ra ígéri. Akkor tovább tart, akkor várható, és annak ellenére, hogy a család és a barátok, ok lehetnek elégedetlenek, ha a kifizetés késik. Ez okozhat harag. Ahogy a mondás szerint "soha nem üzleti barátokkal." A másik hátránya, ami megtörténhet, ha a kölcsön pénzt a család és a barátok, hogy azok válhat egy kicsit túlságosan is érdeklodnek a vállalkozás iránt. Amikor az emberek már kölcsönadott pénzét, gyakran úgy vélik, hogy most már egy személyes érdeke az üzleti. Ez lehet a fo probléma. Ön számára a családi és baráti esetleg nyomjuk meg Önt a személyes és pénzügyi adatokat, hogy Ön szívesen osztozik. Ok is elér ötleteket arról, hogyan kell futtatni a vállalkozások számára, amelyek nincsenek szinkronban a sikere a gazdálkodó. Emiatt a helyzet még ügyetlen. Most kell foglalkoznia az üzleti és a beavatkozás a többiek, bármennyire jó szándékú is. Ez jó ötlet, hogy egy üzleti terv és javaslat, hogy nyújtson be senkinek, hogy fontolgatja a befektetési forrást. Te aztán tudja, hogy mutassák be a tényeket, hogy megmutatom mindenkinek, mit beruházó és milyen veszélyeket és kockázatokat. Eloterjesztésével, ezt az üzleti tervet a család és a barátok csak úgy, mintha a bank általa szállított komoly a vállalat és a szakszeruség. Vannak weboldalak, mint prosper.com a haszonkölcsönzési club.com és virginmoneyus.com amely biztosítja a szükséges információkat az üzleti tervek és megállapodások.

Család és barátok is kell tudni a kockázatok és az új üzleti, még mielott bármilyen döntést. Ha egy családtag vagy barát azt mondja: nem, ez nem jó ötlet tartani kérve oket az indítási tokét. Ha ok habozó, amikor elso megközelítés velük, meg kell találni valaki segítséget kérni. Amennyiben az üzleti harc, vagy nem, ezek azok az emberek, akik a leginkább mérges, mert lesz gyorsan reagálni, hogy kényszerítették oket a helyzet. Átfogó, hitelfelvétel pénzt a család és a barátok is egy jó módja annak, hogy indítanak új vállalkozást.

Kölcsön felvételére okosan!

No comments:

Post a Comment