Hogyan ne uzsorások

Ha önnek van rossz hitel, és kétségbeesett a kölcsön, nem teszi a hibát, segítségével uzsorás. Bár sokan azt hiszik uzsorások egy fantasy a hollywoodi filmeket, sok hitelezoket, hogy ott majd húzza le, és úgy járnak, mint egy uzsorás. Ha azt szeretnénk, hogy magának a kölcsönt de nem biztos abban, hogyan kerüljük el ezeket az utcai hitelezok, aztán itt van néhány tanácsot, hogyan lehet elkerülni uzsorások

Mi az az uzsorás?

Lényegében egy uzsorás olyan hitelezo, aki célokat akik a rossz hitel é
Nagy hitel díjak

Uzsorások általában felelos a nagy díjat, plusz a kamatok, amelyek hozzá a teljes költségét a hitel. A hitelfelvevo gyakran nem közölte részletesen ezekrol a díjak, és nem veszi észre, hogy fizetnek egy csomó pénzt ok nélkül egyáltalán. Ezek a díjak a felfaló hitelek lehet akár 5%-át a teljes hitelösszeg. Egy másik típusú díj gyakran a kirótt korábbi fizetés miatt a kölcsön. Sok jó hitelek nem hajtja ezeket a büntetéseket, hanem uzsorások töltheti legfeljebb 6 hónapos kamat a határido elotti visszafizetés.

Magas kamatok

A hitel cápák célzott, akik nehezen hoz kap hiteleket, és így a "kényelmes" az lehetové téve számukra a kölcsön pénzt kérnek hatalmas kamatokat. Ezek az arányok lehet 3 vagy 4-szer több, mint amit rendesen fizetni, és akkor is, ha rossz hitel nem kell fizetni ezt a sok. Ha úgy nézel körül akkor látni fogja, hogy van versenyképes árú hitelek is, akik a rossz hitel a történelem.

Bérbeadása ha kölcsön túl sok

Uzsorások nem igazán törodött a fizetoképessége a hitel vissza, mert általában teszik szerzodések tisztességtelen és biztosítékot követelhet annak érdekében, hogy ha nem fizeti vissza, akkor elvész a haza. Ezért ezek a hitelezok fog vele kölcsönözni többet, mint amennyit valójában megengedhet magának. Ok teszik annyira a díjak és kamatok hogy ha az alapértelmezett s repossess a tulajdon akkor is a pénz.

Elkerülve uzsorások

E hiteleket cápák célzott akik szerint ezek nem kap kölcsönt egy másik utat. Azonban még emberek rossz hitel is kap egy legitim hitel tisztességes áron és nem rejtett díjakat. Elkerülése érdekében, hogy az áldozat egy uzsorás, kizárólag jó híru cégek, ha kapok kölcsönt, és mindig ellenorizze a szerzodés aláírása van részletesen. Ha nem biztos a hitel vagy hitelezo társaság, akkor forduljon egy független pénzügyi tanácsadó. Ha az üzlet körül, és ismerje a veszélyekre, akkor nem lesz újabb áldozata uzsorások és a ragadozó hitelek.

No comments:

Post a Comment