Hogyan lehet hatékony pénzügyi teljesítmény elemzése lenni?

A fokozott verseny, a piaci koncentráció és a szabályozás, a British Telecom (BT) az alkalmazott számos taktikát nyereségesség fenntartása, a piaci részesedés és az általános pénzügyi teljesítmény. Mivel a vezetok info-kommunikáció és a vállalatok világszerte, a BT is ajánlatkéro egy részét muveletek, a szolgáltatások és áthelyezéssel szakmai ágak, ezáltal a gazdasági hatékonyság.

Manoj Kumar, az ellátási lánc tanácsadója azt állította: "Most a kiszervezés ez történik az indította el költséget,< és ha azt akarjuk minimalizálni költségek, ez elsosorban a folyamatban lévo offshore" (www.industryweek.com). Például Indiában IT munkaero becsült emelkedik 2200000 munkavállaló által 2008-ra mindössze 280.000 ma (McKinsey-jelentés, Ethicalcorp Magazine, http://www.ethicalcorp.com). BT volna szerencsés, hogy részesüljenek a méretgazdaságosság szempontjából beszerzés, pénzügyi, marketing, muszaki és vezetoi fejlesztések.

Költségek csökkentésével egyidejuleg kockázatok csökkentéséhez hozzájárul a szabad pénzügyi forrásokat. Helyett lekötésének források nem alapveto fontosságú területeken, azok szerzodés szerinti muködési költségeket. Ajánlatkéro része BTS szolgáltatások volt életképes választás helyett épület funkcióit semmibol. Ennek során a BT növelték vásárlói bázisukat, és újra magára hagyta a fogyasztók, akik az elso helyen miatt rejlo hatékonyságot. BT részesült 25%-os növekedése a legutóbbi pénzügyi negyedévben (www.cbronline.com / article_news).

Hasonlóképpen, számos banki szolgáltatásokat Barclays az HSBC, valamint az informatikai vállalatok, így a Microsoft is ugyanezt a példát jelzo emelkedo piaci trend. 2005-ben, a BT származó 91%-a bevétel a brit nyújtott kommunikációs megoldások otthoni és üzleti segített iránti növekvo igény a szélessávú internet szolgáltatás. Pénzügyi statisztikák mutatják: a nyereség legfeljebb 32%-kal 2005-ben - egy egyértelmu jelzés a jobb piaci teljesítmény. A globális piacon BT tapasztaltak hatalmas növekedés és azt ígéri, hogy továbbra is "dolgozzon [ING) is felvásárlási stratégia, befektetés munkatársaink, készségek és képességek a globális és feloldása értékét mi akvizíciók és partnerségek". BT továbbra is az egyik piacvezeto a távközlésben. Kezdte meg útját, amely az állami tulajdonú vállalat. Privatizációját követoen a 1990-es években azt mutatja, hogy fokozatosan át szerkezetátalakítási muveletek irányítási és a gazdasági hatékonyság elérése és ezáltal javuló pénzügyi jövedelmezoségének és teljesítmény vállalkozói hangulattal. Úgy tunik, hogy a BT talált a földön át instabil teljesítményt egy fellendülo piacon innovatív és eloadómuvész.

Referenciák:

http://www.btplc.com/Sharesandperformance/Annualreportandreview/Annualreports/Annualreportsarchive.htm

BT negyedéves hírlevél iparági elemzok Issue 4, 2006 június

https: / / www.btplc.com/Thegroup/Industryanalysts/Newsletter/ANALYST4_5.pdf

McKinsey-jelentés Ethicalcorp Magazine, http://www.ethicalcorp.com

Papírok For You (2006) "P/F/461. Muködési és pénzügyi ellenorzés ", kapható http://www.coursework4you.co.uk/sprtfina45.htm [22/06/2006]

Papírok For You (2006) "P/F/455. Jelentés a gazdasági és pénzügyi teljesítményének BT "kapható Papers4you.com [21/06/2006]

http://www.cbronline.com/article_new

[Http://www.industryweek.com/ReadArticle]

No comments:

Post a Comment