Közösség fejlesztési szövetségi támogatások

Közösség fejlesztési támogatásokat kapnak arra, hogy segítsen felnevelni a kisebbségi közösségek és elosegíti a jobb gazdasági és szociális lehetoségek. Ezek a támogatások ki különbözo célokra néhány amelyek magukban

- Megorzése és védelme területén a háborús területeken és giving ki a megfelelo alapokat elvégzésére különféle surverying és oktatási tevékenységeket, amelyek elosegítik a gazdasági jóléte szempontjából.

- Felbujtás a helyi gazdaságok egyre agresszívabb és támogatást nyújt a függe
- Létrehozása a közösségi eszmék és politikák hatékony szabályozás és a politikai döntések kialakításában.

- Segítség a törzsi kormányoknak elegendo pénz elvégzéséhez különbözo tevékenységek alapveto fontosságú a közösségi jólétet kezelését is beleértve törzsi politikai választások és az egyéb fontos törzsi politika.

- Segítség a gazdasági kisebb közösségek megfelelo alapot a kereskedelmi és ipari lehetoségekre, amelyek gazdaságilag hasznos és fenntartható. Ez segítene fejleszteni a közösségi stabilitást és elosegítheti a jobb nemzeti jóléti.

- Levezeto víz hajók oktatási programok biztonsági eloírásokat és az egyéb programok, amelyek elosegítik a közösségi wellness.

- Segítségnyújtás a gazdasági közösséget, megtámadta a diákok részt vesznek a közösségi fejlesztési munka tanulmányi program és vegye fel a pályára közösség fejlesztése, közösségi szervezet és végrehajtása és alkalmazása a csoportos projektek.

- Biztosítva a szükséges finanszírozást közösségek megoldani a közösségi problémák, mint például konfliktusok, feszültségek és különbözo gyakorlatok és a viselkedés között, közösségek oka a különbözo faj, etnikum, a származása stb

- A szegénység szintje közösségek amely az alacsony jövedelmu csoportok, ahol gazdasági problémákkal és ellátni supply nutritous élelmiszereket és kiegészíti a szegények

- Osztani a támogatásokat az állami hatóságok körülbelül egy gazdasági változások idején szerkezeti károkat a helyi gazdaságok útján kereskedelmi és ipari szerkezetátalakítás és módosítsa a szövetségi és állami törvényeket.

No comments:

Post a Comment