Lépéseket Ne Credit Javítás Yourself

Fontos, hogy a mai társadalom létrehozása a jó hitel. Ha van jó hitel, akkor a hitel pontszám magas, és a pozitív dolgok fognak történni Önnek, mint például az alacsony kamat hitelkártyát és kölcsönöket és a képességét, hogy jóvá vásárolni egy otthoni vagy egy autó. Ha azonban alacsony a hitel pontszám, mint számos amerikai today, akkor nagy érdeklodést mutatnak a hitelkártya és a hitel fizetési és esetleg elutasította, hogy megvásárolta a házat, vagy autót. Ha vannak második csoportba imént eml<ített, alacsony hitel pontszám, van remény neked. Ön tudna fizetni valakit, hogy segítsen kijavítani a hitel, vagy ha tehetne a hitel javítási magad ingyen.

Számos lépést meg kell tennie annak érdekében, hogy ezt a hitel-javítási magad:

-Get másolatát Ön hitel jelentés három fo irodákkal, Experian, Trans Unió, és Equifax

-Ellenorizze a hitel-jelentés az esetleges hibákat vagy hamis adósságát.

-Vitás kérdések a hibákat, vagy hamis követeléseiket hívó és írásban hitelesített levelet a vállalkozások, hogy jelentette a pontatlanságok a hitelnyilvántartók. (Ügyeljen arra, hogy küldje bizonyíték támasztja alá a hibát mint írásos megállapodások vagy bevételeket a hiteles levelet.)

Küldése betuk és bizonyítékot fizetési mint a bevétel vagy másolatait az ellenorzött ellenorzések gyujtemény ügynökségek

-Küldj egy másolatot a levelet minden vitatott elemet mind a három nemzeti hitelnyilvántartók.

-Pay le minden fennálló egyenlegek van az a hitel-jelentés azzal, magad a fizetési terv, amit végrehajtani.

Ha lehet önellátó ennek során a hitel-javítás magát és fogja elvégezni a fenti lépéseket, a hitel-jelentés javulni fog idovel.

Ha a hitel-javítási magát, miután elvégezte a fenti lépéseket, gyozodjön meg róla, hogy folyamatosan ezt a két dolgot:

1.Tartsa átfogó kép az esetleges jogviták, telefon-és írásbeli, valamint a létrejött bármilyen megállapodás.

2.Hívja a hitel iroda ellenorizni a elorehaladásáról a jogvitákban. (Gyozodjön meg arról, hogy a hivatkozási számot ezen telefonhívások).

No comments:

Post a Comment