Are We Going To Lose több pénzt?

Az utóbbi idoben beszélve a gazdaság rugó körül az interneten és az egész világon. Az online cikkek és hírek jelentések újságírói megközelítés összegzésére számos kulcsfontosságú tényezok, hogy pontosan mi is folyik itt. És az alsó sorban természetesen ... money - tiéd, miénk és a sajátját. Ez egy szükséges az emberi élet és valamit a legtöbb ember, ha nem minden, kell hogy életben maradjanak. Párosul, ez a gondolatmenet azonban a kérdések merülnek fel annak idotartamát a jelenlegi kirándulás az< infláció, az üzemanyag árak, valamint a növekvo munkanélküliség és csökken házban értékek. Biztosított ezek dolgok nem azok, hogy ki a gazdaság, de hogy egy tisztességes része.

Tracking A gazdaság

Elemzése mégis szükségessé meg kellett állapítani ha a gazdaság a pillanatban, és függetlenül attól, hogy van rosszabb, ha nem ugyanaz, ido elott. Az Amerikai Egyesült Államokban jelenleg a recesszió? Nos, hogy terjesszen be nyugtatni magukat, ez is érdemes megjegyezni, hogy az nem egy hivatalos, amíg a recesszió Nemzeti Irodája Economic Research határozza meg azt az értékelésével hónap gazdasági bukásának a legtöbb piacon az egész fórumon. De ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy az ido sem bántja azt sem, hogy hamarosan lesz könnyebb. Azt kell szem elott tartani, hogy azokat az intézményeket, hogy a kínált másodlagos jelzáloghitel-ráta az általuk nyújtott hitelek magánszemélyeknek a rossz hitelek nyilvántartás napjainkban szembesülnek veszteségeket meghaladó $ 300.000.000.000.

Egyes elemzok szerint ezt az összeget súlyosbodnak meghaladó $ 1 billió idok várnak. Ez azt jelenti, hogy sok a bankok és egyéb intézmények is évekig tarthat vissza, ha egyáltalán. Egy másik becslés által kínált elemzok, hogy az ido is hamarabb kap rosszabb, mint a jobb. Szóval, kell készíteni.

Keresek Az ezüst bélés

Szóval hol van a vigasz? Van valami kell tenni, hogy elkerüljék a teljes pénzügyi katasztrófa? Az egyszeru válasz: igen, de valószínuleg összeget az erózió a háztartási kiadások mielott a nyereséget tekintik. Dolog is ebben a helyzetben természetesen csökkenti a szükségtelen költségeket, valamint a befektetések forex piacokon, ahol a pár egyszeru és biztonságos stratégiák (viszonylag biztonságos egyébként) is meg vissza a pályára. Ez utóbbi természetesen csak egy lehetoség azoknak, akik még mindig egy kicsit pénze befektetni.

A végén úgy fizet, hogy a szerény összegeket költik, és tartsa a szemmel azokat a témaköröket kering a médiában kapcsolatos jelenlegi gazdasági pangást. Ezek a korszeru személy tudni fogja, hogy a közelgo homály egy esetleges recesszió még várni rejlik, és ez nyomorék a gazdaság még jobban, mint a becsült elorejelzések jelenleg tesz a fordulóban.

No comments:

Post a Comment