Elkerülése érdekében a hitelkártya-csalások

A hitelkártya-csalás egyre több és több a probléma, és ha nem vagy óvatos, akkor is pénzt veszít to csalók. Ha aggódik a csalás biztos abban hogyan védheti magát és a hitel-kártya, akkor ez a cikk segíthet Önnek. Íme néhány hasznos tippek és tanácsok arról, hogyan védekezhet a hitelkártya-csalások:

Módszerek csalás

A módszerek és a csalások típusai egyre több bunözok tanulni az új technikák és kap jobb technológia. A leggyakoribb módszer a csalás ma a következok:

Másolás és a "klónozást" a ká
ATM csalás

Internet-kártya csalások

PIN számot lopás

Mindezek a módszerek alkalmazásakor gyakrabban eddiginél hatékonyabban ellopni a pénzt. Természetesen, nem lehet teljesen kiküszöböli a problémát a hitelkártya-csalás, hanem vannak dolgok, amit tehetünk, hogy jelentosen csökkenti a kockázatokat.

Tartsa kártyák közelében

Gyozodjön meg arról, hogy sosem hagyja el a kártyákat a látványt. Sosem hagyja kártyák felügyelet nélkül és biztosan nem kölcsön a kártyát senkinek. Ha fizetnek egy étteremben vagy üzletben, ügyeljen arra, hogy fordítsanak figyelmet arra, hogy hol a kártya van. Gyakori módszer a másolatot a kártya az, hogy a részleteket miközben ön fizet, hogy tartsa szemmel a kártya minden idoben.

Check bevételek

Amikor kapsz nyugtát vagy a hitelkártya számla, ellenorizze, hogy minden tétel és összegek helyességét. Ha vannak minden olyan összeget, amit ön biztos forduljunk a kártya kibocsátója azonnal. Bármilyen papírmunkát, hogy dobni kell ártalmatlanítani megfeleloen. Foszlány dokumentumokat annak érdekében, hogy az emberek nem mennek keresztül a szemetet és fedezze fel a kártya adatokat.

Mögé nézel

Készpénzfelvételt, egy pénzautomata ellenorizze, hogy senki sem néz a vállunk felett olvasni a PIN-kódot. A legegyszerubb módja annak, hogy valaki használja a kártyát illegálisan hogy a PIN-kódot majd ellopják a kártyát. Is, gyozodjön meg róla soha írásos feljegyzést készíteni a PIN, különösen közel a kártyákat.

Használata neves cégek

Amikor vásárol az interneten, gyozodjön meg arról, hogy csak vásárlásra a nagy és jól megalapozott számára. Kisebb vagy ismeretlen számára el kell kerülni még akkor is, ha azok valódiak, azok biztonsági és titkosítási gyenge lehet, és lehetové teszi a csalók hozzáférési adatait.

Tartják a kapcsolatot számok

Ha van a kártya lopott vagy úgy gondolod, hogy áldozata volt, hitelkártya-csalás, akkor kell sort a probléma ki a leheto leggyorsabban. Legyenek a telefonszámokat a kártya kibocsátója egy biztonságos helyre, így hívjuk oket, és rendezése problémát azonnal. Ha óvatos és gyors cselekvés, tudod a károk csökkentése a csalás, illetve megelozésük eloforduló minden.

No comments:

Post a Comment