Teendok és ne tegye lehetoségét a Will

A következo dolgok egyike kell, és nem csinál tétele a feladata:

Ne frissítse akaratotok

Minden megváltozik. Vagyon, pénz növelheti vagy csökkentheti. Ingatlan adótörvények változása szeszély köszönhetoen Kongresszus. Az IRS is ugyanúgy módosítja e törvényeket attól függoen, kinek az oldalán vannak a és hogyan értelmezik azt. Vannak különbözo törvények minden államban. Fontos, hogy értékelni minden jelentos változás az életed. Ennek során megváltozhat a fog a jobb, és a halál sokkal békésebb.
<
Do nevet a helyes végrehajtó

Gondnok kell az etikai, becsületes, és hatékony, és készen áll, hogy o szolgálatot a csepp a kalapban. Arról, hogy a potenciális végrehajtója volt megfelelo tájékoztatásban és az o hozzájárulása nem érkezett. Ez is segít, hogy egy vagy két póttagot. Azt is javasolta, hogy egy név a hagyatéki gondnok fiatalabb nálad. A lényeg az, hogy csökkenti annak az esélyét, egy gondnok meghal elott te.

Nincs neve ugyanaz a személy, gyám és a vagyonkezeloi

Segít hogy ne nevét a személy ön bízza meg a gyerekekkel az ugyanazon személy akkor bízhatnak meg a pénzt és a pénzügyek. Miután különbözo emberek teljesítik ezeket a változatos feladatok fontos. Megtartja rendszer egyensúlyban és minden személy, ennek a szerepét o tudja legjobban, hogy mit kell tennie.

Ne hagyja túl sok a házastárs

Onnan pénzt, hogy több mint elegendo ahhoz, hogy a házastársa nem túl jó ötlet. Ez elveszi gazdagság, hogy a gyermekek éppúgy vannak, és nem fogod figyelemmel kísérhesse a pénzügyeit, ha az egészet bízzák meg más jelentos. Letétbe helyezése néhány pénzügyi vagyon a bizalmat az egyik módja annak, hogy tartani növekszik.

Ne legyen túl specifikus

Néhány család harc, hogy kinek lesz a turmixgép és ki kap a konyhában mosogató. Fontos, hogy ne legyen túl részletesen meg fogja, hogy aki megkapja, amit. Túl konkrét vezethet a szükségtelen és költséges problémát a késobbiekben. Célszeru megbízni egy csoportja a javak olyan személy, mint a jegyzékbol, amely elem fog menni kinek. Ez idot takarít meg, és több hatékony, ésszeru és értelmes.

No comments:

Post a Comment