Tizenévesek és a Credit

Láttál már egy 14 éves a bevásárlóközpontban egy halom ruhát és elektronikai fizetni bankkártyával? Milyen keresztbe agyad abban a pillanatban? Vagy azt hitted, hogy szülei voltak orült örökre adva nekik a hitelkártya, vagy emlékszik rá saját kamaszkorban megy kiadások orült az Ön szülo hitelkártya.

Adósság és a rossz hitel történet két nagyon fontos probléma, az Egyesült Államokban. Ön talán tudja, sokan talán még magát, hogy tudja, akár nem, amelyek az adósság. Hol mindent kezdeni? Ismerkedés< a tartozás általában elindul, ha fiatal. Ha sosem tanultam megfelelo kiadások szokásai az Ön szülei, akkor valószínuleg kezdett egyre hitelkártyával már a tizenéves éves vagy legalább a kollégiumban, és kezdett kiadások. Vettél semmit, és mindent, amit akart.

Ha nem gondol, mit adjuk ki a pénzt, ha nem döntenek, ha nem engedhetem meg magamnak. A hitel, akkor nem kell a pénz. Ha szeretne egy autót, akkor csak finanszírozását, és kifizetéseket. Nem számít, hogy mennyi pénz van.

Minden tinédzser, amely nem tanulják meg, hogyan kezeli a pénzüket valószínuleg nem érti, hogyan muködik hitel. Ha adsz nekik egy hitelkártya nélkül utasítást, ha akarnak valamit, akkor csak megvenni. Vásárol meg minden dolgot akarnak, mert a hitelkártya teszi érzi gazdag. Aztán, amikor jön a számla, akkor nem elég, hogy fordítson le, de ez nem számít. Ok csak fizet a legkisebb. Vagy ami még rosszabb még, szüleiknek fizeti a számlát, és megtanulják abszolút semmit kiadások szokásokat.

Ha Ön megadásakor a tinédzser egy hitelkártya, gondolom, hosszú és nehéz róla. Te miért is figyelembe véve, hogy az elso helyen? Te csak fáradt azokat kérdezem arány állandóan? Szeretné, hogy ez nekik vészhelyzet? Szeretné a "kártya" tanítani oket a pénz? Szeretné, hogy segítsen nekik hitelt? Nem kérnek neked egyet?

Kívül minden kérdést, csak a hitel épület nagyon jó ötlet. Még akkor is, tizenéves kell tudniuk kezelni a pénzt mielott kap egy kártyát. Ha mégsem teszik, akkor megy nincs hitel rossz hitel, ami még rosszabb, akkor nem hitel. Már a tini bizonyítani, hogy értik pénzkezelési mielott nekik a hitelkártya. Adj nekik a kártyás tanítani oket bankkártyáról. Ily módon képesek tanulni, hogyan kell költeni csak a pénz van.

No comments:

Post a Comment