Szabad pénz-tól a kormány - információk beszerzése Állami támogatások

Minden nap a kormány eltekint több száz millió dollárt támogatási pénz. Mit szólna egy személyi kölcsön, tízezer dollárt, amely soha nem kell visszafizetni?

Nélküli állami támogatási pénz áll rendelkezésre az amerikai polgárok értékben több mint $ 10000000000 havi rendszerességu.

Több mint ezer támogatási program áll rendelkezésre a már nyújtott pénzt, hétköznapi emberek, akik egy kis pénzügyi támogatás. És semmi nem korlátozza, hogy hány kormány támogatások egy személy kérheti és meg is kapjá
Továbbá, nem hogy ezek a támogatások nem csupán az alacsony jövedelmu családok. A legnagyobb támogatási források küldeni vállalkozók, (az emberek próbálnak indítani), illetve a kisvállalkozások tulajdonosai keres mezzanine finanszírozás, illetve támogatás finanszírozását, fejlesszék tovább üzleti tevékenységüket.

Napi emberek kapnak több mint $ 50,000 egyszeri támogatásról egyedül, csak hogy segítsen finanszírozni az üzleti vállalkozások, otthoni alakítás, oktatás, egészségügyi helyzete stb, nem keverendo össze az üzleti hitelek, támogatást nem fizeti vissza. Úgy tunik, mint egy nem-agy, hogy a legrosszabb gazdaság, mivel a Nagy Depresszió, kérelmezo számos free támogatások, ám nem elég az emberek róla, hogy valóban kihasználják a lehetoséget. Több tucat milliárd dolláros nélküli állami támogatás pénz megy a fel nem használt ebben az évben, és minden ezt követo évben.

Ha Ön már elmúlt 18 éves, egy amerikai állampolgár vagy jogi honos a jogszeru használatát támogatásokat, akkor jogosult Állami támogatások; Azt javaslom, hogy próbálja megismerni ezeket a lehetoségeket a leheto leghamarabb, vagy valaki más lesz! Természetesen lesz milliárdokat balról, így nem mindegy, hogy a szomszédja lesz $ 50,000 elott. Vagy mégsem?

No comments:

Post a Comment