Az elmúlt 30 évben voltak nem jó amerikai pénzügyi Kép

A válasz abban rejlik, hogy eszébe jutott, csak mi voltunk, mint a kései hetvenes és hol vagyunk most. Lehet, hogy sokan akik nem elég idosek ahhoz, emlékezni arra, hogy idot, és milyen a mi pénzügyeit is szeret. Azok közülünk, akik nem, hasonlítsa össze a két szer keverékével a nosztalgia és a jó riddance. Nézzünk egy szelet élet vissza a hetvenes évek.

A kenyér költség 0,32 cent, egy gallon gáz 0,65 centtel, és az átlagos hazai értékesített mintegy 58.000 $. Voltunk, de két évvel meg a vietna
Csillagok háborúja hozta világurbe a mi minden nap lexikon. Az átlagos jövedelem valamivel több mint $ 10,000 és a Visa és a MasterCard csak most vérkeringésébe tudat az Advent az elektronikus fizetési feldolgozás.

Hitelkártya-tartozás jórészt ismeretlen a fogyasztók sem képesek vagy a szükséges eszközöket ahhoz, rack akár több ezer dolláros adósság, mint a kártyákat sem a könnyen elérheto. Miután a Kongresszus elfogadott jogszabályok 1974-ben megáll a bankok kéretlen élo kártyákat bárki egy címet, a folyamat a hitelkártya igénylése lett egy kicsit nehezebb.

Fogyasztókat a hetvenes évek végén is nagyjából cash and carry "csoport, a termék a szüleik, amikor a fogyasztói hitel számlák gyakorlatilag ismeretlen. Fizetnek készpénzben vagy írt egy csekket a vásárlások, illetve azok megvárta, amíg azok engedhették meg maguknak a kérdéses adatot. Voltak áruház kártyákat a részletfizetési terveket, de hitelkártyák, ahol lehetett hitelt felvenni a fog nem voltak részei a jelenetet.

Gyors elore-harminc éve. Sokkal több hitelkártya-kibocsátó bank mint valaha és egyéb részlet hitelek a színen, így egyszerubb, mint valaha beszerzésére és használatára fedezetlen hitel. Most már lehetséges finanszírozási elkezd vállalkozásoknak, hogy a filmeket, és épít kiegészítéseket az otthoni vagy szinte bármi lehet képzelni a leleményes használatát a fogyasztói hitelek.

A személy a jó hitel profilt, és nem túl sok korábban kiterjesztett hitel racsnis egy nagy hitelkeret majd visszaélések az említett vonal nincs ido egyáltalán, gyakran találni magukat a tartozás terhelés nem támogatott, a jelenlegi jövedelem. Soha a történelemben nem volt ilyen egyszeru kínoz egy ilyen nagy törvényjavaslatot, amely foként bejelölve.

Ennek eredményeképpen egy generáció, amely halmozott fel a legnagyobb fogyasztói tartozás történelem, és mutatja a törzs kelljen fizetni mindezt vissza valamikor. A hitel olyan könnyen hozzáférheto és az adósság így nevetségesen könnyen felhalmozódik, ez nem csoda, az amerikaiak küzd alapján fogyasztói hitel tartozásának néhány 2440000000000 $ dollárt. Ez világos, ez már nem a mama a hitelkártya!

No comments:

Post a Comment