Óvadék Out vagy depresszió

A $ 700 milliárd dolláros óvadék-el kell át gyorsan. Meg kell távolítani a súlya az összes rossz hitelek ül a bankok mérlegeit az amerikai gazdaság. Ha azonban nem menti fel a bankokat, hogy a hitelek az amerikai gazdaság spirált mélységig láthatatlan, mivel a nagy depresszió. Hogy elkerülje a depresszió hasonló forgatókönyv az óvadékot ki kell mennie gyorsan egyébként a lefelé tartó spirál, vagyunk már tovább.

A bail-out biztosít a vevo számára ezek a rossz hiteleket a bankok mérlegében, akik
Belso értéke a hitelek összértéke eléri az ingatlan alapul szolgáló. Most ezt az értéket nem ismerik el a piacon, mert senki nem engedheti meg magának a kockázatot vásárlási hitelek, akár áron jóval kevesebb, mint az alapul szolgáló ingatlan. A túlkínálat hitelek képest a kisebb darab minden vásárló engedheti meg magának okoz sok pénz elvesztésének veszélye a vevo számára. Ha az óvadékot ki nem megy át az ingatlanpiac kezd összeomlik, mert a kölcsönök Érdemes lesz kevesebb. A lefelé tartó spirál, már most tapasztalható továbbra is leszállni egy gyorsabban és gyorsabban.

Az ereszkedés felgyorsítja, mivel a bankok hitel kevésbé van kevesebb pénz rendelkezésre vásárolni házakat. Ha a bankok nem rendelkeznek készpénzben ezek nem kölcsönöznek pénzt embereket, hogy vásároljanak házak és nemsokára már lesz olyan helyzetben, amikor senki nem kaphat kölcsönt vesz egy házat. Ha nincs hitel a vásárlók rendelkezésére aztán csak árakat fizessék egyenlo a készpénz általuk tartásba kerül. Ez egy drasztikus csökkenése árak az ár a vevo volna korábban kifizetett a konzervatív 20%-os visszaesést és 80% hitel. Árakat kell esniük egy egyensúlyi szintre felvásárlói és eladói közötti nélkül, és az óvadékot ki az egyensúlyi ár megegyezik a készpénz rendelkezésre álló vásárolnak lakást anélkül, hogy további vásárlóereje jelzálog-hitelek.

Ha az árak ingatlanok kezd spirális le felé "készpénz" csak az árak az értékek a hitelek azon ingatlanok követi. A rendezvénysorozat az oka, senki sem hajlandó egy kis darab a fennálló hitelek. Minden vevo szembesül a veszélye további összeomlása az értéke a hitelek. Csak egy vevo egy hatalmas mérleg és hozzáférés sok készpénzt lehet vásárolni többsége hiteleket. Vásárlás többsége a hitelek átjárja bankok készpénzt, amelyeket aztán kölcsönt nyújtó embereket, hogy vásároljanak házakat. Ez alátámasztja az ingatlan árak és értékek a hitelek. A kormány azon kevesek egyike, vásárlók még egy elég nagy mérleg és hozzáférés annyi készpénzt vesz egy része a fennálló hiteleket. Az óvadék az átadás ezeket a kölcsönöket a vevonek, aki megengedheti magának tartani oket, és eloírja, készpénz a bankok lehetové teszik számukra, hogy kölcsönöket a többi az amerikai gazdaság. Kölcsönök stabilizálni fogja az árak a lakáspiacon és stabilizálni az árak a hitelek a kormány saját. Nélküli kisegíteni az árak pedig tovább esik amíg el nem érjük a "cash only" szinten, és az amerikai gazdaságra arcok másik Depresszió.

No comments:

Post a Comment