Családi pénzügyek

Az egyik legnehezebb dolog, hogy a fiatal párok jelentés elso évében a házasság egyre megbirkózni a közös pénzügyek. Míg a legtöbb hajlandó megosztani, amit ki van téve a partner, akkor nem biztos a legjobb módja, hogy a megosztásnak hatályba annak érdekében, hogy ossza meg azok az új partner, de ugyanakkor fenntartják a pénzügyi biztonságot és függetlensége . Egyes párok megoldására igénybe külön pénzügyi és társai megtalálják a módját a dolgokat együtt, de általában jelentések szerint az egyik< legnagyobb feszültséget ifjú párok.

Csakúgy, mint ez, még a probléma, hogy sok ember nehezen költségvetés és ellenorzés a pénzügyek. Ez egy dolog, hogy nem nyomon követni a kiadásokat, ha egységes, de amikor férjhez Önnek többet válaszolni nem csak magunknak. Ez különösen igaz, ha egyszer gyermeket. Ha az egyik fél nem tartja ellenorzése a kiadások, miközben a másik kényszerül aggódni pénzügyeit, akkor létrehozhat egy óriási feszültséget okozott a kapcsolatot.

Családi költségvetés

Az egyik legjobb választ erre a dilemmára, hogy létrehozzon egy családi költségvetés. Ennek felvázolja, hogy milyen megengedett a különbözo költségek, amely felelos azért, amit költségeket és mennyi minden partner lehet költeni a diszkrecionális kiadások. Bár ez úgy tunik, mintha a drasztikus választ veszi el az összes felelosséget és pénzügyi függetlenséget mindkét partner, mindent meg is csinál valójában kezd mindkét felet, hogy üljenek le együtt korábban, és dolgozzanak ki mennyire engedheti meg magának, hogy milyen költeni, majd ragasztás erre. Arról szól, hogy az irányítást a kiadások helyett hagyta oket ellenorzése alatt neked.

Egyéb módjai gondozására közötti nehézségek házaspárok, hogy osztani meg a családi kiadások attól függoen, hogy mennyi minden partner keres. Így mindketten úgy vélik, a biztonság a család és úgy fogja érezni, mint ok nagyban hozzájárul a családi költségvetésre.

Pénzügyi kérdések

Jóllehet minden egyes partner kell egy bizonyos fokú pénzügyi szabadságot, és a magánélet, pénzügyi kell nyíltan meg kell vitatni és nem szégyen. Múltbeli adósságok és tévedések hogy az egyik fél tette kellene helyezni a múltban, és kell elfelejteni. Ugyanakkor, ha az egyik partner azt mutatják, hogy azok nem tapadnak a költségvetés az általuk elfogadott, a pénzügyi szabadságot kell venni tolük, és meg kell adni a szoros pórázon pénzügyi kérdésekben.

No comments:

Post a Comment