Mi a Check 21?

Ellenoriz 21 vagy a "Check törlése a 21st Century törvény" olyan rendeletet hogy lehetové tette az elektronikus ellenorzés gyujtése, feldolgozása és elszámolási bankok között az Egyesült Államokban. A FED már vizsgálja az elektronikus ellenorzés feldolgozása 2000 óta a hangsúlyt az felgyorsítása ellenorzi a feldolgozás és csökkenti a szállítás kapcsolatos késedelmek. Által a kollektív erofeszítéseit az ipar tisztviselok és a Federal Reserve személyzet, a jogszabály alakult ki, és mutattak be, mi
Amellett, hogy idoigényes, és költséges (figyelembe véve a további költségek a szállítás, különösen a outstation ellenorzések), fizikai szállítás a papíralapú csekk viszonylag hajlamosabbak a lopást. Check 21 évi tette "ellenoriz csonkolást" ami azt jelenti, hogy a fizikai ellenorzés már nincs szükség és egy elektronikus helyettesíti a formájában egy digitális kép az elöl és hátul az ellenorzés lehet használni a feldolgozás és a kifizetések és csak jó, mint az eredeti papíralapú csekket. Ilyen helyettesíto digitális képek is nevezik Image helyettesítés Dokumentumok (IRD), illetve eChecks (elektronikus ellenorzés), bár ezt a kifejezést, "eChecks" is magában foglal számos más fizetési lehetoségek manapság. Azonban ahhoz, hogy jogosult az érvényes e-ellenorzés, a digitális kép meg kell felelnie bizonyos követelményeknek a Check 21 jogszabály. A helyettesíto ellenorizni kell egy további nyilatkozatot adtak hozzá, mondván: "Ez egy törvényes másol-ból ellenoriz. Használhatja ugyanúgy, ahogy azt az eredeti csekket. " Ezen túlmenoen, a helyettes ellenorizze kell határozni azt a számlatulajdonosok nevét, lakcímét, ellenorizze száma, a tranzit-kód, banki információk, 9 jegyu útvonal száma és folyószámla számát. Képfájl méretét a helyettesíto ellenorzés egy kritikus véve, mint a puszta ellenorzések száma a feldolgozás miatti növekvo népszeruség a bankoknak kell tárolni a nagyszámú ellenorzés képek a nyilvántartásukban. Amellett, hogy a tárolás, nagyobb a fájl mérete is vezet lassabb átviteli és így lassabb feldolgozás. Bankok ezért kénytelen csökkenteni a képfájl méretét, ezáltal csökkentve felbontás és a képminoség, ami okozhat problémákat érvényesítése az elektronikus ellenorzés és ebbol következoen a biztonság a feldolgozó rendszer.

Gyorsabb feldolgozás azt jelenti, hogy nem lesz sokkal rövidebb ido között eltelt kedvezményezett letétbe az ellenorzés és a források elszámolási a megbízó bankszámláján. Ennélfogva "úsztatott" esetleg nem állnak rendelkezésre, utalva arra, hogy a megbízó alapok legyenek elott a kedvezményezett betétek az ellenorzés. Abban az esetben, pénzeszközök elégtelenek voltak, bármelyik fél arcát szankciók és bírságok mint per rendelkezései Check 21. Ellenorizze, 21 azt is eloírja, az ügyfelek védelmét, ha a kettos betét (ahol a papír-és elektronikus példány elhelyezett), vagy a letétbe helyezett alapok vagy kivonják a helytelen. Ilyen esetekben a Check 21 biztosít az ügyfél a jogot, hogy pénzeszközöket újbóli jóváírására maximum USD $ 2500 per csekk, 10 munkanapon belül mindaddig, amíg a vizsgálat lezárását. Az elony azonban kizárólag azokra a esetekre, amelyekben az ügyfél rendelkezik egy érvényes, "helyettesíto ellenorzése." A jogot, hogy vissza veszteségek tévedés vagy csalás nemcsak az összeg vissza, hanem a díjak, illetékek és / vagy bírságoló kapcsolatban a megfelelo tranzakciót. Ellenorizze, 21 eloírja, hogy ezeket a jogokat figyelembe véve a lehetséges problémák kapcsolódó elektronikus ellenorzését feldolgozása, mint a egyek említett fenti. Ezen kívül, néha a digitális kép nem olvasható, ami tranzakciós hibák.

Míg a Check 21 fokozta a sebességét és hatékonyságát ellenorizni feldolgozás, ez is növelte esélyeit ellenorzés kapcsolatos csalások. A fizikai ellenorzések minimális az elektronikus feldolgozás, nehezebb felismerni csalárd betéteket vagy kifizetéseket. Például, egy digitális kép nincs elonyeit vízjel vagy kémiailag reaktív papír, amelyeket kimutatására és a minimálisra csalárd ellenorzések. Azonban azt az új életet lehelt a használat ellenorzése, amelyek a folyamatosan csökken, és létrehozta az új kereslet az elektronikus ellenorzés, amely egyre népszerubb, és nézett, mint sok kiváló és alacsony kockázat helyett hitelkártyát.

No comments:

Post a Comment