Választások 2010 - hogyan befolyásolja a pénzét?

Választási láz kezdi söpörni Nagy-Britannia, mint az alapeljárásban résztvevo felek szabadjára engedni a kiáltványt ígéreteit csak 3 héttel a szavazóhelyiségek nyitva.

És az állam a gazdaság élvonalába való politikai ígéretek úgy tunik, hogy a választók is szavazunk együtt a cash annak érdekében, hogy a befektetések védelmére készleteknek a nyugdíjalapok és megtakarítások.

De milyen hatással lesz a választás nem a befektetok, bármilyen eredmény?

Hung Parlament?

A kilátás egy felfüggesztett p
Szerint Ted Scott, rendezo a brit stratégia F & C Investments, egy felfüggesztett parlamenti lenne a legnagyobb eredmény és káros lenne, hogy mind a saját toke és aranyozással piacokon. Azt hozzátette, hogy ez azért van, mert piacokon utálom a bizonytalanság, és ha egyik fél sem volt muködoképes többséget nem lehet tovább hiatus a politikai döntéshozatalban.

A tanulmány a központ Politikai Tanulmányok azt mutatják, hogy a tozsdék jobban teljesítettek a konzervatívok a részvények végzo rosszul a munkaügyi kormányzatok hiszen a második világháború.

A konzervatív többség lehetne kezelni pozitívan a befektetok keres radikális változást a támogatási brit helyreállítási programot. David Cameron tegnap azt mondta, hogy a toryk volna "korábban kezdodnek" és a "gyorsabb és tovább, mint a munkaero" annak érdekében, hogy hozzanak létre egy helyreállítási ígéretes másik £ 12bn az állami kiadások csökkentését.

Azonban, a Daily Telegraph arról számolt be, hogy 50 közgazdászok írtak alá egy levelet támogatását Gordon Brown gazdaságpolitikája, azt állítva, hogy Tory csökkentése vezethet munkahelyek elvesztéséhez és csúszik vissza a recesszióba.

Gazdasági bizonytalanság

Kamatok alapkamat várhatóan nem emelkedik lényegesen meghaladja a 2 százalék jel legkorábban 2011-ben és nézd bizonyosan továbbra is egy minden eddiginél alacsonyabb 0,5 százalék a többi 2010. Ez azt jelenti, megtakarítók kezdenek nézni ahol tud kap a legjobb eredményekkel a befektetések, és hogyan választásokat befolyásolhatja ezt.

Fogyasztói bizalom is hozott egy találatot a közeledo választások szerint a kutatásban Országos amely arra utalt, hogy az emberek majd meggyozodve arról, hogy lesznek jobb vagy rosszabb az elkövetkezendo hónapokban és aggodalmak az állam a gazdaság és a foglalkoztatás még mindig lehet játszani a fogyasztók képzetében.

Banki reform

A másik fo választási kérdés szélesköru banki reform. A szavazók a kiábrándult a rendszer a következo anger kapcsolatos banki bónusz kultúra és a legfontosabb felek szeretnék látni kell fékezni a bankok be

Szerint Citywire liberális demokrata vezeto Nick Clegg azt mondta a párt betiltását bónuszokat veszteséges bankok, míg a konzervatívok mellett egyoldalú banki illeték. Gordon Brown azt mondta biztosítani kívánja az adózó a jó befektetésének megtérülésére a bankokban, amelyek segítette ki használ közpénzeket.

Regradless az eredményt május 6. úgy tunik, hogy Brown, Cameron és Clegg mind megállapodott egy ponton; megvalósítható terveket csökkentésére brit font 167billion hiányt kell élvonalában politikájukat annak érdekében, hogy az Ön figyelmét, sebaj szavazattal.

További pénzügyi hírek látogassa Fair Befektetési Társaság

No comments:

Post a Comment