Megértése Pulse egy donor

Ha szeretné, hogy sikeres adománygyujtés, akkor meg kell tanulni, és úgy érzi, hogy a donor, és o úgy gondolja, az oly sok kéri az alapok. Ha tesz kísérletet arra, érezni a lüktetését a donor akkor valószínuleg megtette az elso nagy lépés az álmai megvalósításában. Adományozók jönnek a különbözo formái és céljai, a legtöbbjük jól magán alapítványok és közhasznú társaságokat, amelyek úgy muködnek, mint non-profit szervezetek, egy arra hivatott segíteni rászoruló okoz. Valaha tudják, hogy majdnem <63.000 magán-és közösségi alapítványok csak az USA és a körülbelül 10.000 ezek a legfejlettebb országok?

Jelenleg öt fajta alapítványok:

1. Egyéni vagy családi alapítványok, amelyek általában muködnek trösztök vagy alapítványok. Méltó példa Bill és Melinda Gates Alapítvány és Schultz Alapítvány.

2. Vállalati alapítványok által létrehozott vállalatok és iparágak. Ilyenek például a Sally Mae és Sears, Roebuck and Co.

3. Muködo alapítványoknak kell határozni, hogy muködtetni a kutatás, a társadalmi jólét vagy más jótékony célú programok. Ilyenek például a Downing Alapítvány és a geszt Alapítvány.

4. Közösségi alapítványok támogatásával, és javára muködtetnek egy adott közösségben vagy régióban. Néhány példa Minnesota Közösségi Alapítvány és Hawaii közösségi alapítvány.

5. A nem kormányzati szervezetek, a határokon átnyúló tevékenységet és országokban a nemzetközi közösségnek. Ilyenek például a Rotary International és Lions International.

Bármennyire, ön is érintse meg az egyének és kis adományozók saját lakóhelyén, és lesz is szívesen kölcsönöz a keze támogatást a nemes.

Mit adományozók keresni a fundraiser?

Adományozók általában muködnek szigorúan alapján a célok és célkituzések; fogják eloször megállapítja, hogy a célt egy szervezet vagy projekt illeszkedik az érdekeiket. Õk is megállapítani, hogy egy adománygyujto jól ismert saját közösség, és hogy kapcsolódik a meglévo vagy sürgeto szüksége van. Ez szó szerint azt jelenti, hogy mielott megkísérli emelni alapokat, akkor kell a projekt magadnak egy felelos személy, egy arra szolgáló, nemes ügy.

Hogyan adományozók adni alapok?

Adományozók rendszerint adnak adományokat, ajándékokat, rendek pénzbeli támogatás, természetbeni támogatás, kutatási támogatások, megfelelo támogatások, adományok, természetbeni, orvosi ellátás, közhasznú anyagok és logisztikai támogatás. Azonban, adományozók módjától folyósítása segíteni, függoen a jogi és számviteli normák.

Melyek az alapveto megközelítéseket is követni kell?

1. Tárgy megközelítés, amely meghatározza az adományozók, akik jelezték, érdeklodéssel fordul a programok finanszírozásában.

2. Földrajzi megközelítés, amely meghatározza finanszírozási lehetoségek egy adott földrajzi területen.

3. A támogatás típusa megközelítés, amely meghatározza finanszírozást esélye alapuló egyedi támogatási program.

4. Véletlen megközelítés, amely meghatározza véletlenszeru adományozók, aki csak akar adományozni valamit egy nemes célért. Adomány kisebb jelleguek, és az összeget.

Azonban ne feledjük, hogy nagyon eros a verseny a különbözo típusú finanszírozás, amely domború ki ennyi különbözo alapítványi és bízik. A gondos tervezés és egy kis szentelik, ez nem túl nehéz a kezeteket egy jó nonprofit alap.

No comments:

Post a Comment