Milyen Mások tudni Banki Cash Management termékek, hogy ne

Ha meghallja a cash management termékekkel, akkor egy kicsit kényes, és arra gondolt, hogy lehet kiutat a bajnoki érteni. Úgy érzed, hogy kell egy banki diák, egy pénzügyi elemzo, illetve van, hogy legalább egy Okleveles közgazdász csak azért megpróbálhatod merészkednek az ilyen termékek. Ne aggódj, egy csomó ember valóban érzi így, így nem vagy egyedül. Ezek a termékek valóban viszonylag könnyu megérteni, és ok is elonyöket akkor pénzügyileg módon akkor sem hiszem, lehetséges. Banki pénzforgalm
De mik ezek a termékek egyáltalán? Dióhéjban ezek olyan termékek, amelyek lehetové teszi, hogy szervezni a cash flow, javítja a használata a pénz, hogy mindent megtehet befektetési mozog védett, vagy legalábbis alátámasztani értékes információkat és azok is védelem növelése érdekében a pénzügyi kapcsolatos gondok.

Íme néhány példa, cash management termékeket, hogy sok helyi bankok odakinn ajánlat:

1. Az ACH vagy automata tisztítótól Szolgáltatások

Ez lehetové teszi, hogy egy nagyon biztonságos, hatékony módon elfogadja és elküldi az elektronikus fizetések. Ez azt is lehetové teszi, hogy mechanikusan, hogy gyujteményéhez esedékes kifizetések, illetve követelések. ACH szolgáltatások is gondoskodunk automatikus fizetési az alkalmazottak bérszámfejtése és elonyeit. E ACH csökkentse az idot, vagy a titkár ido vagy a személyzet idoben feldolgozó rutin visszafizetések vagy gyujtemények. Ez azt is törli az emberi hiba, és lehetõvé teszi, hogy használja az idejét jobb.

2. Cash elkészítése és Cash Delivery

Az egyik híres banki készpénz-menedzsment termékek a piacon napjainkban a készpénz elokészítése és készpénz kézbesítési szolgáltatást. Ez különösen hasznos, amikor a hatalmas összegeket, amelyeket meg kell vágni a kisebb számlák tárolására használni. Bankok is, hogy készpénz elokészületek, ha hívod õket, illetve, hogy nappal azelott, hogy ténylegesen szüksége van. Tudják is teljesíteni ezt a készpénzt meg, amely akkor a.) gyorsabb fordulási idejének a bank készíti el a számlákat az Ön elore és b.) hozzáadott köpenyét a biztonság az utazási között a bank és a készlet, terület.

3. Merchant Services

Ez egy monetáris irányítás termék, igen híres, mint egyre több és több ember használja a hitelkártyák fizetni a számlákat, az áruk és szolgáltatások. Vízum, Mastercard, American Express és egyéb betéti kártyákat a szokásos kártya használt kliensek és a kereskedelmi szolgáltatások, akkor képes lesz arra, hogy ügyfelei fizetnek könnyebben, ha a rugalmasságot, hogy elfogadja a különbözo kártyákat.

Ezek csak néhány a banki pénzkezelési elérheto termékek ott. Más, mint ez, még vaskazetta szolgáltatások, távoli letétbe helyezése, az utazási csekket, és így tovább. Bankok általában eltérnek egy kicsit arról, hogyan kínálnak ezek a termékek az ügyfelek de abból indul ki, általában ugyanaz. Segítséget, amelyre termékek tetszik, hívja helyi banki.

No comments:

Post a Comment