A hét Téves vonatkozó támogatásra be Money

Voltunk döbbenve elolvasása után nagyon sok a tények által bejelentett és szövetségi állami hivatalok, be nem jelentett pénz. Olvassa el az alábbi kapcsolatos tévedéseket gyakran közzé.

Tévedés # 1: A kormányzati szervek csak a gyámot gazdaságban valaki be nem jelentett pénzt, amíg a tulajdonos vagy az örököse kéri a pénzt.

Igazság: Nemrég 2. Az államok Idaho és az Indiana nemrégiben tettek törvényi hogy ha a gazdátlan pénzt nem igényelt egy adott idoszakon belül az ido, a gazdátlan pénzt tula
Tévedés # 2: Az állam online gazdátlan adatbázis tartalmazza az összes be nem jelentett pénzt tartják fogva.

Igazság: Sok tagállam nem listájának számlák amíg el nem rendelkezett velük 2 évig. A többi tagállam nem lista számlák alapján meghatározott összeget. New York, hogy az állítólagosan hogy 22.000.000 beszámoló azonban azt is csak a 3 + millió rekordok az on-line adatbázisban.

Tévedés # 3: Ha az eszköz megszunik, a jogosult (Bank, Ins Társaság stb.) Tegyenek összehangolt megtalálni a Tulajdonos.

Igazság: A nyugalmi idoszakban, a jogosult a törvényben csak akkor szükséges, hogy a 3 megpróbálja megtalálni a tulajdonos. Ennek lényege az alapvetoen küldött levelet a címre, amellyel a korábbi levelezést vissza a "nem megvalósítás".

A tulajdonos akkor megtartja a pénzeszközök muködo toke, és csak át az államnak az utolsó pillanatban törvény írja elo.

Tévedés # 4: állam kamatot fizet a be nem jelentett pénzeszközök és jellegét az egyik nem kell fizetnie a díjat vissza a pénzét.

Igazság: szinte minden állam megállt kamatot fizet gazdátlan egyenlegek és néhány Államok ie) Ohio díjat 5%-os adminisztrációs díj eljárás a követelés.

Ezen túlmenoen, a legtöbb állam eladja be nem jelentett állományok, kötvények és részvények a kölcsönös alap át, és jóváírja a tulajdonos számlájára, a bevételt, így kiküszöböli jövobeni felértékelodése és okozhatnak költséges adózási következményekkel jár a tulajdonos.

Tévedés # 5: Ha valaki keres minden elveszett, vagy be nem jelentett pénzt, ezeket keresés csak abban az államban, ahol tartózkodnak.

Igazság: Ha valaki élt egy másik államban, és / vagy dolgozott a társaság, amelynek székhelye található egy másik államban, elhagyott pénz vagy eszközök talán át államban. New York, Connecticut és Illinois olyan államok, ahol sok a nemzeti vállalatoknak a székhelye.

Tévedés # 6: kevés ember tartozott gazdátlan pénzt.

Igazság: Vannak emberek milliói fizetendo gazdátlan pénz. Utolsó becslés jelentettek több mint 100 millió be nem jelentett számlák tartanak valamennyi államok és szövetségi Korm. ügynökségek.

Mivel nem valószínu, hogy az egyének fiatalabb, mint 25 (40%-a él) nem jelentett volna olyan pénzt, ezért az esélye, hogy 10-bol 7 amerikai állampolgárok több mint 25 van gazdátlan számla.

Tévedés # 7: Az állam a gazdaságban az egyén gazdátlan pénzt egy speciális alap várja a tulajdonos igényt.

Igazság: Az esetek többségében az állam át a gazdátlan pénzt az általános alap, vagy egy másik alap. Mindkét esetben a pénzt költenek azonnal.

Az összes államok készpénzben pántos, és ezek be nem jelentett pénzeket ténylegesen további bevételt a számára. Mivel csak 30%-át a gazdátlan pénz soha igényelt és az összeget gazdátlan pénzt átadják a az állami évente meghaladja az igényelt összeg évente az állam jól érzik magukat együtt töltött pénzzel soha ellenére, hogy jogilag felelos a teljes összeget .

No comments:

Post a Comment