Ausztráliában élo - Superannuation, adózás

Nyugalomba helyezés

Járadék (vagy "szuper", mivel sokkal ismertebb nevén) a kifejezés Ausztráliában kezelésére nyugdíjalapok, vagy "401s". Mint az ilyen rendszerek, ez egyfajta kötelezo mentés.

Munkaadók is kell tenniük Superannuation hozzájárulás minden munkavállaló, függetlenül attól, hogy ideiglenes vagy állandó. A minimális Superannuation történo hozzájárulást a munkáltató által a jelenleg 9%-át a munkavállalók a bruttó fizetést, de sok orvos jogosultak 12,5%-ra, Néhány helyen még. Ez egy
Ha jönnek Ausztráliába, egy ideiglenes munkavállalási vízumot, távozáskor Ausztrália Ön általában jogosultak letölteni ezeket az alapokat függoen osztálya Visa.

Adózás

Elso pillantásra ausztrál adókulcsok is magasnak tunnek, összehasonlítva néhány más országok de ne felejtsük el, hogy jelentos levonások elérhetoek a legtöbb szakember. Egy példa erre a "Fizetés Packaging" amely adót minimalizáló stratégiát a rendelkezésre álló valamennyi állami kórház, és nem a nyereség a magán kórház alkalmazottai Ausztráliában. A legtöbb tengerentúli képzett orvosok jogosultak lesznek a bérek csomagolás.

Munka közben Ausztráliában, hogy fontos, hogy szakmai tanácsokkal a nemzetközi adózási szakértok annak biztosítása érdekében, ha nem fizet adót kétszer (a két országban)

Minden ausztrál honos (a két állandó és ideiglenes), aki keresi jövedelemadó köteles adót fizetni, és annak érdekében, hogy ezt meg kell szereznie a Tax File szám (TFN). Javasoljuk, hogy alkalmazzák az Ön TFN elott, vagy után nem sokkal el, érkezés Ausztráliában. Néhány harmadik fél szolgáltatók segíthetnek az adótervezés, vagyonvédelem, és egyéb kérdések.

Az ausztrál pénzügyi év július 1-jétol 30-án. Október 31-ig minden évben az ausztrál adófizetoknek kell benyújtaniuk a bevallást.

Borravaló nem rutin, és nem szükséges, de jól esik neki.

No comments:

Post a Comment