Hogyan használjuk QuickBooks For Job Költségszámítás - megegyezés Job Cost jelentések

QuickBooks kínál nagyszámú standard job költségszámítási jelentések fejlesztettünk ki, hogy az információkat meg kell kezelni az ügyfelek és a munkahelyteremtést. Néhány ezek a jelentések csak találtak a vállalkozók és a könyvelok kiadások, ám sokan állnak más változatának QuickBooks is.

Jobs és jövedelmezoség jelentések:

Ezek a jelentések megtalálhatók Pro, Premier és a vállalati jelentések a> Jobs, az ido és futásteljesítmény.

Munka jövedelmezosége Összefoglaló - Ez a jelentés ös
Job nyereségesség Részlet - Ez a jelentés fúrók le a költségek részletes és bevételeit minden munkahelyet fázis akkor kiszámlázzák a kiválasztott ügyfél, vagy a munkámhoz, így láthatja, hogy mely részeit az állás nyereséges volt és mely részek nem voltak.

Tétel jövedelmezoség - Ez a jelentés összefoglalja mennyi nyereséget Ön által minden egyes tétel vagy munkahelyek fázisban eladod.

Nyereség és veszteség a Job - Ez a jelentés azt mutatja, hogy mennyi nyereséget Ön e vagy veszít minden munka.

Unbilled költségek Job - Ez a jelentés felsorolja a költségek hozzárendelt egy adott ügyfél vagy munkát, de még nem számlázott a megtérítendo költségek.

Állás becslések jelentések:

Ezek a jelentések megtalálhatóak a Pro, Premier és a vállalati jelentések a> Jobs, az Ido és kilométerállás.

Állás becslések vs. Aktualitások Összefoglaló - Ez a jelentés összefoglalja, hogyan pontosan cége becslések munkával kapcsolatos költségeket és bevételeket. A jelentés összefoglalja a becslések szerint a tényleges költségek és a várható tényleges bevétel minden ügyfele számára.

Job Estimates vs. Aktualitások RÉSZLETEK - Ez a jelentés fúrók meg a részletes költségek és bevételek kiválasztott ügyfél vagy munka. Összehasonlítja becslések szerint a tényleges költségek és a becsült tényleges bevétel minden munkát fázis akkor kiszámlázzák. Így láthatjuk, amelyek részei a munkáért, amit pontosan becsülni és mely részek nem láttál.

Job Progress számlák vs. becslések szerint - Ez a jelentés összehasonlítja az egyes becslése elorelépés számlák alapján becsült. Minden ügyfélnek, vagy munka, ez a jelentés azt mutatja, függetlenül attól, hogy a becsült aktív, akkor a becslés összesen a teljes számlázott a becslés az elért haladásról szóló számlákat, valamint az aránya a becslés a már kiszámlázott elért számlák.

Tétel Estimates vs. Aktualitások - Ez a jelentés összefoglalja, hogyan pontosan cégének becsült költségek és bevételek a tételeket és munkahely fázis eladod. A jelentés összefoglalja a becslések szerint a tényleges költségek és becslések a tényleges bevétel minden az adott elemeket.

Becslései Job - Ez a jelentés felsorolja minden aktív becslések rendelt egy ügyfél vagy a munka.

Nyílt Megrendelések a Job - Ez a jelentés azt mutatja, a többi megrendelést sorokat a még el nem fogadott és a várható szállítási idopontot minden ügyfél vagy munka.

Job költségek és Bills jelentések:

Ezeket a jelentéseket csak található a szerzodo felek és Könyvvizsgálók kiadása QuickBooks. Néhány ezek közül is a szakmai szolgáltatások kiadás.

Költségek teljes Munkaköri csoport szerinti összefoglaló - Ha belépünk meddig végig mind a munkahely ez a jelentés összefoglalja a költségeket, a teljes minden a munkák, aktív becsléseket. Ez is mutatja, milyen messze van, vagy több alatt-a becslést.

Költségek teljes a munka RÉSZLETEK - E jelentés gyakorlatok meg a részletes becsült költsége a teljes szakasz a kijelölt vevo vagy a munka, és milyen messze van a felett vagy alatt becslés.

Job költségek az Eladó és a foglalkoztatás összefoglaló - Ez a jelentés felsorolja a munkához kapcsolódó költségeket már felmerült minden munkahelyet, a részösszegekre bontva eladó.

Job költségek Gyártó és Részlet - Ez a jelentés bemutatja a részletes listát az összes munkával kapcsolatos költségeket már felmerült mindegyik eladó, részösszegekre bontva a munka.

Állás költségek Állás és Vendor Összefoglaló - Ez a jelentés felsorolja a munkához kapcsolódó költségeket már felmerült mindegyik eladó, részösszegekre bontva a munka.

Job költségek Állás és Vendor Részlet - Ez a jelentés azt mutatja, részletes listát az összes munkával kapcsolatos költségeket már felmerült mindegyik eladó, részösszegekre bontva a munka.

Munka költségek Részletek - Ez a jelentés felsorolja a költségeket akkor felmerülo minden munkát. E jelentés akkor hasznos, ha kell kitörni minden anyagot szállító vásárlás, minden alvállalkozó számlát, és az összes munkaero-költségek minden munkához.

Kifizetetlen számlák a Job - Ez a jelentés felsorolja a számlákat még nem fizetett, rendezve a fogyasztók és a munkahelyek. A listák csak a számlák tartozik egy ügyfél vagy a munka. Ez a jelentés akkor hasznos, ha várni fizetni eladó számlát egy adott állásra, ha kapunk kifizetést az ügyfél.

Térítésmentes Job törvényjavaslatokat a Eladó - Ez a jelentés azt mutatja, a számlák még nem fizetett, sorrendje szállító vagy alvállalkozó, és felsorolja minden ügyfél vagy a munkával kapcsolatos minden elem a számlát.

Kiadások nem utalnak Jobs - Ez a jelentés felsorolja, hogy a költségek még nem rendelt az ügyfél, vagy a munkámhoz, elérte az eladó. Ezzel a jelentéssel, hogy segítsen azonosítani költségeket, akkor elfelejti átadni mentén ügyfeleinek.

Állás Status - Ez a jelentés felsorolja információkat minden aktív ügyfél-és munkahely.

Jelentések személyre szabása:

Az egyik csodálatos dolog QuickBooks, hogy hogyan könnyu ez-hoz megszokott jelentéseket, majd memorizálni azokat késobbi használatra. Tetején minden jelentés a jelentés módosítása gomb. Itt megváltoztathatja az utat úgy néz ki, valamint a mozgásban, rendezheti és részösszeget az adatokat benne.

Egy még erosebb funkció jelentés szurés. Minden szurot jelent különleges módon tud szukítené a jelentés. Ha kiválaszt egy szurot, QuickBooks megjeleníti mezoket, hogy töltse be területeket kérjen információt QuickBooks kell tennie, hogy alkalmazza a filter a jelentéshez.

Miután egy adott jelentést szabott úgy, ahogy szeretné, könnyen memorizál, hogy a késobbiekben használni kattintva Megjegyzik gombra.

Ha szükség további támogatásra, hívja QuickBooks muszaki támogatást vonalat 888-351-5285. Vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek a legtöbbet kihozni az QuickBooks!

No comments:

Post a Comment