Are You szerencsejáték-függoség?

Néhány embernek, semmi sem lehet több, izgalmasabb, mint megnyerni egy kéz Texas Hold-em a folyón. Az adrenalin, az izgalmat a gyozelem ... minden tesz ki egy nagy ido. Hála a nemzeti televíziós közvetítéséhez póker versenyeket szinte minden csatornán, a szerencsejáték tette bele a mainstreambe. Van egy jó esély arra, hogy amit játszott Texas Hold-em egy bizonyos ponton. Lehet, hogy még játszani néhány alkalommal hetente. Nincs semmi baj a szerencsejáték, de honnan tudod, ha te rabja?

Szerencse
Mennyire komolyan szed szerencsejáték? A szerencsejáték játék és ez mindig is így marad. Ha azon kapod magad kezd nagyon mérges után viszont lehet, hogy rabja. Ön még fogadások a diszkrecionális jövedelemmel vagy sokkal többet? Nincs semmi baj a játék néhány leosztással a póker a srácok, amíg nem játszanak kombiné rózsaszín. Egyesek fogadást életük megtakarítások és a gyerek foiskolai források. Ha ez Te vagy, kérlek ne! Csak fogadást, amit megengedhet magának. Az adrenalin, hogy szerezze gyozelem után is semmi ahhoz képest, milyen érzés elveszíteni minden pénzét. Sokan elhagyták Las Vegas csak az ing hátukon. Ne hagyd, hogy történjen veled.

Ha úgy gondolja, hogy lehet, hogy a szerencsejáték-függoség, erre is van megoldás. Nem lehet túl büszke. Sokan csatában ezt a problémát minden évben. Akkor tunj el a segítségével a támogató csoport, vagy akár tanácsadás. Fontos része az, hogy te is elismered, van egy probléma. Tartsa szerencsejáték mi az ... a játék.

No comments:

Post a Comment