Defláció The Rocket van Flight Right Now

Defláció is ellentétes az infláció. Amikor a visszavonulás az árszínvonal dolgot mutatnak a defláció. A tényleges mértéke a kár a gazdaságot lehet, potenciálisan sokkal nagyobb esetén defláció mint az infláció.

Amikor a biztosíték összeomlik, a bankok kezdenek inog a törzs és természetesen a csökkeno hazai értékek jelentos szerepet játszanak, és elkerülhetetlenül hitel szorítás szövoszéket. Természetesen, minden esélye növekedési gyorsan visszafogta. Ebbol az is következik, kimondhatjuk, hogy a
Bankok indul képzodésében szerepet játszó pénzt. Annak érdekében, hogy csalogatni több készpénztartalékok egyesek több vonzó kamat. A horizonton, egy kép jelennek meg a végtelen rengeteg termékek igénylo vásárlók. Ez arra kényszeríti az árak menni egyre alacsonyabb.

Nem valószínu, hogy bárki is szeretne befektetni ilyen körülmények között, és a kilátásba helyezett egyre munkahely fog romlani.

Pénzügyi rendszerek érzékenyek az általános tendenciák, vagy irányban. Így minden leheletnyi változó feltételek a jó ido a rossz ido indíthatnak bizalmat megváltoztatni a jó kilátással gloomy kilátások. A hitelezési étvágya, valamint a hitelfelvételi étvágya csökken, ami azt jelenti, hogy végso soron az árak a termékek tartoznak.

A koktél az adósoktól a hitelezok, a fogyasztók és a termelok tarkított egy negatív tendencia is elindult egy figyelmezteto sziréna. Miután a hitelezok kezd aggódni nehéz féken tartani félelmek. A kínálat a pénz kezd kiszárad és készpénz a király.

Amikor a termékértékesítés megy fel gyorsabban, mint a kínálati készpénz, kedvezobb feltételeket deflációs kezdenek gyujteni. Képes hitelezés egy olyan probléma, amely csak ritkán a Happy End, ha nagy erofeszítések miatt megoldani. Nincs oltás, hogy egy védett a betegség, mert a defláció alkotórésze a betegség nem feltétlenül mindig teljesen azonos, bár nagyon közel. Bármi is történik, akkor eltarthat egy ideig, hogy megszabadulni ez.

A dolog hogy tudatában van hogy nem kap egy helyzet arra készteti az embereket vár és nem vesz azért, mert úgy gondolják, az árak megy le. Ez teszi a heveny spirált az árak csökkentése nélkül végeláthatatlanul. Ennek eredményeként a gyárak nem tud bejutni a pénz és egyre több gondot, és ennek következtében elbocsátások kezdetén egyre jobban elterjed.

No comments:

Post a Comment