Állami támogatások

Te rosszul szüksége forrásaiból finanszírozta az üzleti vagy a gyermekek az oktatásban? Nos, akkor úgy kapok kölcsönt, de mi ha van kivezeto út-hoz kap a finanszírozási van szüksége, anélkül, hogy követelmény, hogy fizessen meg vissza? Minden évben, a kormány ad ki majdnem $ 150.000.000.000 több száz az egyének és a vállalkozások révén a kormány által finanszírozott programokat. Kormányzati támogatásokat alapok által nyújtott szövetségi kormány támogatásra vállalkozások, különösen abban, hogy az< új munkahelyek és kölcsönzésére a kezét, akik szükséges forrásokat az oktatási és egyéb személyes pénzügyi igényeinek.

Az Egyesült Államok kormánya kínál $ 400.000.000.000 a támogatást, ezer különbözo támogatási programok. És mégis, bár számos kormányzati támogatási programok, sok az egyének és a gazdasági szereplok egy nehezen találni támogatás. Ennek oka részben a kormányzati rendszer támogatások meglehetosen zavaros. Szerencsére a szövetségi kormány a napokban a dolgok rendben, hogy felkutatja és alkalmazza a támogatások gyorsabb és könnyebb.

, Hogy van több száz kormányzati támogatás programokat elérheto, de megtalálja a megfelelot fog gondos kutatások. Kutatás legfontosabb helyének a kormányzati támogatási program, amely tud alkalmazni. Az internet a legjobb forrás kutatásával kormányzati támogatás. Akkor vagy nem egyszeru kulcsszavas kereséssel vagy keressen fel egy speciális finanszírozási lehetoséget, vagy CFDA (Katalógus szövetségi hazai támogatás) számát. Is kereshet a kategóriában az amerikai kormány hivatalos támogatás honlapján.

Ha megtalálta a kormányzati támogatási program kívánt alkalmazni regisztrálnia kell egy fiókot. Kövesse az utasításokat a támogatási kérelemre vonatkozó formanyomtatvány megfelelo és ellenorizze, hogy alaposan teljesség. Amint a kérelmet nyújtottak be, akkor ellenorizze annak állapotát számos, azonosító számát, a CFDA és a finanszírozási lehetoséget számot használt.

No comments:

Post a Comment