Hogyan kell Készpénz aranyérmék

Nem kell összegyujteni aranyat, vagy is finanszírozza oket annak érdekében, hogy azok. Sok ember kap aranyat gyakran anélkül, hogy bármilyen érdek hozzájuk, mellette a kérdést folyamatosan azt kérdezi magát: hogyan készpénz arany érméket.

Ott 'egy pár helyen ahol eladni a aranyérmék: ékszerész üzlet, érmék kereskedok, pawnshops és természetesen el lehet adni oket online. Arany érme vagy érem készíteni a nemesfémbol két részbol áll a saját értékéhez viszonyítva: az arany értéke és a numizmatikai< értéke (a nemes fémeket aranyat lehet csak a prémium az arany értéke százalékos).

A numizmatikai értéke egy pénzérme is több tényezo befolyásolja: az osztály (feltétel), a pénzverés (száma kibocsátott érmék), és a kibocsátási év (hány éves is). Tehát nyilvánvaló, hogy egy régebbi arany érme tökéletes állapotban verték nagyon kevés lesz érdemes sokkal több, mint néhány modern arany érme rossz állapotban verték nagy számban - ilyen egyszeru.

Mielott azonban az érem bármelyik helyen fent említett meg kell kitalálni a helyes érték el arany érme. A legegyszerubb módja az, ha a pénzérme katalógust, és hogy képes fokozatú Ön érme megfeleloen, és ha volt egy, és azokat képes megtenni érme osztályozás, akkor valószínuleg nem lenne olvasod ezt a cikket.

Kezdheted felteszi helyi érme kereskedok, akkor nem adja meg a megfelelo árat, de legalább kapsz néhány ötletet, amit a érme van, amit fokozat is van, és mit érdemes. Lesz egy ékszerész üzlet csak akkor indokolt, ha nincs érem kereskedok körül - ok is tudni numizmatikai értéku érmék, de általában, csak adja meg aranyukat értéke, amely viszonylag kis képest a numizmatikai értéke . Lesz a zaci aligha igazolható a minden, de gondoltam megemlíteném a hely egyébként, legalábbis az igazságosság elve a téma.

Után van valami ötlete, hogy mi a érme ér, tudod, hogy egy kicsit több kutatás megtalálni az érték-ból érme. Akkor természetesen csak a Google is, ami egy jó kezdet, de a másik út-ból csinálás ez használ ebay. Ugrás az ebay, meg az érméket, és papírpénz kategóriában, és keres a érme (tudnod kell, hogy sokkal, miután látta el érme dealer). Kereso között a jelenlegi listák nem lehet elég - ezért kattintson speciális keresés, jelölje kitöltött listák csak és csinál keresést újra. Hogy adjon meg egy jobb ötlet, hogy mi a hasonló érmék egyre eladott.

Tudod tekint használ segítségével érme fórumok is. Ott 'sok online (például CoinForum), és az emberek az ilyen fórumokon is nagyon profi és segítokész.

Tartsa észben, hogy érme osztályozási hatással lehet az árat nagyban és ha a pénzt osztó láttál azt mondta, hogy az Ön érme van a nagyon finom fokozatú (VF) és érdemes körül $ 100 és akkor megállapította, hogy egy hasonló érme az extra finom minoségu (XF) eladták $ 300, akkor valószínuleg már el érme ára helyesen.

Miután egy jobb ötlete, hogy mennyi az érmét ér, akkor elkezd komolyan fontolgatja eladását. Ott 'természetesen kétféleképpen menni: ha érme márkakereskedo felajánlott ön több, mint megtalálta lehet kapni az ebay, mint menjen a érme kereskedo. Ellenkezo esetben, eladni online (az eBay, vagy más online aukció) - ha még lehet úgy eladása $ 1 nem tartalék (eBay csak) - van egy csomó ember, akik üzleti nézni aranyérmék aukció folyamatosan, így a érme lesz leütési tisztességes áron egyébként (nem tesszük meg, ha nem érzi kalandos).

Csak tartsd észben még egy dolog: néhány érme fajták, amelyek igen kis megkülönböztetni jellemzoi a érme hogy lehet, hogy érdemes sokkal több, mint a szokásos társaik, például: egy szám az érme év hosszabb, mint a többi száma, vagy a space két betu nem azonos a többi betu között. Tehát, ha találsz olyan furcsaságokat be érme, ha lesz, hogy tegyenek többet a kutatás és valószínûleg több ember beszél a pénzérmét. Tudatában kell lennie a lehetséges és a nem nagyon kellemes eredményét a kutatást - ha érme egészen más hasonló érmék ugyanolyan típusú, lehet, hogy hamis, de általában érme kereskedok mutathat ki azonnal.

No comments:

Post a Comment