Ház és adósság révén garantált hitelek

A védett adósság tartozás, amelyben a hitelezo azt állítja, a biztonsági érdeke a tételt vagy darabot egyes tulajdonságai, mint egy ház, vagy egy autó. Tartozások With biztosított, ha a következo csepp a kifizetésekre, a hitelezo is vissza, hogy az ingatlan eredetileg biztosított az adósságot. Hozzáadott hátránya biztosított adósságnak a tény, hogy lehet, hogy marad felelos a hiány egyenlege következtében az adósság után a tulajdon már visszahódított és értékesített.

Biztosítatlan adósság tarto
Ez gyakran szerepelnek a formája hitelkártya-tartozás, nyereséges adósság, orvosi adósság, és az egyes hitelek. Ha csepp követoen a fedezetlen hitelek, hitelezok kaphat jogi kihasználja senki ellen, de általában arra fog törekedni, hogy a munkaero egy értelmes tartozás következtetést. Valószínu, a biztosított adósság pedig a fedezetlen adósság, ha a tulajdonsága, amely biztosítja a kölcsönt már korábban feltöltött és értékesített az a hitelezo.

Hagyományosan, ha az ingatlan eladása nem csavarja a teljes összeget a tartozás, akkor eredményt hiány egyensúlyt, amely még mindig az a fogyasztó felelossége. Ez a hiány egyensúly most mérik fedezetlen adósság, mivel nem biztosítja az ingatlan. A legtöbb esetben ezt az egyensúlyt lehet eredményesen során állapítják meg a tartozás befejezését tervet.

No comments:

Post a Comment