Faktoring társaságok: Tanulja meg a Top 7 Pénzügyi kérdezett kiválasztani a legjobb egy növekedési

A faktoring cég eloleget alapok üzleti alapján a dollár értékét, a cég kiemelkedo figyelembe követelések. Egy minoségi faktoring cég, akkor már nem kell megvárni, hogy kap pénzt járó Önnek ügyfelek. Minden beérkezo a faktoring cég felelos a különbözo díjak mégis. Itt vannak a magas szintu kérdéseket feltenni egyes vállalatok, hogy megtalálják a legjobb helyzetet a cég.

Kérdezd meg a következo kérdéseket a leendo faktoring társaságok:

1. Kérdezze meg minden számlát faktoring cég, hogyan határo
A díjak, amit fizetne az elszámolások faktoring cégek alapulnak a pénzügyi erejét és hitelképességét ügyfeleinek. Sajátosságai közé tartozik:

Hogy milyen gyakran számlát ügyfeleinek,

milyen hosszú a vásárlók már az üzleti és

milyen gyorsan ügyfelei fizetni a számlákat.


2. Kérdezd számlát faktoring cégek számára kedvezo eloleg mértéke, és gyorsan növekszik-a muködo toke.

Amikor dolgozik, amely a faktoring cég, akkor benyújtja kifizetetlen számlák nekik. Ok majd adja meg üzleti cash alapján a "eloleg mértéke." Szokásos elore árak tartományban 75%-ról 90%-ot, azt jelenti, hogy megkapja között $ 750 és $ 900 minden 1,000 $ kiemelkedo számlák benyújtani.

3. Ha egy számlát faktoring cég kínál a "lapos díj mértéke" kérdezzen következményeit és a helyes választás a te dolgod.

Míg a lakás díjak tunhet kevésbé bonyolult a vége költsége lényegesen magasabb. Egy átalány-díj, a költségek azonos, hogy a követelés meg a 10 vagy 60 napig igen, ha legtöbb követelések meg 45-60 nap, az általános költségek miatt az ilyen típusú arány drágábbak.

4. Kérdezzen meg egy számlát faktoring cég ezeket a kérdéseket a szerzodési feltételeket, hogy elkerüljék költséges megszunése díjak:

Van egy szerzodés távon

Meddig fog az én szerzodési utolsó,

van egy korai megszüntetésébol díj,

az én szerzodéses automatikusan megújul, ha nem törli írásban

ha igen, mennyit elozetes értesítést, hogy megszünteti van szüksége?


5. Nem minden követelés faktoring vállalatok számára egyaránt: kérjék meg a potenciális partnereket ha munka minden ügyfél.

Egyes követelések faktoring cégek, például a nem alap a vállalatok, ahol nagyon magas, azaz, ha az üzleti függ egy vagy két ügyfél. Más vállalatok nem úgy ügyfelek összefonódást, és általában megvizsgálják kockázati szintjére, hogy milyen mértékben.

6. Készíts egy hozzáérto pénzügyi döntést: kérdezni külön felszámított díjak követelésekkel a faktoring cégek.

Kérdezd jövore a faktoring cégek kapcsolatos költsége:

Bejelentési díj,

Átvilágítási díja,

Hitelinformációs díjak,

Háttér vagy a zálogjog kutatási díjat,

A faktoring cég zár doboz díjak,

Minimális havi mennyiség díjak,

Díjak egy új követelések faktoring ügyfél,

Korai végzodtetési díjak akár követeléseket faktoring szerzodést,

Elozetes elore díjat majd érdeke díj,

Díj ugyanazon a napon elolegek

Felügyeleti díjak,

Automatizált elszámolóház (ACH), díjak és

Kábelezés díjakat.

Néhány számlát faktoring cégek átalány díj, amely magában foglalja mind a belföldi, kivéve a havi internet jelentést díjat.

7. Kérdezze meg, hogyan faktoring cégek számítani kamatköltségek és válassza ki a legkedvezobb.

Néhány faktoring cégek töltés megkezdéséhez kamatot, amint a számla ki. E rendszer szerint akkor lehetne vége fizetnek még több napra ér a kamat mint ha a faktoring cég elkezdte kamatok felszámítását a dátumra pénzeszközöket. Is kérni a faktoring cégek esetén megadhatjuk, milyen nap a héten kapja meg a pénzügyi alapok és pick ami a legjobb a társaság.

Válasszon ki egy minoségi számlát faktoring cég jelenleg: get azonnali finanszírozás növekszik az üzlet.

Most, hogy az eszközök és ismeretek értékelésére faktoring cégek, tudod, hogy melyik a faktoring cég növekedni fog az üzlet a leggyorsabb. Ne hagyd ki a jövedelmezo üzleti lehetoségeket azért, mert a rossz cash flow többé! Kapcsolat cégek és kap a faktoring kölcsönt kap növekszik már.

No comments:

Post a Comment