Kap a legjobb Merchant Account

Én csak fizetni 1,29%! " Hallottál már ezeket a szavakat? Have you ever mondott valami ilyesmit, amikor hivatkozva a kereskedelmi számla díjak? Az, hogy valóban az ügy? Szeretném világossá tenni a kezdetektol fogva, hogy a LOW diszkontráta nem jelenti azt, hogy a legolcsóbb kereskedelmi számla.

"Diszkontráta alacsony, mint 1,19%! Az ingyenes feldolgozásnak! Kamatmentes hitelt kártya gép! " Hangok kedves, nemde. Ezt a hirdetést néz igazán vonzó internetes oldalakon vagy hirdetési slick. Ezek azo
A bankok az igazgatóság, valamint a hitelkártya egyesületek sem felébredni egy nap és azt mondják, "Miért nem nekünk csak odaad hitelkártyák szabad, hogy mindenki életét könnyebbé? Mindannyian tudjuk, hogy a bankok üzleti tenni pénzt. Ön elfogadja hitelkártyák az üzlet, mert valaki azt hiszi, hogy ez egy nagyszeru módja annak, hogy pénzt. Ezért anélkül, hogy ismeri a valós költség, hogy a kereskedelmi számla szolgáltatók és bankok felmerülo, akkor nem tudja kideríteni, mi volt igazán jó ár kereskedoi számla.

A másik dolog meg kell tartani egyértelmuen arra, hogy sok a költségek akkor merülnek fel ne valósulhassanak meg olyan egyértelmu, a havi szerzodést vagy kereskedelmi alkalmazás. Ez a baleset? Egyáltalán nem! Sok üzletemberek egyszeruen nem akar idot kivizsgálására mi minden egyéb díjak és inkább csak kibír-hoz kérve: "Mi van a leszámítolási kamatláb? Kereskedo hitelkártya számára észre ezt, és ezért továbbra is ellát a mentalitás nyomás a leszámítolási kamatláb nagyobb nyomtatni reklám és kereskedelmi számla alkalmazásokat. Ez baj? Én nem hiszem. A választás a kereskedelmi számla alapján a diszkontráta fogja kapni a legolcsóbb számla? Határozottan nem!

Mit lehet tenni annak érdekében kaptunk a legjobb ajánlatot? Ismerje meg az üzleti igények és ne a házi feladatot! A kutatás számos vállalat és épít egy rács összehasonlítása funkciók és díjak. Ez folyamatosan mindent annak érdekében, és segít mérjük a különbözo díjak és gyorsan lásd az alsó sorban költségek egyes vállalatok. Ugyancsak jó kapcsolatot tartanak adatokat ezen a listán csak abban az esetben, ha van egy gyors kérdés a cég számára gondolsz az üzleti kapcsolatban. Vagy nézd meg a fenti linkekre hogy valami nagy aránya és a szolgáltatás. Után csinálás egy kicsi kutatás, azt találjuk, hogy tudod a legjobb kereskedelmi számla foglalkozik a te dolgod.

No comments:

Post a Comment