Lefoglalni elérni egy célt, és új egyensúlyt kell fenntartaniuk

Belépo nyugdíj egy jó ideje, hogy strategize azt, hogyan osztják el forrásokat elérni a céljait. Fenntartása a stratégiát fogja meg a pályán. Ebben a cikkben fogom felülvizsgálatát az alapokat a kiosztás.

A nyugdíjazás idopontjában még mintegy 20 vagy 30 évig élni statisztikája alapján. Hogy számos évek azt jelenti, akkor szüksége lesz némi hosszú távú növekedési stratégia fenntartása értéke a beruházások ellen, az infláció a károkat. Ám ha van szüksége a megélhetéshez részének vagy egészének a< beruházások, azokat kell majd generálni jövedelmet kell fizetnie a évente kiadásokat.

Ha még rengeteg élo származó jövedelem nyugdíjak, a társadalombiztosítás, és néhány beruházásokat, akkor agresszíven befektetni a további befektetések hosszú távon elérni. Döntés saját helyzete a jövedelem-és a túlzott mértéku befektetéseket meghatározza a kiosztás stratégiáját.

Válassza ki a juttatás elérése a cél

A három tipikus befektetési kategóriák készletek, kötvények és a készpénz. Mindannyian sok kiadatás a kölcsönös alapok, ETFs pénz piacok, befektetési alapok letéti stb termelo stock-mint-, a kötvény-szeru vagy készpénz-szeru teljesítményt.

De a történelem mindegyik képviselt három különbözo statisztikai adatszolgáltatásnak és kockázati kategória közül lehet választani. És ezek a történelmi eloadások meghatározni, mi várható el az egyes kategóriákban a beruházások növekedését és milyen kockázatot.

A készletek történelmi volt a legnagyobb megtérülést az ido múlásával, hanem hordozza a legnagyobb kockázatot. Nyerni e magasabb megtérülést, a befektetok egyaránt szükségük van az ido és a hajlandóság átvészel piaci visszaesések. Ez olyan hosszú távú stratégiát (legalább 5 éves - a több, annál jobb).

Kötvények kevésbé változékony, akkor készleteket, de kínálnak szerényebb visszatér. Befektetok közeledik közeljövoben cikkének (6 hónap és 5 évre) van szükség bevétel növelheti a kötvény típusú gazdaság miatt csökkent kockázatának veszteséget. Készpénz és készpénz-egyenértékesek - mint a takarékbetétek, letéti kincs váltók, pénzpiaci letéti számlák és a pénzpiaci alapok - szinte nincs kockázat. De ok leginkább veszélyeztetett az inflációt. De azért csak összeg lesz szükség az azonnali (6 hónapon belül) használ.

Nyugdíjasok általában hajlok kisebb kockázatot portfólió befektetések miatt közelebbi ido szükséges jövedelmet. Jellemzo százaléka felosztása a portfólió állomány körében - kötvény - készpénz kategória fajta tól 40 - 40 - 20-20 - 60 - 20.

Természetesen meg kell diverzifikálni a gazdaság minden egyes osztályban (legalábbis a kötvények és részvények) Szóval nem attól függoen, csak egy vagy néhány cég. Vállalatok alapértelmezett vagy kimenni az üzleti. Igen változatossá a beruházások az egyes kategóriákon belül. És ott a különbözo alapok és egyéb befektetési eszközök jönnek szóba.

Kiegyensúlyozzák évente tartani a célokat

Lépést tartani a változásokat lépsz keresztül nyugdíjba. A piacok, az egészség és az élet állapotát, és egyéb események biztosan megváltoztathatja a gazdasági körülmények. Kész reagálni.

Miután számodra elosztását az aktuális körülmények, a piac veszi át. Lehet, hogy a növekedési alapokat (állományok) fog emelkedni gyors ugyanakkor a bevételi forrásokat (kötvények) a lag. De bármi is történik, a kiosztás valószínuleg tolódik miatt a piaci nyereséget vagy veszteséget. Ez egy jó ötlet, hogy kiegyensúlyozzák a portfólió vissza a kiosztás beállított hozzá. Ennek tart összhangban a kockázat és a célok eredetileg kiválasztott -, ha minden más élo szempontok maradnak.

Tehát kiegyenlítését teszi lehetové:

* Fenntartani a stratégia és a kockázati szint van meghatározva a legjobb

* Vegye nyereség, ha elofordul - talán a árualapkezelés nott ki a részét.

* Megvásárolható a viszonylag alacsonyabb - talán a piac deflált a árualapkezelés.

Kiegyenlíto megakadályozza, próbálja szorítani az utolsó darab hasznot húz a növekvo piacon, és lehetové teszi, hogy kihasználják a visszaesések vásárolni "kis" a késobbi eladási "magas". Tartja Önt a konzervatív nyom.

Átcsoportosítása az új célok és kockázatok azonban, ha az egészségügyi vesz viszont a rosszabb, hogy te vagy az életmód változásai, átcsoportosítása kell. Vagy a gyógyászati igények egyre inkább az azonnali, így a költségvetés utazás szükségtelenné válik. Házastárs elvesztése nem hagyhatja Önnek az új és olcsóbb megélhetési lehetoségek között, számos más alternatíva.

Személyi változások, mint ezek megváltoztathatják a szükséges jövedelem és a tolerancia a kockázatot. Ebben az esetben lehet egyensúlyt kialakítani egy új felosztását tükrözo új célt és kockázat szint.

Szóval, ahogy folytatódik a nyugdíjkorhatár a középso és a késoi nyugdíjazás fázisok, és tapasztalatot más élet-változó körülmények között, akkor újra meg kell strategize a kiosztás. Az ido megy, akkor természetesen szeretné felé való elmozdulás biztosítani jövedelemtermelo alapok, amikor a horizonton a piaci növekedés és a hasznosítás lesz rövidebb a korral.

No comments:

Post a Comment