Szüksége van Offshore Bankszámla

Amikor azt hiszed az offshore bankszámlákon látsz árnyas karakterek könyv körül zacskó pénzzel teli? Napjaink modern banki jogszabályok nem teszik lehetové a bankok elfogadni készpénzletét vagy átruházása US $ 10,000 és akár anélkül, hogy bizonyítékot a pénzeszközök forrását is.

Minden komoly létesítmények fogja kérni, hogy töltse ki formák ismert KYC vagy tud az ügyfelek. Tudjon meg többet a KYC: lásd http://www.offshoreincorporation101.com/KYC.html ez nem csak az tudja hogy az Ön jobb szolgál
Bár már kitöltötték KYC formában a bank lehet, hogy nem saját belátása szerint lehetové teszi, hogy elkezd egy kapcsolatot velük.

Mi a különbség a helyi bankok és az offshore bank? Alapvetoen minden olyan szolgáltatást kapunk a helyben elérheto lesz offshore. Akkor miért nyit egy offshore számla.

Az offshore banki tevékenységet már nem praktikus módja annak, hogy titkolni származó jövedelem illegális tevékenység, vagy be nem jelentett az üzleti nyereség.

Vannak sok okok miatt indokolt a monetáris nyitni offshore bankszámlára. A lakóhellyel rendelkezo ország instabil a politikai és gazdasági történelem, szeretné a pénzét biztonságos helyen. A kormány szabhatnának devizapiaci korlátozásokat, illetve elofordulhat, hogy egy bank fut. Az államcsíny teheti a pénzét hozzáférhetetlen.

A nem-rezidensek általában fizet minimális vagy semmilyen adót a kamat vagy nyereség a beruházásokból. Függoen állampolgársága, lakóhelye szerinti országban, és ha ön használ egy offshore cég, mint a számla tulajdonosa lehet, hogy mégis kell adót fizetni.

Számos nagy nemzetközi bank fiókjai, illetve beépítették az adóparadicsomokban. Ahhoz, hogy a biztonság kedvéért akkor valószínuleg jobban ki nem használja a bank a fióktelepek vagy beépül az Ön országa.

Amerikai állampolgároknak kell benyújtania az éves adóbevallás, bárhol is éljenek, és egy olyan offshore gazdaságokban. Kezdodoen július 1, 2005, adóparadicsomok amelyek a brit "függo területek", kell alkalmazni az Európai Unió mentése-irányelv 2005. Kezdetben ez a 15%-án tér vissza a megtakarítások kifizetett állampolgárainak az EU-tagállamokban. Vállalatok mentesülnek e forrásadó.

Mindig konzultáljon egy adószakérto, aki tapasztalattal a bíróságok érintett megkezdése elott meg offshore adózási utazás. Nem kíván semmilyen költséges meglepetések után nyílt offshore cég-és bankszámla.

No comments:

Post a Comment