Jelzálog, valódi költségeket Revealed - Bevezetés és elrendezése díjak

Mivel a pénzügyi piacok egyre versenyképesebbé az évek során, a hitelezok nem tartozó több, mint egy másik, hogy aki tud nyújtani a legalacsonyabb "általános mértékének" a jelzáloghitelekre is.

Egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek ezen egyetlen számmal, addig a pontig, ahol gyakran az egyetlen dönto tényezo számos elso alkalommal vásárlók, aki beront a jelzáloghitel foglalkozik elolvasása nélkül mind a bírság nyomtatvány.

Azonban elengedhetetlen, hogy a fogyasztók tudják, hogy van egy gazdag egyé
A következo cikkeket belenéz a legfontosabb tényezok a teljes költsége a jelzálog részletesebben.

Elrendezés díjak

Szerint az FSA (Financial Services Authority) a megállapodás díj a "kötelezettségvállalás, vagy kezelési költség ... fizetni a hitelezo számára fenntartani a jelzáloghitel-alapok ".

Csak néhány évvel ezelott leginkább elrendezése díjak terhére fedezi a hitelezo adminisztratív költségek intézi a jelzálog, többnyire mintegy 250 £.

De mivel a verseny erosödött alatt az államháztartási arány és április, elrendezése ugrásszeruen díjak. A kutatások szerint közzétett elején az idén, az átlagos jelenleg a kb 575 £.

Bizonyos esetekben azonban, hogy kerülhet sokkal. Díj 2,5%-os jelzálog egyenleg Nem ritkák, amely a £ 150,000 jelzáloghitel lenne £ 3,750 ..

A legtöbb hitelezok megállapodást díjakat adnak a jelzálog befejezését sem visszatéríteni, ha a jelzálog nem jár, vagy a kérelem nem sikeres, azonban mások sem. Tehát érdemes mindig ellenorizni, mielott alkalmazni.

No comments:

Post a Comment