Modern Állás

Mindenkinek van tapasztalata velük, kellemes, mások nem. "Munka" a neve a fajta munka, ami az modern társadalomban virágzó, legalábbis a saját céljait: a no után és a maga, látszólag fejlodo, de a végén, dagonyázik A régi vizeket stagnálnak és növekszik tovább romlott napról napra. Ez teljesen természetes: az az életút az emberi kultúrák. Eloször fejlodésének és morph, mert a harcot a környezetbe, és igyekezett alkalmazkodni a napi kihívásokkal. Miután megvan a felso kéz, alapveto alapveto kezd
A központ a nyugati civilizáció individualizmus, a gondolat, hogy minden ember azonos egy egységet megfeleloen az egyenlo jogokat csak azért, mert mind az egyének - elválasztva. Ez egy szabványos formában az emberi lét. Talán bevezetését kereszténység kezdte bukását a kiváltó tömeges lázadás, amikor az exoterikus oldala az eszmények gyökeres be az európai népek. Ily módon, a mi szám emelkedett, ami viszont megszakította közötti közösségi kapcsolatok, hígítás oket, néhány eros, sok szálon és élénk kötvényeket számtalan sekély kézfogások nem jobb mint egy gyors pillantást lenne. Minden vivaciousness elveszett és különbségek söpörte igája alatt egy lineáris igaz benne rejlo értéket belül emberi lények. Az élet adott határozott értéket és rögzítésére attribútum, mennyisége továbbra is az egyetlen változó ennek az egyenletnek a társadalom teljes boldogságot. Tudja a szomszédok?

Ahogy mondani szokták, "szeme a tükör a lélek". Úgy érzem, ugyanez vonatkozik a megjelenése társadalmak: a funkciók gyakorlatilag sikoly ki a tartalmát a szíve. Ha veszünk egy eleme egy adott embercsoport, lényegtelen, milyen messzire eroszakolt az ügyet vizsgált tunhet: o viseli a darab a csoport lelkének, hogy a csiszolt közt számtalan más. Munka, vagy a modern munka van egy ilyen tényezoje, hanem az eredete már foglalkozott egy kérdés marad: hogy a "munka" kapcsolatokat a modern lélek, milyen a gyakorlati és helyi funkciók ad ez el mint a védjeggyel ellátott A nyugati társadalom tönkre?

Figyelembe véve, hogy a kötvények közötti emberek feltörték elérni egy individualista társadalom - akaratlanul nélkül irányba, én is hozzá -, egy zagyva tömege egység, akkor bizonyára azt mutatják, az arca a munka is, nem? Hasonlóan életét a modern ember, a munka maga elhatárolódott annak környékén, és amihez csak egy dolog: a pénz. Hogyan is lehetne másként? A tömeg, levágott a talajból, és elindult egyedül kétségbeesett tenger, van ítélve eltévedni, hogy milyen kapcsolat lehet, hogy esetleg már a munkát úgy döntenek, hogy rabszolga mellett napról napra más, mint a vékony szalma, amit ok maguk akarjanak még? A vágy a szabadság az, ami csapás fejükben, de nem tudják elérni, amit kívánni, a többi egység hosszú, pontosan ugyanaz a dolog és vágyaik folyamatosan egymást. Ez a társadalom alapja a szeszélyeit az absztrakt egyén: a kétségtelenül szerencsétlen kompromisszum az érintett személyek számára.

Szabványosított, tolta a normák, szabályozott! Nap mint nap, kivéve hétvégén elfelejtette, hogy a nyolc órát, hogy kötelezze el magát a küldetést a szabadság, amely a szövoszék elérhetetlen, ködös távolságok elment az esze. Védekezés érdekében az ilyen nagy tömegeket legalább valamennyire hatékony, kell rendelkezniük az egységes menetrend, valamint, és a funkció mereven, mint valami bináris kapcsolók. Keresztül langyosság a reggeli forgalmi sávban, látva, több száz arcok, amelyek jellegét nem marad a fejedben még egy második, ott egyszeruen túl sokan. A fülkében, gyár, muhely vagy különbözo helyszíneken javításra szoruló töltöd órát csak vissza haza üres kézzel, keresztül a lelkes, nyüzsögnek a forgalom, mint a reggel. Ön jutalma a munkát a de facto zálogai csere, amik a hatalmat a társadalom, így felett anyagot a humán szférában (kivéve vadak, akik nem ismernek ilyen zsetonok, természetesen). Hogy jobban tudja vásárolni: ez az, amit izzadt, és a "szabadság" lesz egyszeru rabszolgaságot, hogy anyagot nem lehet megvásárolni az ihletett látomások költok, sem a makulátlan kötelék szerelmesei, az absztrakt egyén nem ismeri, de a nagyon alap A küszöbön álló valóságot, az anyag.

Egy volt megszüntetni ezt a eltévelyedés után nemes munka közepette is, a környéken biztosan Morph, mivel a munka nélkülözhetetlen a folyamatos fejlodés az individualista társadalom, amely ellentétben a meghaladása, puszta materializmus. Dolgozni, valami mást, mint csupán individualista eszmék is ellenségei a modern társadalom azt sugallja, magasabb eszmények, mint egyszeruen kergeti anyagi kényelem, és azt állítja, egy kötelék a munkavállaló és a környezet, amit befolyásolja az o értelmes küszködik.

Az ember kezdte keresni túl a "puszta" fenntartáshoz, hogy a talaj rendelkezik vele cserébe kemény munkát; áramlását csak a folyómeder a legkisebb fizikai eronlétet, és így elveszti a látását a valóban élo a gyümölcsök a földön, materializmus emelkedett, és az ellenkezo irányba is kell elhalványul, mosogató feledésbe merült. Bár elvileg változó csak egyetlen tényezoje néhány gigantikus halom problémákat sem oldja semmit, ahogyan dolgozunk annyira fontos, hogy ha volt Morph egy nap, minden bizonnyal a többi társadalmi struktúrákat követik hamarosan. Bizonyos kérdésekben elengedhetetlen az életben maradásunk, és így a központi bármely társadalom és a fenntartáshoz bizony nem a legkevésbé azok, ellenkezoleg. Ugyanakkor a jelentosége is muködik ellentétben író ez a remény: lenne szükség óriási változás, hogy az emberek érdekében, azok létezését, és milyen prioritások tekintetében fenntartáshoz van.

Így végezetül, egy szembesül azzal a dilemmával, hogy hogyan lehet megváltoztatni a munka jellegének, ha olyan szorosan kapcsolódik az általános szellem az emberek, és fordítva? Mint a társadalom jött, hogy mi van jelenleg a technológiai haladás eredményezo határozott változás a mi élohelyek van szükségünk, egy hasonló típusú elmozdulás körülöttünk. Mi az, hogy a változás lenne, azt nem lehet megmondani biztosan, természeti katasztrófa, nukleáris háború, vagy talán az eroszakos hatalomátvételt. Annyi bizonyos azonban, hogy a kozmetikai változtatások nem elég ahhoz, hogy kapcsolja be a kurzus, és menjünk át a fájdalmas módon alkalmazkodás ismét megvalósítani az egyszeru, mégis meghatározó értéke egy folt, a bogyók váró leszedett, a izgalmát és törzs a vadászat, a látvány eso felhok fölött szomjazó területeken.

No comments:

Post a Comment