Megértése A THM Talány

A THM, vagy Hiteldíj Mutató vezette be a kormány annak érdekében, hogy könnyebb összehasonlítását a valódi árát kölcsönök, jelzálog, folyószámla, stb, és lehetové teszi a fogyasztóknak, hogy egy pillanat alatt ki volt a legjobb ajánlat a mértékét. Sajnos, sok a pénzügyi intézmények a piac úgy tunik, hogy eltéro nézeteket vallanak a pontos szépítoszerek az április, és gyakran pontatlan adatok bemutatásra.

Mi A THM és hogyan történik a kiszámítása

Lényegében a THM kell képviselnie a valós költsé
A smink az április szám tartalmazza azokat az információkat,: -

· Az alapveto kamatláb

· Elso díj létrehozását az ügylet

· Ha kamatfizetési kötelezettség terheli (napi, heti, havi)

· Valamint bármely más olyan kapcsolódó költségek az ügylet (pl. kötelezo biztosítást, stb.)

Egyszeruen hangzik? Elméletben ez nagyon egyszeru, de ez attól függ, hogyan mutatják be az adatokat, és mindenekelott, az apró nyomtatvány. Például elofordulhat, lásd az alábbi ajánlatokat a sajtóban: -

· Kérjük kínál hitelek aránya alacsony, mint 6%-április

· Kérjük kínál hitelek aránya olyan alacsony, mint 5,9% április (plusz £ 100 kezdeti beállítási díj)

Kezdetben szemed lenne levonni az alacsonyabb április 5,9%, de az itt megjeleno extra elso díj 100 font? Ha figyelembe venni a THM (ahogy kell) a felár is jól nyomja meg a "valódi" április több mint 6%, ami többe, mint a lakás 6%-április (ami úgy tunik, hogy tartalmazza az összes díjak). Ez az a fajta kis kézi, hogy egyes pénzügyi intézmények használja arra, hogy az üzleti életben.

Miért van néhány intézmény használja ezt a Tactic?

Két oka egyes pénzügyi intézmények használhatják ezt a fajta "számítási": -

1. Elkapni a szeme a fogyasztó az utcában, vagy egy már létezo banki ügyfél.

2. Az a csúcsra a pénzügyi összehasonlító táblázatokat.

A pénzügyi lapokban és szaksajtó igen befolyásos és fontos eleme a pénzügyi ágazat. A sok vállalat a piac küzdelmet foggal-körömmel eljutni oda szolgáltatások kínálatát az elso bajnoki táblázatot.

Ha egyszer már járt az ajtón, vagy felvette a kapcsolatot a szóban forgó pénzintézet, tettek a nehezén. Következo lépés ...... eladási akkor "A" termék .....

No comments:

Post a Comment