Vetve jó pénzért után Bad

Eddig Uncle Ben nagyon örülök, hogy néhány saját önfeju gyermek. Már használt US $ 430.000.000.000 a kincstártól, hogy megpróbálja, és kiváló a cement-markolat, amely megragadta a hitel piacokon. O is megtette a szomszédos gyerekeket. Ezek az is, hogy nem követik a szabályokat, sem beengedni a titkos foglalkozik. Ok is kapok egy tájékoztatót.

, Hanem a méret a probléma több, mint Ben bácsi tudja kezelni az o kicsi arány vág. Az utóbbi idoben azonban, aki elindította az új taktika: eltüntetéséve
De az egyetlen probléma ezzel a taktika, hogy nem tudja egyedül csinálni. Már o használta fel közel, hogy vagyona és most csak az egyik negyedévben keresztül. Valamikor a jövoben, s elfogy a lehetoségeket, és úgy lesz, hogy felkéri a kormányt, hogy erosítse és segít. Ha o nem tette.

Adófizetok fizet

Mit jelent ez neked és nekem, elkerülhetetlen adóemelésekre fedezni ezt a limit. A Bloomberg szerint, ezek a "fellépések: a FED, és következésképpen amerikai adófizetok, feltételezzük, további hitelezési kockázat." Kockázatát, hogy a nagy százaléka nem nyom minket fogunk kényszeríteni, hogy részt hüvelyk Minden amit valaha is a munka nehéz kapaszkodni a munkánkat, mi számlákat fizetni és az adókat. Valahogy, valami úgy tunik, eleve igazságtalan az összes e rendetlenség.

Néha van egy borzalmas érzése félelem, amikor látom, amit a Fed már csinál. Arra gondolni, hogy azok nyújtanak finanszírozást nem tag banki. A bank, amely nem rendelkezik a jelentés bármely titokzatos és egzotikus értékpapírokat szabályozó minden. És még ok kezelik, mint a kereskedelmi bankoknak, akik jelenteni minden olyan aspektusa, hogy a szabályozók muködését. Valahol, valahogy, valami fenyegeto Uncle Ben valamivel több, ijeszto, mint mindannyian, hogy elhitették.

Olcsóbb Dead elnökök

Mielott a Fed már megkezdodött a kamatcsökkentést börtön tánc, a dollár volt tapasztalható eros verseny az EURO. Nem volt szüksége semmilyen segítséget a Fed, hogy növelje a terheket. Most, ezzel a lefoglalás a hitelpiacok és a Fed erofeszítései, hogy kenje vissza a mozgásérzékelo, a dollár veszít csata nem csak az euróval szemben, de a szemben sok más valuták is.

Szóval hol vagyunk most?

Lehetové teszi, hogy a gúnár, hogy mi mindent börtön tánc tette eddig. Tíz év treasury arányok összezsugorodott, és mégis jelzáloghitel [http://creditrepair.topreviewslist.com/center_column/article/play_video.html] árak nem követték a példát. Huh? Nem az, hogy mit is kellene történni? Ez nem az oka, miért volt csökkentésével the hiányosságok megoldása botot egyre alacsonyabb. Nem a bankárok volna hogy kövessék a példát? Mi folyik itt? Az árak, hogy én beszélek az is, hogy nekünk van nyomva lakástulajdonosok ki otthonaikból. Ezek a fogyasztói árak. Hitelkártya ráta és jelzálogkamatok.

A fogyasztói árak emelkedtek!

Mint azt illeti, valóban ok emelkedett. Freddie Mac országos felmérés azt mutatja, hogy az átlagos 30 éves fix kamatozású jelzálog-ra emelkedett mintegy kétharmadát százalékkal az elmúlt hét hétben. Mivel a tavaly szeptemberben, amikor Ben bácsi kezdte börtön tánc, ezek maradtak az árak szinte változatlanok.

Jelzáloggal fedezett értékpapírok kamat Risen

Annak ellenére, hogy a Fed pénzeszközök aránya vágott 5,25%-ról 2,25% az elmúlt hat hónap, a kamat kenheto jelzálog-fedezetu értékpapírok is emelkedett. Ez természetesen nem az, amit a Fed várt történni. Meg kellett volna, hogy segítse a pénzügyi szektor megmentésére. Valaki játszik valamilyen fajta játék és azokat a szabályokat fedett és zárt el.

Két millió Arms és a Veszélyes

Ha az arányok, amelyek a kérdésben, nem érintik ezek a manoverek, hogyan kell a fennmaradó állítható kamatozású jelzálog hitelek kellene defused? Van mintegy 2 millió közülük még a könyveket, és még még vissza. El tudom képzelni, ezek a szegény lelkek látta Ben bácsi próbál segíteni nekik, hanem, mielott azok a kis cseppek pénzügyi víz már eléri a kiszáradt ajkak, a nap sütött táj a pénzügyi szektor soaks oket egy villanás.

A kiutat

Ha a Fed is valahogy megkönnyíti a rendszer ki ez epilepsziás rohamok elég sokáig, így az kap visszaszerezni az érzékeit, majd talán a kereskedelmi bankok és hitelkártya-társaságok kezdi csökkenteni az arányok, hogy úgy tunik, hogy a kiváltó oka minden ilyen helyzetbe.

No comments:

Post a Comment