Hatása fizetésképtelenség miatt a cégek

Amikor üzleti egység tükrözi negatív gazdasági nettó vagyonváltozás úgy ítélték fizetésképtelennek. Amikor a helyzet fizetésképtelenség felbukkan az üzleti egység tesz erofeszítést túljutni a helyzetet, és rendezzék a díjat kiemelkedo keresztül eladásából származó bevételek egy része a vagyon vagy a munkaviszony a készpénz-tartalék.

De, néha felmerül a fázisban, amikor a gazdálkodó egység nyilvánították fizetésképtelennek, mint az adósság pedig súlyos problémákat. A hitelezok vagy az alapkezelo< maga is megközelítés az Egyesült Államok csod Bíróság is nevezni csodbe. Ha egy vállalat által bejelentett bíróság fizetésképtelennek, a két választási lehetoség elott, hogy hazugság ez van szerkezetátalakítási 11. fejezete szerinti vagy a felszámolás alatti 7. fejezet.

A döntést a kereslet átalakítása zajlik után értékeli a pénzügyi és jogi hatása a határozat lesz a gazdaság számára. A döntést, amely becsüs értékeli az ingatlan értékét. Csodgondnok, másrészt, akkor muködik a formális vagy informális átalakítja. Informális átalakítására lehet "meghosszabbítása" az idot a visszafizetést vagy a "kompozíció" amely része rendezése a kintlévoségek a hitelezok számára. Informális átszervezésére is megteszik a alakja egyesülések. De ahol a csodgondnok kénytelen likvidálni a társaság vagy keresleti formális átszervezés, ez formális szerkezetátalakítás. Szerint hivatalos szerkezetátalakítási Ha egy határozatot arról, hogy hivatalos átalakítására figyelembe véve a jogi és a gazdasági kilátások a cégvezetés kerül át a kezébe a vagyonkezelo aki jobban ellenorzésük alatt a cég ügyeit. Vesztes az ero irányítás nem lehet elfogadható megoldást a részvényesek, akik ezért kell nagyobb erofeszítést tenniük, hogy elkerüljék a csodöt.

Ezen túlmenoen, az esélyeit ébredés általában kiterjeszteni a nagyobb üzleti vállalkozások az intézményeknek. A kisebb cégek nem tekinthetok normális körülmények között ezt a döntést. Minél nagyobb a vállalat, annál nagyobb a lehetoség ébredés útján szerkezetátalakításhoz. Bár a szövetségi kormány egy "vonakodó részvénytulajdonos", aki kimondta több mint 61 százalék részesedést szerzett a kocsi óriás, a General Motors, a fordulatot tett a cég, aki vár a nyereség évrol öt évre az egymást követo veszteségek, valóban mentette meg a gazdaságot egy nagy katasztrófát.

Továbbá csod is kényszeríti a gazdasági egység bezárása minden veszteségessé megosztottság, ami a leépítéseket. A döntést a General Motors kilép a termelés a Szaturnusz egyik példája a utóhatásai ezt a döntést.

A pénzügyi korlátok is a fo oka a csodeljárás, a kísérlet is sor kerülhet az e vállalatok által kiváltó vágott a K + F költségeket a cég.

Még akkor is, ha a határozat a csod nem lehet elfogadható, akkor jó úton haladnak a felszámolási, ha a kezelt sikeresen.

No comments:

Post a Comment