Nem egészen Western Union

Ha szeretne pénzt küldeni gyors Western Union az út. Gyors készpénz, sürgosségi alapokat, célszeru átadása, a szívverés. Mostanában mozoghatnak pénzt az én megtakarítás az én ellenorzése a egy egérkattintással amikor csak úgy kívánja. Én csekk kap közvetlen letétbe helyezett, az én forgalmazási hitel cég automatikusan visszavonja a havi fizetés, én hajt ez az autó körül, és vásárolnak gáz a bankkártya a módja annak, hogy vásárolni élelmiszert az azonos módon. Mindezt anélkül, hogy valaha látta a< hideg, kemény penny. Elméletileg van mintegy négy milliárd dollárt a mai világban, amelynek nagy része még soha nem nyomtatták.

Nem pénzt, semmilyen kifizetés ig június, 0% THM az elso hat hónapban. Jó hitel, rossz hitel, nincs hitel, a munka a hitel. Minden hajtómu fogyasztók finanszírozására. Ellop egy kártyát: "meg azt, és felejtsd el!" Tedd a feltöltési akkor nem kell aggódni, csak egy kicsit idoben havonta egyszer hosszú ideig a kis díjat. Ezekben az idokben a jaj segítségével lehet biztonságosan biztosítható kis Johnny és Mária lesz a látogatást Santa ebben az évben, 15%-április Micsoda világ!

Hát a jó vagy rossz ez sem mindig mint ez. Eloször nézd meg a mi kedves, régi alapító atyák a mi kedves, régi város a testvéri szeretet, Philadelphia. Ez az, amikor tényleg elindult a változás. Ez a város volt a központja mindennek a politikai, gazdasági és társadalmi egyszer, a jó öreg Benny Franklin élen az utat egy jobb jövoben, hogy ilyen dolgokat lehetséges, mint a lízing vagy a kereskedelmi tulajdon vásárlási tüzet biztosítást. Igen a napok, ahol kellett felso kéreg elitists a vállalkozások muködtetésének fölött volt. A gazdaság volt, hogy a fordulatot, annál jobb.

Hoppá! Time out! [Csikorgó gumik]. Lets go vissza is tovább. Hogyan kereskedelmi munka mindenek elott ezt a változást? Hát nem fogok belemenni minden nagyon izgalmas részleteket a történelem közgazdaságtan (Hé, repedés nyílt könyv), de megmondom pénzt határozottan más. Szerintem 1492-ben. Columbus talált új világ tele csillogó díjak túl szuverenitását a képzeletet. Kapzsiság volt annyi erény hát akkor, mint most, és a könyörtelen küldetés ehhez az vagyonadó kezdodött. A Karib-tenger bizonyult tele arannyal és pénzérmék, és az egész 16. és 17. században a spanyol korona felszámított tengerészek to konvoj a gazdagság vissza a hazát keresztül egy bizonyos útvonalon. Így már a spanyol fo. Treasure galleont a bruttó küldtek egy veszedelmes évben hosszú utat dacolva viharok, a betegségek, lázadás, kalózok, és a valaha oly engesztelhetetlen tengeren, hogy ezt a készpénz vissza. Nem elég a pénz egy villanás, mi?

Sok tengeri mutathat kalandor találkozott bukása e kincset küldetés. Ez megnyugtató tudni, hogy minden változást a világ az évszázadok során az emberi természet azonos koncepció csodálatos mindannyian tudjuk, a szeretet, mindig volt és mindig lesz. Emberek bármit pénz és örömmel állapítja meg az életüket a keresése is. Szerintem hány viharok these konvojok szemben. Tudom, hogy az egyik történet a Silver Shoals környékén a Fülöp-szigeteken, ahol tizenhat spanyol galleont ment le a vihar. Tizenhat. Mindazok a férfiak, és minden azt az aranyat. És tudod mi a csodálatos része van? Még mindig ott vannak. Minden utolsó egyikük. Egy ido kapszula csak arra vár, hogy a tengeri temeto.

Hallottam egy pár különbözo becslések, de mennek el odáig, hogy azt, hogy mintegy ezermilliárd dollár értéku arany-, ezüst-, és értéktárgyak is a tenger fenekén. Csodálatos. Úgy értem, ez nem csak a gyerek esti mesét a kalózok, arany és elsüllyedt kincs, ez igazi szar. Ez tényleg megtörtént, és olyan sok hajó eltünt. Hogy nem csak a pénzt, de a történelem, hogy olyan értékes. Szerintem ezek az emberek alján a tenger, gondolom, milyen csak pár száz évvel ezelott felöltözött, beszélgettek, a szenvedély, az emberiség. Gondolni, hogy mit próbált csinálni, de sors nem engedte.

Szeretnék futni expedíciót találni egy ilyen hajót. Vannak törvényes módon bizonyítani, hogy egy bizonyos hajó szuverén nemzet "elhagyott" azt. Ha nem, például, a spanyol korona ma eloírhatja azt állítják, hogy egy bizonyos gálya alapon, hogy még valójában a spanyol, és az arany valójában indult Spanyolországban. Salvers tesz egy rossz ízu az emberek száj, foként történészek és azoknak, akik nyilvánvalóan szeretné a darabot "felbecsülhetetlen értéku" történelem tartósított és nem csak kifosztották és tönkretett csak a kincs és eladta a legmagasabb ajánlatot tevo. Sok régi salvers felszíni hajók, túl gyorsan, amelynek értelmében a fa oxidálják és jelenségek túlcsordulási. Nekik sisakok és kanál és kályhák értéktelenek. A történelem csak tönkre. Nem hiszem, Cortez lenne túl boldog. Elég, hogy ezek a kapitányok készpénz fordulni a vizes sírban.

Nem szeretném csinálni. Szeretnék eltölteni hónapokban vagy években csinál a házi feladatomat. A megállapítást, amely eltunt hajók és hol. Például a part amelyek érmék és tárgyak mosogatni jó nyom. Megállapítás ezek a hajók is, és nem történik. Természetesen pénzt szül pénzt, és a repülo lepkék ki a tárcámat, amikor kinyitom fel, azt kellene, hogy érintse meg valamilyen alapok, illetve a kíváncsiságát, bízva a gazdag nagybácsi. És mindez sorsoláson hangzavar, amikor beszélgettünk, mit több, mint 100 millió dollárt mondtam csak ez: elsüllyedt kincs vár rám. A többiek nevettek, és azt mondta, hogy tudta, ki az elso tölteni az összes pénzét lenne. Azt mondta az egyik: az élet rövid, a kalandvágyó (azt hiszem ez elég kaland-kereso a tudás és az elveszett kalóz arany!) és két: Én csak ember, és én nem arra hogy több pénzt. Tehát amikor én pedig több millió a több milliárdos leszek nevetés egészen pihenni a Karib-szigetek hogy engem olyan gazdag. De nem minden a pénzrol szól, ez tényleg nem az. Képzeld el, hogy olyan közel az összes, hogy a történelem. Egy férfi beesett szerencsétlen története. Elég hátborzongató.

Egyesek szerint 20 éven belül mi lesz a technológia talál és felülete minden az óceánfenék elveszett kincseket. Nem lesz több kaland és rejtély. Azt hiszem oket.

Én jobb, ha csinos ...

No comments:

Post a Comment