Mind Over Money

Pénz ügy nem fehér vagy fekete anyag, pénz ügy szürke számít. Pénz-gyártás még soha nem volt kérdés, a bor, hanem képesség. "- Uzo Onukwugha

Ha kell pénzt keresni, meg kell értened belso muködésébe az elme. Az eszed lehet a készpénz vagy a szemétbe. Ön szürke lehet az aranybánya vagy szárazföldi aknák attól függoen, ahogy program, vagy nem programoznunk. Tény, hogy a legnagyobb akadályt a pénz hogy a majom fecseg a racionális elme. Ha ez a kérdés csak az értelem, foiskolai tanár kellett volna d<öntést a pénzügyi nagyhatalom a világon.

Meg kell érteni a lelki szoftver fut belül is vastag koponyája. Van két fontos szoftverek egy fej. A két szoftver feldolgozza az információkat kétféleképpen. Az út mi folyamat, és elsajátítsa információ a tudatunk a különbség a gazdagok és a többi.

Hogy gazdag vagy szegény egy termék az ember hit rendszert. Sot, hiedelmek sem mozog elore vagy velünk töltenek bennünket. Csak akkor lehet felszabadítani magát a mentális rabszolgaság e két program. tudod, hogy szellemi törvényeket Ön munkáját, illetve az Ön ellen a megértés szellemi dinamika.

Van két agyi félteke egyik fejét. Mint tudod, a funkció a következoképpen formában, mint a jobb agy úgynevezett tudatalatti elme (szeretem nevezni tudattalan), míg a bal agy függvényt a racionális és logikus Elme. Az egyetem a logikai elme már öt értelemben születése óta. A tudatalatti elme olyan, mint a merevlemez memóriát rúgást a alvás közben.

A tudatalatti elme egy helytelen elnevezés, mert a név megtéveszto. Tudatalatti egyszeruen azt jelenti, hogy a tevékenység e része az elme túl tudatos tudatosság. Ez olyan mint egy jéghegy. A jéghegy csúcsa (10%), a racionális elme, miközben a láthatatlan 90%-át a tudatalatti, hogy valóban fut a script életünk alapja a régi programozási, illetve a korábbi tapasztalatok. Ez a tudatalatti elme, hogy a szabályozás egyre gazdag vagy szegény. Kivéve ha úgy dönt, hogy megváltoztatod a forgatókönyvet, ami egyre nagyobb a kertben a mi tudattalan belül megjelenik a hiánya nélkül.

A szegény embert nevezték meg, mint aki nem tudja, hogyan kell kihasználni a mély források a tudatalatti elme ahol a bél-és az akarat a dolgokat lakik.

A tudatalatti elme az ideg központ a törvény a vonzás az agyban. Ezért ez azt mondhatjuk, hogy felelosek azért, hogy Ön gazdag vagy szegény. Vagy, zár, akár a középosztály, amely, mint egy halott komfort zónában.

Így, hogyan programot lelkét szándékkal fogja meghatározni a pénzforgalom hiánya vagy jövedelem hangszerelte a vonzás törvénye alapján a domináns gondolkodásmód és a pénzügyi cél. korlátozzák az alapveto meggyozodés szeret, "nehéz a pénz és a pénz könnyu költeni meg téged az hiányzik." Míg a meggyozodés, hogy a pénz áramlik területek lehetoséget, hogy látsz pénzt, hogy vállalatok, mint a valóságban.

Ezért, szerzés gazdag vagy szegény egy lelkiállapot alapján muködo a gondolkodásmódot. A pénz elsosorban a metafizikai eszköz, kanyarog szerint az emberi tudat mint a legtöbb eszköz. Ez nem egy olyan szabály, meg kell tennie pénz az pénz. Hogy pénzt ötletekkel (mentális stratégiákat). Láttam embereket teremteni pénzt a vékony elektronok (szellemi energia). Ez az, amiért a gondolkodást jelenti a legnagyobb meghatározója az üzleti és a pénzügyi siker.

No comments:

Post a Comment